030 AMG pakket voor de E63 AMG

Auteur: , 24 Reacties

Op de SL55, SLK55 en CLS55 was het 030 AMG pakket al beschikbaar en straks kunnen ook de gelukkige eigenaren van de Mercedes E63 AMG er van gaan genieten. Het 030 AMG pakket moet de E63 wat meer hardcore maken. Dus zal er in het pakket andere wielen, banden, remmen en als klap op de vuurpijl een sperdifferentieel zitten. En een sper daar kan je lekker mee driften, als Mercedes tenminste toestaat dat het ESP systeem helemaal uitgezet kan worden.

Nu wachten we alleen nog op de eerste AMG met handbak en we kunnen echt gaan rijden. Het 030 AMG pakket zal overigens ook op de komende CLS63 AMG beschikbaar komen (via eMercedesBenz).24 reacties

De laatste brandstofpas van 3.500 euro wordt nu geveild Bepaal zelf wat je betaalt!.
Mercedes kennende zal het ESP systeem niet 100% uit te schakelen zijn…
Het 030-pakket?
Is dat zoeits als de V2-raket of…?
Is alleen voor Utrecht dit?
“Nu wachten we alleen nog op de eerste AMG met handbak en we kunnen echt gaan rijden.”
Ik hoop dat we het hier over gevoel hebben, want als je zelf gaat schakelen gaat hij alleen maar trager :)
Handbak = Totale conrtole
Hoezo dat?
Handbak heeft een koppelingspedaal, dus als je bijv. in een drift of een andere soort situatie bent kan je door het trappen van de gas en koppelingspedaal de auto helpen in 1 keer hogere toeren te draaien.
Hebben AMGs niet al standaard een limited slip diffentieel? Volgens mij rook je anders alles aan gort met 500+pk die de weg van de minste weerstand zoekt.
Tientallen kampers en vastgoedjongens zijn al op weg naar de dealer om ‘em te bestellen!
Is dat hetzelfde als een Performance Pack, met onder andere SL65 AMG stylo luchtroostertjes aan weerszijden van de voorspoiler/bumper? Ik heb het twee keer gezien op een SL 55 AMG en nog een keer op een C55 AMG
D_VDM, kampers hebben tegenwoordig niet zo 1,2,3 200.000 euro liggen. Je leeft nog 10 jaar terug. Jij rijdt in een punto zeker? Haha.
Nou ja, als ie in de nieuwe punto rijdt met novitec kit kun je het lachen achterwege laten.
Ik ben wel wat meer gewend :)
die smoel van die mercedes is niet echt mooi en voor een echte hardcore wage moet je toch een m5 of audi rs6 hebben geen mercedes
Driften zal die nooit doen als een BMW.
Maar hij is wel sneller als de m5.
ja M5, alsof M5 zo hardcore kijkt… die vind ik nog het liefst… De RS daarentegen vind ik wel het gruwelijkst, maar heb de E63 nog niet in het echt gezien moet ik zeggen… de rest wel. Tijd voor een testritje dacht ik zo!? Misschien ideetje voor de autobloggers onder ons om weer een artikel ”gereden, de E63 AMG” te kunnen maken. Anders wil ik die artikel wel voor jullie in elkaar knutselen hoor :P
@ Kenny:

Nou, vertel maar Kenny, wat voor auto’s staan er tegenwoordig bij jullie op het zigeunerkamp naast jouw sta-caravan?
Wat voor auto heb jij d_vdm?
@ Kenny:

2de hands BMW 523i Touring (vorig model). Zeer tevreden mee. 17 inch LM BMW velgen en M stuurwiel door de vorige eigenaar er op gezet: reageert beetje scherp als je over putdeksels en dwarsrichels rijdt, maar in bochten helt de carosserie weinig over wat ook wel weer prettig is. Motor heeft wel te weinig trekkracht: ding weegt ruim 1600 kg en dan is 2,5 liter nogal krap. Volgende auto hopelijk de 2,9 liter diesel of de 530i benzine.
Mn oom heeft 4 jaar zo een auto gehad. Helft van de tijd heeft dat ding of stilgestaan door panne of in de garage bij de dealer gestaan. Wil dat nu ook zeggen dat BMW kut is?

Trouwens, over kampbakken gesproken, ik wil niet opscheppen ofzo, maar ik vind dat jou BMW een veel hoger kampgehalte heeft dan onze nieuwe S klasse. http://members.chello.nl/j.broers/Mercedes_S.jpg

No offence thought, mooie auto die BMW, maar ik scheer niet zo graag een bepaald automerk over een kam omdat ik een keer een negatieve ervaring ermee heb gehad.
Diezelfde BMW die jij nu hebt, heeft mijn oom trouwens ook gehad. Helft van de tijd heeft die auto stilgestaan in de garage zelf door panne of bij de dealer voor reparaties.

Maar, om even terug te komen over dat kampsjaak/zigeuner verhaal.
Mijn vader verdient waarschijnlijk in een jaar meer dan jij in 10 jaar doet.
Het is een heel fatsoenlijke man die ongelofelijk hard zijn best heeft moeten doen om te zijn waar hij nu is.
Wie ben jij nou om te beoordelen dat iemand die bij mercedes benz werkt een zigeuner is en ook maar in contact staat met dat soort mensen? Daar bemoeit mijn vader zich niet mee, evenmin zijn werknemers.

Ik vind trouwens dat zo een BMW een veel hoger kampsjaak gehalte heeft dan de nieuwe S klasse die we hier thuis hebben staan.

Als je grote woorden gebruikt, kom dan eens langs zal ik zeggen. Kan je zien in wat voor een stacaravan de directeur van 6 mercedes-benz vestigingen woont.
Als je wilt zien wat voor een soort auto’s er op ons zigeunerkamp staan moet je even naar eindhoven rijden. Wij zijn de enige van heel nederland die een CLK AMG DTM CoupĂ© verkopen.

Zigeuner kamp my ass boy.
@Kenny:

Niet alle comments serieus nemen svp: ik zal er voortaan voor de duidelijkheid een vette ;-) bijzetten.
Sommige reacties zijn alleen maar bedoeld om het imago probleem van enkele Duitse automerken op de hak te nemen. Moet je niet al te letterlijk of persoonlijk opvatten.
Ow hehe. Mijn excuses voor dat, en de ook nogal wat brutalere post.
Het werkt best wel op je zenuwen als je zo altijd van die opmerkingen krijgt als mensen erachter komen wat voor werk mn vader doet, en ik ook wil gaan doen later.
Het zijn altijd de mensen die de grootste onzin verkopen, en als er dan een mooie benz ergens is staan ze te kwijlen, zo erg dat je denkt dat er hier een tsunami is. Daarom dat ik wat te brutaal reageerde.
siejk en snel mercedes is goed bezig

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).