Nog eentje dan: top 10 auto’s voor vrouwen

Auteur: , 24 Reacties

En deze is geschreven door een man, dus dames uw eigen mening wordt uiteraard niet gewaardeerd. Leuk dat jullie je eigen top 10 sexy auto's willen opstellen, maar sexy zijn doe je maar met een schort om binnenshuis. Althans zo zouden we de mening van Aaron Gold kunnen samenvatten.

Ook dit is weer een Amerikaans lijstje en volgens Aaron houden dames uit de USA vooral van Japanse autootjes die lekker overzichtelijk zijn. Of ze willen taxichauffeur worden, dat mag ook.

1. Honda Jazz
2. Mazda 3
3. Mazda MX-5
4. Volkswagen Jetta
5. Ford Focus
6. Subaru Forrester
7. Toyota Camry
8. Mazda 5
9. Honda Civic
10. Mercedes E-klasse24 reacties

Ik kan me beter vinden in de dames top 10 meest sexy auto’s….
Die amerikane hebbe egt geen smaak
Mag ik weten waarom de mening van Aaron Gold (wie de fuck??) er toe doet waneer hij een lijstje opsteld met auto’s waarvan hij denkt dat vrouwen die auto’s sexi vindt. Waarom wordt dit op autoblog.nl gezet?

Ps. de auto’s bevat evenveel oninteressante auto’s als dat lijstje van een paar posts terug. Ik begin me af te vragen welke auto’s de amerikaanse vrouwen echt het liefste zien/hebben.
Er staat tenminste nog een VW Jetta in…… Iedereen gaat me nu haten om deze opmerking…..
nee juist niet jetta is een aardige auto
lijst bestaat voor 30% uit mazda, en 70% van de totale lijst is Japans…
Dude wtf????? Die gast heeft waarschijnlijk geen idee wat er in de hoofden van vrouwen omgaat…… Deze lijst slaat echt alles…
Honda Jazz, yeah. Dat is een echte goede nr.1 !!
dit lijstje is nog slechter dan al die andere :shock:
wie bedenkt dit soort dingen? :?
VW Jetta is de saaiste VW die er is :?
Ford Focus totaal geen wagen voor vrouwen
en in de Forrester zie ik ook niet zo snel een vrouw zitten
enige welke ik begrijp is de MX-5 :roll:
mazda mx5 ???????????
honda civic ???????????

dit slaat nergens op
@kermit
idd
Ik mis de oude Audi TT en de Z4.
Ha jawel he Kermit.

Dit is een lijst van auto’s die je voor een vrouw moet KOPEN om haar te versieren.
een nissan micra c c in het roze..:P
ik mis de gele Daihatsoe Koeore …
uhhh je hoeft bij een vrouw maar te beginnen over een MINI of ze zijn al verkocht… dus… kweenie oft aan de amerikaanse vrouw ligt of dat ze er gewoon eentje vergeten zijn….
ik vin het grappig dat subaru 6e staat.
Aron Gold a.k.a. Gaylord fucker
dit lijkt meer op de lijst voor populairste auto’s voor mensen boven de 70.
wat een lachertje!
oja en Rimmert, ik denk dat de gemiddelde Amerikaanse vrouw niet in een mini past.
Wat een belachelijk lijstje.
Kan me niet voorstellen dat vrouwen het hiermee eens zijn, vandaar dat onze reactie dus ook niet op prijs gesteld word.
Aangezien ik me toch nooit iets van andere aantrek geef ik wel mijn mening hierover: Belachelijk en achterlijk, hoe ziet die gast vrouwen?? Lekker denigrerend vind ik het over komen. Ik zelf persoonlijk zie er toch liever Opel Tigra (Twin Top), Astra, Toyota Supra, Celica, Integra en niet te vergeten een CRX erbij staan… En mini’s? Nee liever niet. Als ik zou moeten kiezen tussen een mini en een crx? Doe mij dan maar lekker de CRX, gunt je het genot van verbaasde mannen die achterblijven bij een verkeerslicht ;)
Forester, zo’n auto voor een vrouw. Lekker makkelijk instappen ook met een strak en kort rokje, je komt er niet verkreukelt uit en een supervering, ook heel wat waard. Groot open dak is niet te versmaden en goed overzicht (en inzicht) op de weg.
In Amerika mee kennis gemaakt bij een vriendin en inmiddels ken ik drie vrouwen in mijn omgeving (NL) die erin rijden en dan tel ik mezelf nog niet mee. Zet hem maar op 1 wat mij betreft.
Jemig, dat zijn geen auto’s!
Geef mij maar een vette Cadillac Eldorado halverwege jaren ’50 :)
Wat een suf lijstje, de top 10 van vrouwenauto’s.
Ik mag graag over auto’s lezen en wat weten, maar in dit lijstje voel ik me toch echt niet thuis.
Mijn auto moet karakter en eigenzinnigheid uitstralen, gewoon een auto die bij mij past: VW KEVER (dus niet de beatle)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).