Nissan Note door Cobra

Auteur: , 21 Reacties

Wat te schrijven over de Nissan Note? Cool of Uncool? Wat mij betreft het laatste. Toch is de compacte MPV van Nissan zeer populair, sinds de introductie zijn er al ruim 4.000 exemplaren van deze familieauto verkocht (vanaf 15.995,- euro in NL). Reden voor Cobra om de wagen wat op te leuken.

COBRA N+ biedt ‘exclusieve accessoires’ voor de nieuwe Nissan Note, zoals een voorspoiler, een glimmende grille, sideskirts met chroom elementen (spiegels en richtingaanwijzers), een dakspoiler achter, een chroomsetje voor de uitlaatpijpen en 15″ of 17″ vijfspaaks wielen.

Nissan Note Cobra21 reacties

lelijke kar
Leuk autootje….meer niet. Vraag me wel af wie zulke sportpakketjes wil betalen?
slechte shop
de velg gaat door in de voorbumper :?
maar behalve de velgen is het een heel erg mooi ding :)
zag er vandaag weer eentje ;)
best leuk om te zien :)
mooier dan de Modus ;)
Hij is en blijft lelijk en het is ook nog eens een nissan en van nissan zijn alleen de skyline r44 GTR mooi en de 350z is leuk voor je chickie :P :lol:
Ik vind het wel mooi ze.
Raging Whabbit
Absoluut niet gek dat deze auto populair is. Zijn gewicht zorgt voor een redelijk lage wegenbelasting daarbij komt nog dat hij zuinig is en met de huidige benzineprijzen speelt dit natuurlijk ook een belangrijke rol in het segment kleine gezinsauto/boodschappenauto en een dikke 1300l ruimte als de banken neergeklapt zijn een boel kratjes bier. Hij mag dan lelijk zijn maar is zeker geen onverstandige keus als je niet veel geeft om het uiterlijk van je auto.

Hij blijft lelijk al moet ik zeggen dat dit al wel een hele verbetering is
Cobra kraakt Note.
Niet nodig….
Ziet er leuk uit, maar zie je het al naast je bij het stoplicht; vrouwe ernaast en kids achterin…
Het is gewoon een handig ruimteautootje. Niks sexy maar dat hoeft ook niet, ik vindt het een beetje zielig om hem te pimpen.
barbie en de notekraker

al geef je een aap een gouden ring…
Ik vind hem op zich niet zo lelijk,

maar hij is ongelovelijk praktisch, kwalitatief is er niets mis en hij is goed geprijsd.

Met de ‘bodykit’ ziet hij er zelfs stoer uit.
Cobra heeft zich ook met de Micra CC bezig gehouden (waarom?) en hier kun je het resultaat zien:

http://www.autowereld.com/tuning/detail.asp?artikel=3634
zeer mooi,geen burgelijke eenmansworst,licht van gewicht,zuinig,perfect ontwikkelde electronische stuurbekrachtiging,
volstaat alle testen goed in Nederland en Duitsland,zeer gunstig geprijsd,1.6.first note automaat een juweeltje,en behoorlijk snel.
dit wilde ik even kwijt over de First NOTE 1.6 AUT
bobby nissan fan
hij is niet super lelijk en denk wel dat je kleuren kunt kiezen het is wel weer een voordeel voor de sportieve vaders een mooie gezins bak.
maar er staat niks over de motor na ja als die wat meer pk’s had mocht me vader hem wel mee nemen(me vader werkt bij nissan)hij is sportiever maar nog wat kleine details en hij is hellemaal af.
Ik ben 22 en rijd zelf met een Note. Ik liep eerst niet echt warm van hun design maar ik heb de knoop toch doorgehakt. Inderdaad, het lage gewicht zorgt voor een lage wegenbelasting en ik heb gekozen voor de diesel. Het is een zeer vinnige wagen, en best wel te pruimen als je kiest voor de hogere afwerkingsversies. Ikzelf koos voor de Elegance, net erboven heb je nog Tekna. Alle lagere versies zien er inderdaad een pak minder uit. Vanaf de elegance zijn je achterste ruiten verduisterd, en heb je een heel pak meer standaard. Echt een toppertje, mooie prijs voor een best wel mooie wagen met een hele mooie standaarduitrusting, indien je voor de hogere versies gaat.
Je kunt zeggen wat je wil en het uiterlijk is een kwestie van smaak, maar:
als eigenaar van een note (1.6 First NOTE, black) kan ik je verzekeren, hij rijdt fantastisch! Snel soepel wendbaar, van buiten klein, maar van binnen RUIM. Met achterbank volledig naar achteren geschoven past zelfs je schoonmoeder met rolator nog op de achterbank! En nee, ik heb geen kids, maar de mountainbike gaat regelmatig mee. Niet zo vreemd dus dat NISSAN met de Note beter scoort dan zn broertje, als zeg ik liever zusje RENAULT met hun modus. En eerlijk is eerlijk, dit tuningpakket zal ook mijn NOTE nog mooier maken!
als eigenaar van een Note, moet ik je verzekere, hij is pittig vooral de 1.6 benzine, sprintje van 1 tot 100 in niet minder dan 10,7 seconden, nouja, voor een nissan is dat toch snel? het is natuurlijk geen mbw of audi die het klaart in 6 seconden … nouja, je zit droog en het rijdt, wat wil je nou meer?
@Jeroen: Lol voor een nissan veel? 1-100 in 10,5secs is niet veel voor nissan

Bekijk de gtr/350z is, de gtr heeft de Ferrari Enzo verslagen.. ookal deed de enzo er maar 1 millisecond langer over verslagen is verslagen

en als je zegt dat ik ongelijk heb zwijg dan maar :), men pa heeft al 20 jaar een garage en is al 26 jaar garagist
Ik rijdt voor mijn werk de diesel uitvoering (1.5 dci) en hij rijdt onverwacht goed. Erg soepel, pittig en stil. Wat er allemaal over het model gezegd wordt, onbegrijpelijk, deze auto heeft een mooi smoelwerk. De achterkant is wat neutraal. En van binnen een zee van ruimte, met in de afwerking schitterende technische details. Ik zou hem zelf best als eigen auto willen.
deze auto zou practisch zijn? zonder de achterbank in te klappen past er niks in de kofferbak.
Wat wel goed is; de hoge instap en het uiterlijk is echt bijzonder mooi! eens iets anders!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).