Gespot op vakantie: Marbella deel 5

Auteur: , 47 Reacties

De lat ligt redelijk hoog gezien het vorige deel uit de Gespot op vakantie aflevering, dus ik hoop dat deze niet teleur stelt. Dit en die vorige aflevering en de binnengekomen tips zouden toch wel een redelijk beeld moeten geven van hetgeen er hier zoal rond rijdt...

Ik ga op vakantie en ik neem mee:


Aston Martin

Vorige keer verzuchtte ik nog de DB9 Volante niet open te hebben kunnen fotograferen, nu heb ik er drie in de aanbieding. Handig; kunnen we meteen kleuren en velgen vergelijken. Pluspunt: Hij is en blijft wonderschoon. Minpunt: De exclusiviteit is betrekkelijk hiero.

Gespot in Marbella
Gespot in Marbella
Gespot in Marbella
Gespot in Marbella


Audi

Voor de Audi-fans van Autoblog.nl heb ik mijn best gedaan om een paar leuke Audi’s te spotten. Deze RS4 vond ik wel de moeite waard. Behoorlijk gespierd voorkomen (check de wielkasten), en leuk detail vind ik de ‘bescheiden’ twee uitlaten, waar je met gemak een watermeloen in elke uitlaat kunt passen.

Gespot in Marbella
Gespot in Marbella
Gespot in Marbella

Ook leuk vond ik de Hongaarse S8. Weliswaar geen nieuwe, maar het blijft leuk zo’n opgevoerde limousine.

Gespot in Marbella
Gespot in Marbella
Gespot in Marbella


Bentley

En daar zijn we weer. Na de Ferrari 360/430 tot inheemse Opel Astra te hebben verklaard wil ik hierbij de Continental GT tot inheemse VW Golf benoemen. Ik heb er maar één foto van gemaakt, maar de hoeveelheid Conti’s hier is letterlijk niet te filmen. Ik heb niet genoeg SD kaartjes bij me om ze allemaal op de foto te zetten.

Gespot in Marbella


BMW

Nog lastiger dan hier leuke Audi’s spotten zijn de BMW’s. Je struikelt weliswaar over de M3’s, maar dat is het dan wel zo ongeveer (tenzij de 5-serie diesel je hart sneller doet kloppen). Daarom deze verdwaalde Z8. Volgens mij een commerciële flop, maar derhalve wel origineel om in te rijden.

Gespot in Marbella
Gespot in Marbella


Citroën

Louis de Funès was ook van de partij. IJzersterk om je Méhari (in Lamborghini kleur) tussen de supercars te parkeren.

Gespot in Marbella
Gespot in Marbella


Combi shots

Na de money-shot van de RR en de Murci in de vorige Marbella-Gespot hierbij nog wat combi’s. Op het eerste plaatje zien we een Pagode, een Conti en twee Ferrari’s (en een winkelwagentje). Op de volgende twee plaatjes een DB9 Volante en een Conti. De combi-spot Conti en X is makkelijk te maken, maar dat was Appeltje volgens mij ook als eens opgevallen met zijn combi shots artikel. De laatste toont de trots van Engeland in de vorm van een Phantom en een DB9. Al met al een hoop Duitse Grundlichkeit achter de Engelse labels.

Gespot in Marbella
Gespot in Marbella
Gespot in Marbella
Gespot in Marbella


Ferrari

Niet echt meer origineel, maar met de titel inheemse Opel Astra op zak toch nog maar drie Astra’s in een leuke kleur.

Gespot in Marbella
Gespot in Marbella
Gespot in Marbella
Gespot in Marbella
Gespot in Marbella


Jaguar

Tussen alle saaie Jaguar Sedans die hier rondrijden vond ik deze twee de moeite van het fotograferen waard. Een XJS V12 in Racing-Green nagenoeg in nieuw-staat, en een nieuwe XK cabrio in hemels blauw. Met name die laatste is met de zware taak belast het merk Jaguar weer enig cachet te geven. Hoewel deze auto daartoe is toegerust, is het stoffige imago wat moet worden verslagen wel erg… stoffig.

Gespot in Marbella
Gespot in Marbella
Gespot in Marbella
Gespot in Marbella
Gespot in Marbella


Lamborghini

Dit merk blijft de Bling King wat mij betreft. Zelfs de relatief bescheiden Gallardo (in Méhari kleur!) springt overal bovenuit. En er rijden niet zoveel van rond. Naast deze heb ik nog een zwarte (Hamann) gezien en dat was het wel: Exclusiviteit gegarandeerd.

Gespot in Marbella
Gespot in Marbella
Gespot in Marbella
Gespot in Marbella
Gespot in Marbella
Gespot in Marbella
Gespot in Marbella
Gespot in Marbella

De zwarte Murcielago komt een beetje duister over op de foto’s, maar is in werkelijkheid een zwart gat (a-la Supernova) van alle aandacht. Alles eromheen valt in het niet. Misschien niet de handigste kleur in Zuid-Spanje.


Mercedes-Benz

Dit merk is goed vertegenwoordigd, vandaar wat extra aandacht in dit artikel!


SUV

Hoewel ik me had voorgenomen om geen Cayenne’s of Range Rovers te fotograferen vond ik deze witte Range Rover toch de moeite waard, gezien de huidige modetrendwit is het nieuwe zilvergrijs“.

Gespot in Marbella

En de Cayenne vanwege het land van herkomst. Zou deze Cayenne daarwerkelijk de Sahara doorkruisd hebben? Volgens fabrieksopgave zou dat moeten kunnen. Of is ie gewoon ingevlogen?

Gespot in Marbella

De witte Escalade is een beetje misplaatst buiten de ghetto, maar derhalve wel origineel.

Gespot in Marbella
Gespot in Marbella
Gespot in Marbella


Rolls Royce

Deze bordeaux-rode RR cabrio ziet eruit alsof ie pas zojuist de fabriek heeft verlaten (wie poetst al die auto’s hier toch?). Het is een zeer imposante verschijning, hoewel niet zo imposant als de Phantom die opeens langs komt rijden. Dat is een soort rijdend appartement ter hoogte van een gemiddelde SUV. Tja, wie het breed heeft…

Gespot in Marbella
Gespot in Marbella
Gespot in Marbella


Smart

Het geplaagde merk van Daimler-Chrysler. Toch doen ze zo af en toe iets goed als je dit exemplaar ziet. Het evenzo beeldige meisje dat bij deze Smart hoort wilde niet op de foto. “Als er foto’s van mij worden gepubliceerd dan kost dat geld“, aldus het meisje. Wat moeten we daar nou weer van denken.

Gespot in Marbella
Gespot in Marbella47 reacties

transporter tdi alle drie rood
die smart ken ik heb ik al buiten gezien..
Bart (Marbella deel 3)
Sasha,

Verdorie, ik dacht dat ik redelijk wat exclusiviteit op de gevoelige plaat had gezet vorige week, maar dit slaat alles. 100 punten, wat een toppers !!!
LOL, wat een monsterlijk lelijke auto is de escalade toch, :D Maar smullen hoor met die db9 volante en de ferrari V8 modellen!!
Die Escalade heeft wel een schitterend nummerbord!
almost all dreamcars met uitzondering van de Smart en de citroën. dat zijn lelijke auto’s
hmm wel erg kitscherig hoor dat nummerbord… De eigenaar moet haast wel een amerikaan zijn.
die z8 blijft zooo mooi vind ik….das echt kwijlen
zooooooo dikke bakken weer :D
trouwens achter die murcielago staat een continental T/R mulliner
die citroën heb ik werkelijk nog nooit gezien
dit is voor het eerst dat ik er wat van hoor
opzich wel een grappig ding :D
ik vind ook de Phantom-DB9 combo zo ontzettend gaaf! mooier kan je het echt niet krijgen!!! dat wordt zeker een klassieker, als je em op groot formaat hebt geef ik graag me mail :-D
@JeffreyG, nog nooit gezien? zeker nog nooit langs de middenlandse zee op vakantie geweest daar zie je er wel aardig wat rijden. Ik denk trouwens dat de eigenaar van die mahari ofzo best wel een supercar kan veroorloven(ik weet niet zeker natuurlijk maar ik ken ook een paar mensen die gewoon zo’n autootje voor de fun hebben en dan op hun 50 meter lange jacht stappen.
Die zwarte Murcielago met duitse Exportplaten er op, scheelt je toch al een pak inschrijvingstaksen!
Ik ga toch duidelijk voor die F430 met black alloys… Zalig…!
Maar wat is er met die Smart gebeurd? Een of andere race-uitvoering die ik even gemist heb?
een Smart Speedster?

die Meharis zijn trouwens inmiddels aan de dure kant…kon je er vroegah nog een kopen voor pakweg 1000 euris, tegenwoordig loopt dat al gauw richting de 5k (voor een plastic, ondergemotoriseerd hok op basis van een Eend).
Ik denk dat die Mehari nog best kan meekomen in dit geweld. Het is tenslotte wel een GTI ;)
smart = de Crossblade (mehari is cooler ;-) )
allemaal auto’s wat ik later ga hebben.
over exclusievitijd (of zo) gesproken kijk op http://www.autosalon-singen.de/Liste.aspx?marke=Bugatti&modell=&select=0&languageID=DE

en daar staan een aantal veyrons te koop een stuk of 4á5
en nog meer denk aan maybach (niet op autotelegraaf te koop) denk aan mclaren,rolls, carrera GT, cobra etcetc

echt exclusief
bij http://www.thegallery.nl ook al hoor… en daarmee zijn deze auto’s ook allemaal zeldzaam. alleen niet in marbella :-P
een veyron mag toch niet verkocht worden
die rols cabrio is wel mooi (mooier dan de bentley azure)
Jammer van de kwaliteit foto’s (donker) voor de rest zitten er een paar mooie shots tussen!
apu waarom staat hij dan op die site ja en een ferrari FXX mag ook niet verkocht worden en als je ze dan toch verkoopt dan koopt ferrari ze weer zelf op
en wie verkoopt die auto’s dan: juist bugatty en hessing, zo
Cayenne Turbo:D:D
Sacha…die foto waarop Rolls en DB9 op staan….echt een prachtfoto!!! Ik ben zelf een Aston Martin liefhebber en je raadt het al, van alle auto’s die je hebt gefotografeerd zijn de astons werkelijk de mooiste!
die nieuwe xk is verassend mooi..
die Z8 egt sucks die citroen vink egt stoer.
Gisteren nog de nieuwe XK cabrio gezien in Den Haag met een lieve dame achter het stuur! Daar kan je zowaar ook wel het één en ander spotten…
goed bezig autoblog…hulde, en ga zo door
Ik ga ook maar eens naar Marbella geloof ik, wat een vette auto’s daar! Ik vind die New Corniche toch wel heel mooi, vooral omdat de oude 6,75 V8 er nog in ligt en hij superweinig wordt gespot! (Op AG zeldzamer dan een Enzo, terwijl er bijna net zo veel van zijn) De Crossblade blijft ook interessant, in Knokke heb ik er nog twee achter elkaar zien staan voor een hotel ofzo (geen toeval, waren beide auto’s van een bedrijf).
Mooie foto’s en die mensen keken je niet raar aan of ze deden niet vervelend? Sommige mensen reageren nou eenmaal erg achterlijk, terwijl je uit pure bewondering hun auto wilt fotograferen…

But you did a nice job, still!!!

Vooral die Méhari, hahaha! Ik zie het al voor me; ‘Zo’n golddigger ziet eerst hem niet staan (ga van een man uit), waarna de man in kwestie met een dikke horloge om zijn arm een duur restaurantje binnenstapt’
blijf dromen over auto’s … street fame
@Franco: Geen problemen met de foto´s. Het is hier één grote exhibitionistische aangelegenheid. Hoe meer foto´s hoe beter.
tja, ik ben ook fan van louis de funes, heb 31 dvd’s kunnen bemachtigen van hem én nederlandstalig ondertitelt. info: filiep apestaartje filiep punt net.
we gaan op vakantie.. en waar zou dat nou zijn :p
Zet ze op autogespot.nl
De Méhari is meesterlijk! (Gti, haha)
Meeste fun per euro van alle auto’s die hier staan lijkt me, mijn oom hefet er ook eentje en soms gaan we door de bosen krossen, dat is echt heel erg leuk!
het voordeel van de wagentje is , is dat je met weinig geld al exclusiev bent terwijl als je nu een porsche koopt dan moet het toch al op zijn minst een turbo S zijn om exclusief te zijn
aston martin fan
zoo mooie auto die aston martin kan Bentley rolls lambo en farrari niet tegen op
Fresh Creation is ook wezen kijken en heeft een diavoorstelling van alle foto’s: http://www.freshcreation.nl/comments.php?id=429_0_1_0_C
wat me opvalt is toch dat die mehari goede reactie’s krijgt hier… wel moest ik daar wonen met zo’n weer…ik zou er mij ook ene aanschaffen,maar eigenlijk moet dat niet meer,heb er al eentje gekocht en opgemaakt en tis echt zaalig om mee te rijden.
ik heb zelfs meer beziens dan één of andere porsche of wat dan ook.
en ook al heeft hij maar 600cc en rijdt hij max 120km/u flitsen doen ze me ook in een mehari ;-)
het weer zou alleen nog wat beter kunnen ;-)
Haha, check dat nummerbord van die Escalade: “YE5 3ABY”. Schitterend. Wat moet ik nou weer van die Mehari denken. Je moet hem daar maar durven te parkeren. Geile Range Rover trouwens.
waw die mehari staat er echt wel cool…vensterke gewoon plat met de wind door de haren de kustlijn afrijden en iedereen die je na kijkt…meer cabrio dan dat bestaat gewoon niet…dan nog te zwijgen over die blitse originele 70’s kleur. voor ongeveer 10000 euro heb je een praktisch nieuwe…dus goedkoper als de rest van de wagens hier zowel in het verbruik als in taks en verzekering,meer fun(je kan overal door),evenveel of zelfs meer bekijks dan een ferrari of wat dan ook,en om nog maar te zwijgen over die zalige vering,cabrio,4 zitplaatsen,en ook nog redelijk wat laadruimte… ik ben jaloers op de eigenaar…die andere auto’s wil ik ook wel ,maar die zou ik dan verkopen en er een sjiek huis mee neerzetten ;-) mja das mijn mening natuurlijk.
Alleen daarom zou ik al op vakantie gaan, zoveel toffe auto’s tegenkomen!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).