Irmscher is klaar voor de Opel Astra Twintop

Auteur: , 11 Reacties

Tuner Irmscher heeft een compleet tuning assortiment voor de nieuwe Opel Astra Twintop klaar liggen. Hiermee wordt de Astra Twintop, die er van zichzelf al best aardig uit ziet, nog beter aangekleed. Het opleuken van je Opel is aan Irmscher wel besteed. Je kunt de tuner los laten op het het exterieur, het interieur en de motor.

Van buiten vinden we o.a. een voor- en achterspoiler, side skirts, een aangepaste grille, natuurlijk dikke 18 inch sloffen en de auto kan 30 mm worden verlaagd. Van binnen vinden we o.a. Alcantara zetels en de nodige chrome afwerking. Onder de kap werden de 1,9 liter diesel motoren getuned. Als je het allemaal exact wilt weten, lees dan even het persbericht op de site van Irmscher.

Overigens kun je voor een uitgebreide rij-impressie terecht bij de mannen van Autozine.nl, want die zijn ook behoorlijk enthousiast. Ik quote de eerste zin van de conclusie: De Opel Astra TwinTop is zonder twijfel de fijnste van de Astra-lijn.

Opel Astra Twintop Irmscher

Met nagenoeg iedere Opel kun je bij Irmscher terecht. Ook de Opel Tigra Twintop was al eens bij de Duitse tuner langsgeweest (via: worldcarfans.com).11 reacties

Een jaar lang je auto voltanken met korting Bepaal zelf wat je betaalt!.
mooi! heel mooi!
echt mooie auto. betere proporties dan de concurrenten. het spoilerpakket komt overeen met de GTC en ziet er goed uit. achterspoiler is misschien een beetje te veel van het goeie.
heel mooi.
met de moter hebben ze niet zoveel gedaan, maar voor de rest echt prachtig als maken de schetsen hem veel mooier lijken dan dat hij in het echt is
strak, alleen zonde van die achter spoilertje
vind de voorbumper heel erg mooi
de uitlaten minder
kofferspoiler is ook lekker sportief
maar het blijft een Opel…
lelijke wagen, net als alle opel modellen
hallo had graag eens in het echt een astra twintop gezien daar ik het ook wel zou willen laten doen en wat is het komfort met verlaagde veering graag antwoord via email of tel 0476421024
dit schrijft mijn zoon over zijn nieuwe Twintop 2007:

In februari 2007 geleverd met serieuze afwijkingen in de dakconstructie, waardoor het rechter-achterraam niet goed sluit (en van zichelf terug opent), de rechter voordeur rammelt, de linker voorruit hard trilt, en de hoedenplank (+het plastic van de dakconstructie) klettert.

Garage ST.-CHRISTOPHE in TURNHOUT weigert eerst mijn klachten te geloven en lacht ze heel eenvoudig weg! Na 2 aangetekende brieven demonteren ze het een en ander, maar alles wordt alleen maar erger. Vervolgens demonteert garage HOUTTEQUIET in BEVEREN het dak, en het geratel, gekletter en gerammel verergeren.
Een “in der minne schikking” wordt voorgesteld maar door de zaakvoerder en de general manager geweigerd.
De wagen wordt evenmin teruggekocht vanwege het defect – dat zij dus toegeven – en de klantendienst van Opel Belgium reageert veel te laat en biedt geen hulp.

Ik zit nu dus met een wagen opgescheept die ik – door al het gerammel – niet kan verkopen en die de garage niet wil terugkopen… 25.000 zuur verdiende centjes weggegooid?
Zalige wagen, niets op aan te merken.
Ludo, uw bericht van uw zoon kan wel kloppen, maar ik wil de lezers er wel op wijzen dat dit het merk en model in typeert. Bij alle merken en alle modellen zijn er wel eens van zo’n gevallen. Spijtig genoeg dat u dit ook moet meemaken.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).