Manthey Motors M390 – Porsche 911 (997)

Auteur: , 4 Reacties

Manthey Motors is een wat onbekendere Porsche tuner. Toch stond er op Zandvoort een 911 die door hen onder handen was genomen en wel de M390 die gebaseerd is op de 911 Carrerra S (997). De M390 is duidelijk meer hardcore dan de standaard Carrera S, Manthey ziet de M390 met name voor diegenen die regelmatig het circuit bezoeken in hun 911. Daarmee is het een alternatief voor de GT3 en Manthey belooft prestaties op het niveau van de vorige GT3 (996).

Oprichter Olaf Manthey is al jaren actief in de autosport en heeft zijn sporen verdiend in de Porsche Cup en lange afstandsraces, zo won een door Manthey geprepareerde GT3 de 24 uur van de Nürburgring.

De 390 staat uiteraard voor het aantal pk’s wat beschikbaar is, een verbetering van 35 pk vergeleken met het standaard blok. Mocht je liever meer rauwe power hebben, weet dan er ook een Manthey Motors M700 is (met 700 pk dus).

Manthey Motors M390- Porsche 911 (997)
Manthey Motors M390- Porsche 911 (997)4 reacties

mooi strak bakkie, en nog te koop ook ;)
:D
Das ook toevallig,
ik heb daar afgelopen vrijdag een race experience gehad.
Was wel vet, mocht je in zon 911 raceauto rijden enzo…

Dat rijdt wel lekker!!!
Mooie strakke wagen! Een hele verbetering tegenover de vorige, met dan vooral aandacht aan de hertekende lampkasten! Bravo, Ferdinand zou trots geweest zijn! Maar is die spoiler echt nodig? Net tè, vind ik.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).