Facelift Lancia Ypsilon

Auteur: , 10 Reacties

Via de tiplijn ontvingen we nieuws over de Lancia Ypsilon die een nieuw smoeltje zal krijgen. De voorbumper en grille worden licht gewijzigd, zodat de meest stijlvolle kleine auto van de wereld er weer even tegen aankan.


Technisch is er niet veel nieuws onder de zon, alleen de 1.3 Mjet diesel krijgt er 20 pk bij en komt daarmee uit op 90 pk (bron: autoinsight.it).

Lancia Ypsilon facelift 2007

Met dank aan Stefan voor de tip!10 reacties

Ik vind het wel een verbetering, alhoewel ik het als geheel nog steeds heen heel mooie auto vind. Ik vind hem ook een beetje nutteloos eigenlijk…
lancia’s zijn niet zo mooi vanbuiten maar voor hun prijs heb je een prachtig interieur
Maar het is toch een verrukkelijk dameswagentje? Bestaat vast in rose pastellak.
vØlvØ frǽk
mooie vrouwen auto
Dit is nou een lekkere auto . . . Voor diegene die de Ka ontgroeit zijn.

Lancia: maak eens even snel een Y-plus. Dus een maatje groter.
De verniewde ypsilon is er duidelijk op vooruit gegaan Het retro disign van het vorige model is er wat van af. Nu nog een HF uitvoering (ik denk dan aan een 150 pk) en dan is lancia back in buisness
Zoals alle Italiaanse wagens en zeker lancia’s , is ook de y pure klasse . Oog voor details , mooi design ( beetje eigenzinnig ) . Pure kunst . Zeker als je hem kan bewonderen in de straten van Rome of een andere Zuiderse stad . Deze wagen verstoort het straatbeeld niet . En , ondanks velen vinden dat kleine auto’s voor vrouwen zijn ,…rijden er in Italie zeker zoveel mannen in rond .Bovendien heb je een volledig uitgeruste auto met automatische airco(dual zone ),windowbags ,cruisecontrol,lederen interieur,glazen dak,bicolorecarrosserie (2-kleurig) regensensors, stoelen met verstelbare lendensteun , … voor 15000 euro . ( de prijs van een golfje waar iedereen mee rijdt , zonder autoradio , bij wijze van spreken ). Lancia staat ook voor zuiders rijplezier , de wijn, olijven,zon komen je zo voor de geest als je in het prachtige interieur plaats neemt . ( een waar salon met plaats voor 4 , ook voor lange benen achteraan ! )Kortom een auto voor mensen met smaak ( geen meelopers ! ) Bovendien rij je ook nog eens met een wagentje uit het huis van Ferrari ( want Lancia is net als alfa en ferrari gelinkt aan fiat ! )

alore , una bella macchina !

( een overtuigde mannelijke lanciarijder )
mooie auto net zoals giovanni zegt mooi interieur ik kan niet anders zeggen maar voor de zelfde prijs heb je nergens anders zo’n mooi interieur als bij de Ypsilon (bij bijna alle Italiaanse wagens zo)!!!!
of je kiest een gebruikte dure auto luxe auto of je kiest een nieuwe goedkope luxe auto? aan jou de keus ik zou in ieder geval de nieuwe kiezen. Lancia zet hem op !!!!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).