Spyvideo: BMW 1-serie cabriolet

Auteur: , 12 Reacties

De foto's van de BMW 1-serie cabriolet hadden we al eens voorbij zien komen, maar video is natuurlijk veel gaver. BMW's baby cabriolet werd gesnapt op de Nürburgring, alwaar op hoog tempo wat testrondjes werden gedraait. De 1-serie cabriolet wordt waarschijnlijk in september op de Autoshow van Parijs onthuld, hoewel de show van London over twee weken ook nog een mogelijkheid is.

Overigens ik zet mijn geld op de naam 2-serie cabriolet, de carosserie lijkt wel erg af te wijken van de vijfdeurs 1-series met dak. De 5 coupe en cabriolet gaan tenslotte ook als 6-serie door het leven.

(via jalopnik.com)12 reacties

De laatste brandstofpas van 3.500 euro wordt nu geveild Bepaal zelf wat je betaalt!.
Nee, mijn smaak is het niet.
Ik weet niet waarom, maar van een afstandje lijkt ie te veel op de Golf 3 cabrio, maar dat zal wel aan mij liggen. :-p
hij ziet er nog altijd niet uit net zoals die met dak. geef mij dan maar een A3 (met dak); een kleine hatchback is niet gemaakt om een cabrio van te maken. zeker niet met een stoffen dak.
ik dacht dat de 6 van de 7 was afgeleid net als de cl van de s-klasse
de 6 en 7 lijken meer op elkaar dan de 5 en 6
ik denk dat het gewoon 1 wordt, omdat audi onder de A3 nog met andere auto´s komt
merc heeft de b nou denk ik niet en hoop ik niet dat bmw ook met zoiets komt
platgeslagen ding :shock:
DOM DOM DOM, ziet er egt ni uit
Bah wat een lelijkerd, wordt zeker de nieuwe kappersauto of zo, ik vraag me serieus af wie er zo’n auto koopt.
wet een lelijke wage
Hmmmm ik weet het niet…. Het lijkt wel een kruising tussen een oud type slopel astra cabrio en de e36 3 serie… Ik moet dit in het echt zien of heldere foto’s… Als dit zo blijft mag die in het rijtje van de roze S klasse…
Dit zijn nog maar spy shots jongens, volgens mij wordt dit best een leuk wagentje en helemaal als ze met een 130i cabrio komen!
lijkt me een vreemde front .. net alsof er 1 grote front grille is ..
beetje rare redenatie om te zeggen dat dit een 2 serie wordt. de 3 serie coupe / cabrio heet toch ook geen 4 serie…?
meer info hierover (foto’s etc.) staan op http://www.2addicts.com
en http://www.2addicts.com/forums/forumdisplay.php?f=30 (voor alle bekende spyshots en filmpjes)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).