Nissan Murano GT-C Concept en 350Z GT-S

Auteur: , 5 Reacties

Nissan toont op het Goodwood Festival of Speed twee concepten op basis van bestaande modellen. Het gaat om de Murano GT-C en de 350Z GT-S. De Murano heeft een 350pk twin turbocharged 3,5-liter V6 gekregen en zowel aan de buiten- als aan de binnenkant is de boel opgefrist (oa 22 inch sloffen).

De supercharged 350Z GT-S concept heeft de beschikking over 380pk (standaard is 300pk) en heeft een bodykit aangemeten gekregen. Vorig jaar stond er overigens ook een zeer aardige Nissan op het FES, de NISMO 350Z S-tune GT.

Indien de concepten aanslaan zal Nissan de modellen waarschijnlijk op korte termijn al gaan aanbieden…

Nog een aardig onderdeel van het Engelse persbericht: “…lined up alongside the Murano GT-C will be 350Zs (coupe and roadster), the Micra 160SR and, controversially, a pink Micra C+C. It may not have been to Richard Hammond’s liking but the first 100 built sold out in a few weeks. And Nissan may be making some more.5 reacties

haha kom die micra is echt lelijk hoe kan je dit verkopen?
nogal veel pk’s voor een ‘gewone’ wagen
tjaa jullie maar denken dat zoiets niet te verkopen is. Hebben jullie weleens een auto verkocht? weet je uberhaupt wel wat voor auto´s aanslaan bij de mensen?
zelf ik werk namelijk bij nissan en er komen zat mensen die meer vermogen willen in hun murano. maarja daar weten jullie blijkbaar niks van!
Beste Willem-jan. Wij, mijn partner en ik, rijden in een MURANO en in een 350Z en geloof mij, geen van beiden wil meer vermogen in die wagens en zèker niet in die MURANO.
door mijn opa’s toestand mag ik zijn auto lenen (een murano) dit nu al 2 maanden
echt een SUPER wagen.
maar toch snap ik het wel als je meer vermogen wil.
ik leg het namelijk af tegen een enkele taureg en chayenne..

het klinkt kinderachtig (maar dat mag want ik ben 19), maar goed.. mannen zullen altijd een klein beetje kind blijven en iets willen compenseren

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).