Mercedes CL-klasse AMG sportpakket

Auteur: , 30 Reacties

Mercedes heeft de officiële afbeeldingen van het AMG sportpakket voor de nieuwe CL-klasse vrijgegeven. TWee weken geleden konden we al wat gelekte scans tonen maar dit is dus the real thing!

Het sportpakket bestaat oa uit een aangepaste voor- en achterbumper, sideskirts en zeer nette 19-inch sloffen (vijfspaaks lichtmetaal).

Mercedes CL AMG sportpakket

Mercedes CL AMG sportpakket

Mercedes CL AMG sportpakket30 reacties

Jammmie!
Toevoeging:
AMG bodystyling and AMG light-alloy wheels available for both engine versions

Pre-orders are already being taken for the AMG bodystyling and AMG light-alloy wheels. The market launch date will be September 2006. The AMG components are available for both the eight-cylinder CL 500 and the V12 top-of-the-line CL 600 model. The ex-factory prices are EUR 5,336 for the AMG bodystyling package and EUR 3,132 (CL 500)/EUR 1,972 (CL 600) for the AMG light-alloy wheels (all figures include 16 % VAT).
Velgen zijn lelijk, de rest gaat wel maar kan beter en ik heb ook wel is beter gezien
Heel erg mooi deze CL. Vond de oude ook erg mooi.
Voorkant is erg mooi. Eindelijk krijg ik eens niet zo’n ‘oh, weer zo’n mercedes’ gevoel. De S vond ik niet denderend, beetje gejat van Maybach.
uhm, maybach is van mercedes, dus van jatten kan je niet spreken :)
Niet slecht, voor een Mercedes.
ik vind hem mooier en mooier…
Junior (BMW Liefhebber)
Wacht maar over 2 jaar staat deze auto in de achterbuurten van Rotterdam of bij een sta caravan in een woonwagen kamp!
Ja, en bmw natuurlijk niet he…
Junior (BMW Liefhebber)
Ja sommige BMW’s kom je nu al in achterbuurten tegen, zo zag ik in Rotterdam een 6-serie cabrio te koop staan van rond de 110.000 euro met 19 inch velgen de auto was duurder dan 1 jaar inkomen van de hele wijk! (Hoe komen ze eraan)? Misschien is die vraag simpel te beantwoorden, dat daar geen toezicht op word gehouden door de belasting.
Je ken zeggen wat je wil over mercedes, maar die duitsers bakken dr wel wat van.. Ik zie mezelf wel rijden in zo’n monster!
Junior, de belastingdienst is juist super ‘happig’ op dit soort dingen, dus volgens mij praat je een beetje over dingen waar je niet zoveel verstand van hebt ;)
no offence
Mercedestuner
ZEER MOOI !! MERCEDES RULES !! Zeer geslaagd AMG pakket !! Mooie wagen , vette motoren !! Nu nog de geschikte Driver !!
Greetz MERCEDESTUNER
Junior (BMW Liefhebber)
@ Rick: Ohwja is dat zo? Nou voorlopig zie ik er weinig verandering in, ik weet niet waar je vandaan komt maar doe je ogen maar is open ricky……. Ik weet heus wel dat je bij een besteding van boven de 15.000,- euro nagetrokken wordt door de belasting, maar weet je wat het is, die auto’s komen op andermans naam te staat of worden geleased dus ehm weet heus wel waar ik over praat. Kijk naar de Mercedes-Benz Dealer van Dijk, Die vent is stinkend rijk geworden mede dankzij het innen van een hoop zwart geld uit het criminele circuit. Al die auto’s bleven op naam staan van de dealer in dit geval van Dijk. Hij was er bijna z’n dealerschap door verloren.
Junior (BMW Liefhebber), als je denkt dat het zo makkelijk is om zo je geld te verdienen waarom doe jij het niet dan? En hou aub op met het haten op mensen die slimmer zijn als jou.
wilt er iemand een handdoek aangeven? :p:p
Junior (BMW Liefhebber)
@ Stylez: Ik heb geen hekel aan Rick helemaal niet in tegendeel zelfs want ik vind dat hij in best gelijk heeft ”ze zijn er inderdaad happig op” zoals Rick dat zegt. Maar bewijs maar is dat Rick slimmer is…. Dus ja dan zijn we vrij snel uitgepraat met elkaar. En dat niet alleen ik heb gewoon gelijk en wat betreft hoe ik m`n geld verdien daar hoef ik nog niet aan te denken want ik studeer nog en dat niet alleen ik ben pas 21 en heb al 3 BMW’s gehad en de 4de is in opkomst dus wie is er hier nou slim?
Slim?Das wel cool, maar om dat slim te noemen…;-)
Over welke BMW’s hebben we het hier dan? (ben wel nieuwsgierig geworden :-) )
Junior (BMW Liefhebber)
1. BMW 323i E46 sedan 2001 verkocht
2. BMW 325i E36 coupe 1996 verkocht
3. BMW M3 E46 cabrio 2005 in bezit
4. opzoek naar een hele mooie BMW M3 e30 cabrio

M`n vader bezit een Alpina b12 5.7 coupe en een M3 e30 coupe en een BMW 745i en een BMW 850i coupe deze gaat binnenkort weg.
De Alpina en de m3 e30 staan opstal en de rest is voor dagelijks gebruik.
M`n moeder rijd in een Z4 2.5s ”sinds kort”.

Dus ja een familie die helemaal BMW gek is!!
Ben wel erg benieuwd naar de foto’s van dat wagenpark.
Nog een CL63 AMG plaatje (klikerdeklik):

Da wil ik ook wel is zien,begin nu al te watertanden.
Rij zelf met een bmw maar men grootste liefde blijft nog altijd een E30 m3.Dit vindt ik één van de bangelijkste bmw”s dat ze ooit gemaakt hebben.
@Junior (BMW Liefhebber)
heel cool dat je vader mooie autos heeft, maar dat legt niet uit waarom jij slim bent en een 2005 M3 hebt?? Trwns wel cool:D Paar weken geleden in een S4 van een klant nog met gesport met een M# Cabrio op de terugweg van de Nijmeegse VierDaagse! WAS echt bruut!!
@Junior (bmw liefhebber) Je hebt gelijk hoor ventje. Jij bent echt de slimste
geef ze er maar van langs….En denk erom je vader is altijd de beste!
Junior (BMW Liefhebber)
Volgens mij kan je er niet tegen dat ali’s in vette 645 cabrios rijden.
Wordt voor jouw ieder geval alle auto’s verkopen van je fam voor een 645.

Maar goed, er bestaan helaas ook ongelukig mensen die hier op letten wat wij rijden.
mercedes driver
ik ben toevallig een mercedesfan, maar ik zeg niet dat dit dit de beste auto is zoals die die grote meneer met al zijn bmw’s. iedere wagen heeft zijn voor en nadelen. en ieder koopt wat hij graag ziet.
Mercedessen zijn mooie wagens maar ik vind het wel zielig dat de nieuwe S het interieur van de 7-reeks(model E65/E66) gewoonweg heeft overgenomen.
Ik heb het dan vooral over het dashboard en de middenconsole.
Mercedes is in ieder geval niet origineel bezig. Ze hebben teveel modellen en dat kan hun imago schaden. Alles behalve exclusief die modellen.
BMW doet het daarentegen veeeeel beter. Wisten jullie dat BMW de beste motoren produceert in de wereld.
Geen enkel autoconstructeur in de wereld kan BMW evenaren op gebied van engine technologie!!!!!! BMW gaat voor de zoveelste keer aan de haal met de “Engine of the Year Award”. BMW’s 5-liter V10 is de “Motor van het Jaar”.
AMG moet harder werken.
Deze moet ik hebben hoe dan ook en dan haal ik Junior (BMW Liefhebber)
even van huis op zet ik de ongelukige Andre Hazez voor hem op.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).