Ruud -Van the Man- rijdt Mercedes M-klasse

Auteur: , 12 Reacties

Even gebruik maken van wat zoekmachine optimalisatie;) Het WK is begonnen en mocht je je afvragen wat al die voetballers rijden, dan heb ik wat antwoorden voor je. Zoals we weten rijdt Khalid Boulahrouz een Bentley, maar wat je misschien niet wist is dat Ruud van Nistelrooy in een Mercedes M-klasse rijdt.

De Australische Harry Kewell rijdt Hummer. De Engelse Michael Owen rijdt natuurlijk Range Rover, de Engelse Wayne Rooney rijdt een Cadillac Escalade en John Terry rijdt een BMW X5. Ronaldinho rijdt een Hummer H2. De Zweedse Fredrik Ljungberg rijdt, net zoals Ruudje, een Mercedes M-klasse. De Franse Thierry Henry rijdt een Lincoln Navigator. Ronaldo rijdt een Audi Q7, net zoals Beckham en Zinedine Zidane. En naast de Q7 heeft David Beckham ook Bentley Arnage.

En nu de voetballers zonder SUV, de jongens met wat meer smaak zullen we maar zeggen. Didier Drogba uit Ivoorkust rijdt een Mercedes S-klasse, Arjen Robben rijdt een 6-serie cabrio, de Engelse Frank Lampard rijdt een Aston Martin DB9 en de Engelse Steven Gerrard rijdt een Aston Martin Vanquish.

Zie de lijst op globeauto.com (via jalopnik.com).12 reacties

Wat hebben die voetballers een slechte smaak op SUV gebied op Michael Owen na.
Klopt, en Frank Lampard en Steven Gerrard!
ik zag gister op nederland 2 dat ruud nog in een audi a6 reed ( hij zal wel veel meer auto’s hebben)
Mensen die een aston hebben….die hebben pas smaak! Hahaha.
@autoblogger

daarom zeg ik ook op SUV gebied.
@Stylez: sorry, ik was te snel;)
Robben heeft pas smaak :P:P en Lampard natuurlijk ook
die ronalpino die heeft ook smaak ronaldo en beckham tevens ook met hun Q7 :)
Kijk, Lampard en Gerrard hebben het begrepen.
Beetje jammer dat men een DB9 afbeeld bij de ‘zogenaamde’ Vanquish van Gerrard.
Het schijnt dat Rafael van der Vaart een BMW m6 en M3 csl heeft.

Ook leuk toch?
Mercedestuner
de ML en S KLASSE

DAT ZIJN PAS KLASSE BAKKEN !!!!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).