Videoreview: Alfa Romeo Spider 3.2 JTS V6

Auteur: , 7 Reacties

Lekker weer hè! Cabriotijd dus en vandaag tonen we een videoreview van de mooiste cabriolet die nog enigszins betaalbaar is: de Alfa Romeo Spider.7 reacties

schitterend, echt heel mooi met dat linnen dak erop vind ik het iets minder maar zonder is hij echt onwijs mooi.
Afschuwelijk met het dak dicht … open is ie wel knap. Maar eerlijk gezegd heeft de wagen toch een groot vrouw-gehalte. Prestaties zijn ook nie echt vet te noemen voor 3.2 V6.
Inderdaad schitterend zonder dak, zo’n stoffen dak is bij bijna geen 1 auto mooi, maar ja…
vØlvØ frǽk
zolang het dak open is, is het een super mooie auto :-D
alleen jammer dat er zoveel windruis is boven de 120 (bij dak dicht), maja daarom is deze auto ook bedoelt om het dak open te rijden ;-)
voor zijn prijs is dat de mooiste auto die je kan kopen
Mooi is hij wel, maar toch vind ik hem tegenvallen. Hij is erg zwaar (1,7 ton volgens het filmpje). Natuurlijk omdat hij volgepropt is met met luxe en 4 wielaandrijving heeft. Een roadster moet juist lichtvoetig zijn. Verder melde de projectleidster van de ontwikkeling van deze auto in AV dat de van GM afkomstige motor niet bij Alfa past. De journalist vond inderdaad dat de motor niet graag toeren maakt.
Ze hadden beter een soort van Italiaanse mx5 kunnen maken. Lichter, eenvoudiger, achterwielaandrijving en een felle motor. Dan was hij ook betaalbaarder geweest.
Richard Oerlemans
Fantastische auto! Stijl, oogt een beetje stoer en heeft een sprankelende sound. De vierwielaandrijving is een perfecte keuze. Ik heb mijn donkergroene spider uit 1992 net iets te vaak achter uit laten breken met zijn achterwielaandrijving op een nat Nederlands gemotregend wegdek. En die kap ach ik reed vaak zonder aico met min 10 graden nog met de kap open. Wat een heerlijke vrijheid onder de sterrenhemel. Met een uitmuntende climatecontrol moet dat een zalig genot zijn. Alfa scoort voor mij hoog met zijn nwe modellen, passie en vrijheid kwaliteiten die ik hoog in het vaandel heb staan.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).