Leila biedt haar Ferrari Enzo en zichzelf aan op eBay

Auteur: , 21 Reacties

Is de Duitse 26-jarige Leila een beetje wanhopig en bang om alleen achter te blijven, of is dit gewoon een ludieke actie? Leila heeft haar Ferrari Enzo F60 op eBay gezet en de hoogste bieder zal niet alleen de gelukkige eigenaar worden van een supersportauto, maar ook van Leila zelf. Op deze wijze hoopt zij haar droomman te vinden. De Ferrari kocht Leila met het het fortuin dat ze van haar ouders erfde.

Toch is haar leven met enkel een Ferrari niet compleet. Ze zoekt nog een leuke man die haar in de Enzo wil rondrijden. Ze zoekt overigens geen mannen die alleen op haar geld uit zijn. Dat zal ook niet zo snel gebeuren ben ik bang, want geïnteresseerde mannen moeten zelf ook over een aardig zakcentje beschikken. De biedingen beginnen vanaf 1,25 miljoen euro.

Leila laat in de Bild weten al honderden e-mails van over de hele wereld te hebben gekregen. Er was zelf een man die een bod van 2 miljoen euro had gedaan, maar hij kon niet bewijzen daadwerkelijk over het geld te beschikken. (via: nu.nl)21 reacties

Een jaar lang je auto voltanken met korting Bepaal zelf wat je betaalt!.
Mercedestuner
Kopen die handel !! zou ik zegge :P
Adios
Ik dacht dat Ferrari z’n Enzo klanten zorgvuldig screende…
Zeg dat lekker tegen nu.nl! Maar hoe dan ook, toch een grappig bericht. ;)
Betekent dit dat Leila en de Ferrari zijn verkocht? Op De Bild staat trouwens dat de veiling tot 5 juli zou lopen, dus die is dan nog maar net gesloten.
Tja als het nou een Mucielago roadster was…
Zou ook een stuk goedkoper zijn.
Zo gaat ze natuurlijk wel een beetje voor de 2e-rangs kandidaten. De echte ‘made-man’ is natuurlijk door Ferrari geselecteerd en heeft al een Enzo :)
Raging Whabbit
Haar kopen ok daar kan ik mee leven! Maar die Ferrari mag ze houden :P
hoeveel km hebben ze samen ?
lol
hahahaha… I read this and the first thing I think is : “stay away !”… that must be one crazy and strange woman who can’t find a man in a normal way…. Selling yourself with an Enzo…that’s just sad….. That’s literally putting a price tag on love…and no matter how good an Enzo may be….love is 100 times better… Leila call Oprah or Dr. Phil cause you need help !
Dan koop je die auto, maar wat moet je met “Leila” ? Kan ze een beetje Koken en poetsen ?
I always think .. why are people speaking English on a Dutch Blog … ? :)
Als die maddam al goed gerodeerd is dan hebde er ook ni veel meer aan wschl ..
Kunnen de zetels in dienen Enzo plat?

Geeft weer een hele nieuwe betekenis aan “stoephoer”, excusez le mot.
de Enzo kopen en haar voor 5 euro doorverkopen.
wat heeft leila gelopen?
Wrom zo veel? Een enzo is ook weer niet zoveel waard en zij als grafhoertje is nog maar net 5cent waard, k heb wel is betere wijve gezien en ook betere kwaliteit foto’s als je toch zo veel geld hebt wrom dan van die wegwerpkamera kwaliteit *-)??
Zo zie je maar dat geld niet gelukkig maakt.

Maar ik zeg ook…’Liever ongelukkig met een dikke baknrekening, dan ongelukkig zonder een rooie cent op zak’…:D
Dikke lol de laatste opmerkingen, haha! Die vrouw is echt triest en hoe bedoel je ik heb aandacht nodig. Je kan haar ook verhuren in A’dam, dan doe je het pas echt slim :p (grapje hoorw :D)
Cuore sportivo
zonde van de ferarri …
volgens mij is dit de enige manier om afschrijving te creeeren op een enzo

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).