Nissan lanceert nieuwe modellijn: Livina Geniss

Auteur: , 8 Reacties

Onder leiding van Nissan topman Carlos Ghosn, die ook bij Renault met de scepter zwaait, zal Nissan een nieuwe modellijn lanceren waarvan de Livina Geniss het eerste model is. Deze wagen zal voor het eerst worden geïntroduceerd in China.

De auto’s uit de nieuwe productlijn zullen de komende twee jaar wereldwijd worden geïntroduceerd. De Livina Geniss is de eerste Nissan ooit die in China zijn debuut beleeft, nog voordat deze wereldwijd is gepresenteerd. Op de Guangzhou International Motor Show zal de auto aan het publiek worden getoond.

De zeven-zitter wordt gebouwd op een gedeeld Renault-Nissan platform en krijgt onder de kap een 1.8 liter C-VTC motor. Nadere informatie ontbreekt en tevens is nog onduidelijk wanneer de auto leverbaar zal zijn.

Nissan Livina Geniss

Nissan Livina Geniss8 reacties

Ziet er goed uit. Sinds de Murano is Nissan helemaal op de goede weg. En dat voor een Japans merk. Wie had dat gedacht?
jappaners kunnnen een aantal dingen erg goed; auto’s maken, ze besturen(waaronder ook driften;P), animé’s maken, en martial arts beoefenen.
geloof me mense dat gaat lelijk worden
geloof me mensen dat is een corrola verso met civic-achterlichten en een ander grilletje erop :roll:
Helemaal met Reiner eens. Waarom nou telkens een argumentje zoeken om Nissan de grond in te boren. Niet nodig als je het mij vraagt.
Mooie tekeningen, resultaat zal als zo vaak niks bijzonders worden.
helemaal met hans eens
helemaal met hans eens, dat gebeurt wel vaak bij nissan

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).