Het compromis: The Stallion

Auteur: , 14 Reacties

Men neme een forse blender, een sportieve cabrio en een motorfiets. Mix het geheel goed door elkaar en noem het resultaat 'The Stallion'.

Dat is zo ongeveer wat Thoroughbred Motorsports, een divisie binnen het bedrijf Motor Trike heeft gedaan. The Stallion is een volledig nieuw ontwikkelde trike die plaats biedt aan twee personen en zal in de herfst van dit jaar leverbaar zijn.

Het frame en de vering werden volledig in-house ontwikkeld door de engineers van Motor Trike. The Stallion wordt aangedreven door een 2,3 liter 4-pitter met automatische transmissie, afkomstig van Ford. Met 150 pk heeft de creatie een vermogens-gewichtverhouding vergelijkbaar met die van een Corvette. Anders dan we bij een trike gewend zijn, kreeg het cabrio/motorfiets-halfbloedje een stuurwiel in plaats van een stuurstang. Aan het comfort is ook gedacht, want er is er zelfs airconditioning en verwarming voor zowel de bestuurder als de passagier. Met een 50 liter tank gecombineerd met het zuinige verbruik, heeft The Stallion een actieradius die een stuk hoger ligt dan menig auto of motorfiets (via: autoblog.com).

The Stallion

The Stallion14 reacties

Het concept is misschien niet zo slecht maar over de styling mogen ze nog wel wat beter nadenken….. dit lijkt teveel op een invalidenscooter ipv een sportwagen (met 3 wielen).
maartenunplugged
daar sluit ik me bij aan,

die “bling” velgen zien er echt uit als een noodgreep om het nog iets te laten lijken. Het moest space-age, futuristisch worden, maar het is een verkrampte invalidenkar geworden… zonde

trouwens… wie wordt er nog meer moe van al die quasi sportieve trikes de laatste tijd?
En ik maar denken dat dit een autosite is…
Het concept is idd heel goed, maar mij doet het eerder denken aan die elektrische wagentjes die in een pretpark rondrijden waar ik als klein manneke in zat :-)
doe mij maar een carver :D
@SimonMC: Lol, dat was precies mijn eerste gedachte. Komt er uit deze ook zo’n nep-racegeluid??
haha…wat een belachelijk invalidending
Een strakgetrokken Malagutti Phanton F12 met drie wielen?
@ autobaas: doe mij ook maar een carver, daar kan je tenminste lol mee beleven!! :)
Die achterkant lijkt op een BMW Z3
Als er dan toch in driewielers gereden moet worden….

doe mij dan maar een T-rex:
http://img2.imgspot.com/u/06/5/09/trex.jpg
(hun site werkt alleen niet meer)

of natuurlijk een aloude Reliant Robin :)
voor de stoerdere invaliede
Mercedestuner
ORIGINEEL ! MAAR DUUR
Het oogt als een trike die met een scooter gemixt is. Lelijk.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).