Jaguar XKR Coupe en Cabriolet in Londen

Auteur: , 16 Reacties

Uiteraard klopten de Britse harten van trots, toen Jaguar de nieuwe XKR onthulde. De supercharged V8 levert 420 pk en 560 Nm. Dat is goed voor een begrensde topsnelheid van 250km/u. Sprinten naar de 100 dan maar: de coupe doet het in 5,2 seconden, de cabrio in 5,3.

De R-versies hebben bij Jaguar visueel net wat meer bite en ook de beide XKR’s zijn net wat mooier dan de reguliere versies.

Jaguar XKR
Jaguar XKR
Jaguar XKR Cabriolet
Jaguar XKR Cabriolet
Jaguar XKR Cabriolet16 reacties

Geen kuipjes voor de cabrio, zie ik. (die hebben waarschijnlijk geen vestigingspunt foor de gordel)

Ik vind ze mooier dan de Astons. Scherpere lijnen.
Nogmaals ik was laatst bij Kroymans en daar stond hij tussen allemaal Astons maar deze was gewoon zo veel mooier, vooral in het zwart.
Beetje aparte boothbabe, niet? Past bij de gemiddelde leeftijd van de Jaguar-koper, ongetwijfeld.
Mooier dan Astons?? Ik vind van niet…de voorkant vind ik niet echt geslaagd, vanwege de koplampen. Maar goed, meningen verschillen. Ik denk dat veel mensen Astons toch mooier vinden dan de nieuwe Jag, vooral de V8 Vantage is enorm indrukwekkend.
Ik kan niet wennen aan die achterlichten, ze lijken zo van een sharan te zijn gekopieerd… Ik ben benieuwd wat de aftermarket daar op bedenkt.
Voor de rest wel een leuke auto.
Ze zien er veel berer uit als de voorgaande jaguar modellekes ..
WTF?? wat doet Catherine Keijl naast die XKR? ;-)

http://www.catherine.nl
ziet er mooi uit :-D
deze wagen mag nog wat bruter en wat minder op Aston gaan lijken. dat zou veel helpen ook in de verkoop. al ik nu moet kiezen tussen een Jag XK of de Aston V8 neem ik toch de V8
Ziet er super mooi uit ik ben benieuwd waneer ik hem ga rijden, want ze moeten binnen kort op mijn werk aankomen, overigens als je hem in het echt ziet ben je helemaal verkocht.
Hardstikke mooie auto, ik vind het idd mooier dan een Aston Martin, maar het scheelt niet veel. De hedendaagse Astons zijn ook mooi.
ziet er lekker uit! de auto dan, niet dat gedrocht wat er naast staat! :P
waarom heeft zo’n auto een begrensde top!?…de meeste vergelijkbare auto’s komen in de buurt van de 300km/h…niet dat je ’t nodig hebt maar toch
misschien omdat hij anders opstijgt? Jeremy C. van TopGear zei dat de voorkant licht aanvoelde bij 130mph omdat er een spoiler achterop de kofferbak moest vanwege de regels voor het 3e remlicht……..

Als het bij 130mph (bijna 210km/u) al niet echt lekker gaat dan is 250 waarschijnlijk al spannend genoeg……
wat een geweldige bak he, in oktober komt hij in de showroom
AV (voorheen Autovisie, maar zij doen helemaal niet aan bronvermelding dis AV is wel genoeg) heeft een videootje van de nieuwe XKR….. Beetje te vaak naar TopGear gekeken jongens?

http://www.autovisie.nl/redactioneel/nieuws/archief/autovisiefilm_rijindruk_j/index.xml

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).