Fotosjoptijd: Alfa Romeo 169

Auteur: , 11 Reacties

Normaal kan ik altijd wel warm worden van Alfa nieuws, maar om deze shop afkomstig van Leblogauto kan ik alleen maar lachen (of huilen). Men neme een persfoto van de Alfa 159, rekke het wat op en verplaatsen de koplampen, et voila: de Alfa Romeo 169.


Gelukkig blijft het goede nieuws dat Alfa Romeo voornemens is om de 169 achterwielaangedreven te maken.
Alfa Maserati toekomst11 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Zo gek vind ik dat nu ook weer niet. Alsof er zo’n wereld van verschil tussen de 156 en 166 zat?
Als hij achterwielaangedreven zou worden dan zou dat wel goed nieuws zijn! Maar ik denk niet dat het gaat gebeuren echter.
Ben het niet eens met wouter ik vind deze fotoshop erg mooi. Ik denk dat ze zoiets echt wel gaan maken en ik vind hem er echt strak uitzien, mooie lijnen tuurljk beetje uitgerekt, maar alfa komt heus wel weer met een mooie auto, want ik vind dat alfa op het moment de mooiste auto’s bouwd. Vooral door die Brera en de 159, en ik verwacht niet anders dat ze die 166 ook zo mooi gaan opvolgen.
de 166 heb ik raar maar waar nooit mooigevonden
deze impressie van de 169 vind ik juist wel mooi
ziet er gewoon lekker dik uit
niet overdreven
maar vooral luxe
ik hoop dat alfa deze shop ziet :D
veel te voor-de-hand-liggend voor een echte Alfa…. Dit kan van alles zijn, maar een echte Alfa vindt ik het niet.
lijkt groot.
Het zou me niet verassen als 80% van de 169 hier op lijkt of zo goed als hetzelfde is. Maar aan de andere kant als met de 169 de richting van de 149 ingeslagen word zal het me ook niet verbazen, maar toch zie ik liever het eerste.
die lijkt echt op de peugeot 607 maar tog nog mooi
Ik vind hem mooi….veel meer kan ik er niet over zeggen.
Cuore sportivo
het is inderdaad een foto van de 159 uitgerekt, want ik heb de normale foto met zelfde kleur, ondergrond en velgen staan …
wel netjes
Gelukkig maar dat dit een fotoshop is. Vernieuwend design is het zeker niet. Straks gaan de duitsers nog aan de haal met die titel als Alfa dit gaat maken.
Maak die 8C maar snel en ga met dat design verder.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).