Lotus Elise S, Europa S en Exige S

Auteur: , 6 Reacties

Lotus heeft erg creatieve mensen in dienst, welke steeds weer een nieuwe modelnaam verzinnen die begint met een E en eindigt op een S;) De Elise S, de Europa S en de Exige S stonden alledrie op de Londen autoshow, we hebben een overzicht met wat foto's...

De rode Lotus Elise S:
Lotus in Londen
Lotus in Londen
Lotus in Londen

De witte Lotus Exige S (met zwarte velgen, perfect):
Lotus in Londen
Lotus in Londen
Lotus in Londen
Lotus in Londen

De Lotus Exige S in het zwart:
Lotus in Londen
Lotus in Londen6 reacties

Doe mij die Exige in het zwart maar * kwijl kwijl *
Ik heb een groot zwak voor Lotus. En hoewel ik de Europa eerst maar een vreselijk saai Verre-Oosten-achtig ding vond, begin ik ‘m steeds mooier te vinden.
De zwarte Exige S met oorlogskleuren vind ik wat minder geslaagd. In ’t wit met zwarte velgen lijkt ‘ie beter. Een beetje Star Wars Trooper-achtig :)
doemijndiemaar .. die Exige S-en dan.

De Europa overtuigt nog niet echt. Is toch eigenlijk gewoon een zware Exige met Airco. Ik hoop dat de nieuwe Esprit (s) echt een stap krachtiger wordt.
die europa valt best mee maar je ziet toch dat lotus in handen van proton is bij alle modellen==>die spiegels :kots:
Die spiegels storen me niet.
Het is logisch dat er bestaande spiegels gebruikt worden. Met de huidige regelgeving moet je voor zover ik weet alles laten testen en keuren voordat je het op je auto mag schroeven. En dat gaat natuurlijk met onnoemelijk veel geld gepaard.
De TVR Chimaera had (heeft) bijvoorbeeld spiegels van een Citroën CX.Het zou me niet verbazen wanneer de spiegels van de Elise/Exige/Europa afkomstig zijn van Peugeot of Fiat. Of Proton inderdaad…
De Europa zal maar op een wijze beoordeeld kunnen worden; wat is de trade-off/ compromis tussen het gewicht en het gewonnen comfort/dagelijkse bruikbaarheid t.o.v. de Elise. Ondanks de prijsstelling in Nederland (Hoeveel???) een verschrikkelijk interessante auto. Mijn handen jeuken…..

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).