Kadotip: Renault F1 Team Collection schaakbord

Auteur: , 9 Reacties

Zo nu en dan maken we hier met een artikeltje een uitstapje naar de Formule 1 sport. Ook nu weer, maar ditmaal tegelijkertijd een uitstapje naar de schaaksport. Voor de echte liefhebbers van Formule 1 die graag een potje schaken, heeft Renault F1 Team Collection een speciaal schaakbord ontwikkeld van dezelfde koolstofvezel als waarvan de Renault F1 bolides zijn gebouwd.

De verschillende schaakstukken zijn gemaakt van onderdelen o.a. afkomstig uit de vleugels, cockpit en verering van de F1 auto’s. De gebruikte materialen zijn titanium, hoogwaardig aluminium en Sterling zilver. Het bord heeft een afmeting van 63,5 x 63,5 cm. Zo’n schaakbordje ook iets voor jou, of leuk om iemand cadeau te doen? Voor het lullige bedrag van slechts 28.890 euro bestel je bij Renault F1 Team Collection jouw eigen schaaksetje (via: sybarites.org).9 reacties

maartenunplugged
haha daar zit best gave zooi bij, alleen wat duur
Het is voor niks, doe me er maar twee. ;-)
mooi,…voor als je naam bil gates is
Haha, wat een grap! Wat zal die Alonso in een deuk liggen als ie ziet wat ze van zijn oude wagens gemaakt hebben! Ik bedoel, wie verzint er nou om een kandelaar te maken uit wat onderdelen van een oude versnellingsbak? Zijn engineers moeten een hele melige bui gehad hebben…
Kijk dit noem ik nog eens een koopje!
Nog geen 30.000 euro! :-D lol
Zo veel?!
Gelukkig!
Dan hoef ik nog niet te leren schaken ;)
“cockpit en verEring van de F1 auto’s”
Kun je verering dan tastbaar maken? ;)

Leuk idee van Renault, er zullen vast wel wat enthousiastelingen (gekken) zijn die het kopen. Schaken en F1 lijkt mij een vreemde combinatie.
srry, ik wist geen andere plek om mijn vraag te stellen…

weet iemand alle verschillende vlaggen en regels mbt vlaggen van de fia? ben het meest benieuwd naar regels mbt gt-races.

een site met de info is ook goed, ik kon em nog niet vinden met google helaas…

tnx alvast! :-D

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).