Compacte Mercedes SUV gaat GLK-klasse heten

Auteur: , 16 Reacties

Er zijn hier al de nodige berichten voorbij gekomen over de nieuwe compacte SUV van Mercedes die voor eind 2008 op de agenda staat. Tot nu toe werd aangenomen dat deze de naam MLK-klasse of X-klasse opgespeld zou krijgen. Echter had Mercedes al eind maart van dit jaar in de VS de merknaam GLK-Class laten vastleggen, maar dit werd toen door de media niet echt opgepikt.

Het Duitse Autobild meldt nu dat Mercedes heeft besloten dat de compacte SUV die in Bremen zal worden gebouwd, daadwerkelijk de GLK-klasse gaat heten. Het is maar dat je het weet.

Verders heeft Autobild een aantal impressies gemaakt die, in tegenstelling tot eerdere impressies, een veel meer hoekige SUV laten zien. Mercedes zou hiervoor hebben gekozen om de ruimte in het interieur optimaler te kunnen benutten.16 reacties

als hij er maar niet zo uit gaat zien zoals op die impressie
die lijnen op de zijkant passen er niet bij en de koplampen zijn verkracht :roll:
Echt niet goed…
Dis bagger man, in et zwart gaat nog wel maar in lichtere kleuren egt niet.burn your soul, not your rubber!! anders zou et slecht zijn voort et millieu.
Ik vraag mij af of dit gaat werken. Ik vind de BMW X3 ook al zo’n slap aftreksel van de X5 en ik ben bang dat dit voor deze auto ook zal gelden. Wat dan wel weer vreemd is, is dat het die Koreanen wel lukt. De Kia Sportage, is de kleine broer van de Sorento, maar de verkoopt loopt als een trein.
hummer H2doet het met een mercedes G-klasse
die auto’s zoals deze en de x3 enzo zijn gwoon vor mense die wille late zien dat ze geld hebbe maar alleen niet genoeg geld hebbe vor een echte auto.

burn your soul, not your rubber!! anders zou et slecht zijn voort et millieu.
Maar die Koreanen hebben ook gewoon leuke kleine SUVs, ik ben zelf geen fan van SUVs maar ik vind de Kia Sportage en de Hyundai Tucson enzo er best goed uit zien… De BMW X3 en deze Merc zijn echter gewoon lelijk, echt een slap aftreksel van hun ‘grote broer’
Jot, doe der nog maar een model bij, ze hebbe er nog niet genoeg zeker!
Vind ik een beetje zielig…
misschien meot mercedes in het vervolg zijn wagens namen met letter uit het turks alfabet want ik denk niet dat er nog veel combinaties overblijven met al hun modellen
Is dit niet de nieuwe KIA sportage….:roll:
die foto is gewoon onzin let maar op mij woorden
Mercedestuner
GUYS dit zijn gewoon computerbeelden !!

Heb nog even geduld en dan zullen we nog is spreken ! Want van deze beelden moet je niet echt uitgaan ! Er kan nog zoveel veranderen !!


GELOOF ME !!
ik vin de glk, gl zo lelijk de ml gaat dan nog
doe mij maar DE AUDI Q7!
Helaas is Mercedes al een aantal jaren qua design de weg kwijt. De merksignatuur die je in de hele modellenlijn bij bijvoorbeeld Audi, Volvo en Alfa Romeo zo fraai ziet is bij Mercedes niet meer te vinden. Neem bijvoorbeeld de nieuwe C-klasse: Als je het logo van de grille weghaalt zou het zomaar elk onbeduidend model van vele (Japanse) merken kunnen zijn. Waar is de originaliteit gebleven? Wat mij betreft geldt dit ook voor deze compacte M-klasse. Hopelijk vinden ze bij Mercedes de bewondering afdwingende styling weer terug!
wat zijn jullie toch en stelletje mierenneukers, bij elke auto wel 100 negatieve dingen en vrijwel nooit eens iets positiefs. Altijd maar de duurdere auto`s afzijken terwijl het gewoon goede auto`s zijn. Bespeur ik hier jaloesie op de mensen die er wel een kunnen betalen.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).