Facelift voor de Hyundai Coupé

Auteur: , 27 Reacties

De Ferrari lookalike Hyundai Coupé heeft een licht opfris beurtje gekregen. Nu staat deze op de autoshow in Guangzho, maar begin oktober zal hij staan op de Autosalon van Parijs.

De wijzigingen zijn niet mega-spectaculair, maar dat had de Hyundai Coupé (Tiburon) ook niet nodig. Het front is iets strakker geworden o.a. door de gewijzigde koplampen. Aan de achterzijde vinden we nieuwe, afgeplatte uitlaateindstukken en nieuwe achterlichtunits. Technisch zijn er geen veranderingen aangekondigd, de Coupé blijft leverbaar met 2.0 viercylinder en 2.7 V6. (image credits: auto.163.com)

Kort na de introductie zal de nieuweling al bij de dealer te bewonderen zijn.

Hyundai Coupe 2007

UPDATE: de officiële images van voor-, zij- en achterkant:
Hyundai Coupe 2006
Hyundai Coupe 2006
Hyundai Coupe 200627 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
voorkant heeft wel wat van de (ook gefacelifte) laguna.
Goede verbeteringen want ik vond hem iets missen. Het vorige model was daarin beter vond ik maar nu is ie weer helemaal top:) Goed bezig hyundai
Wie koopt zo’n auto? Hij is niet zo lelijk als de allereerste Hyundai Coupe, maar mooi is ie nog niet. Een coupe koop je toch voor de looks? Wat moet je met een coupe zonder looks, praktisch is ie niet.
de zijkant geeft een betere indruk van de auto (wel een foto van de auto vor de restyle maar aan de zijkant is weinig/niets gewijzigd).
Het is echt geen slecht/lelijk ontwerp…. en natuurlijk een schijntje in vergelijking met andere coupé’s….

http://www.hyundai.nl/_/upload/modellen/COUPE/ext/4.jpg
Achterkant is echt mooi, vooral die achterlichten!!!
alleen de voorkant is echt afschuwelijk!
Doe hem mij cadeau en ik zeg geen nee.
Er zit progressie in deze wagen, de eerste was met al zijn rondingen apart, maar dit begint al iets te worden.
Voorkatn is minder geworden! Komt door de voorbumper, en dat rare enorme luchtgat onderin.

De achterkant is er op vooruit gegaan, alleen hadden het rode ipv zwarte glazen moeten zijn.

Al met al; de pre-facelifted vind ik mooier.
Ik vind de achterkant echt een stuk mooier, maar de voorkant juist lelijker, door die rare sleuf boven t nummerbord. Hij lijkt nu een beetje op zo’n pratende auto uit de film ‘Cars’.
ik heb er nog bijna geen gezien ofzo, maar van te horen schijnt het een leuk wagentje te zijn (beetje MX-5)
In de pers ermee en allemaal recyclen als Impreza STi of Lancer Evo svp.
2008 Hyundai Tiburon – Comparison…

We have updated shots from Hyundai of the new 2008 Hyundai Coupe (Tiburon in the US.) There seems to be a lot of debate as to whether the car is better looking or not, so I’ve created some side-by-side shots to make your decision that much easier…
it seems a toyota celica, the restiled version, born in 2002…the lights on the back are worse than before while the anterior doesn’t fit with the posterior…it’s to buy for its prices, not for its appearence (not well succeeded). Ipersonnallly think that it was better before even if we don’t know its real look…
it’s mutch better looking then the old one then i used to think
Mercedestuner
RAMLELIJK het huidige model is veel mooierAL ben ik niet echt een huyndai freak
Afgezien van de achterkant is dit toch echt een grote stap achteruit!
De voorkant is oerlelijk met die ‘big smile’. Het lijkt veel te veel op zo’n prut Laguna. De ‘gebroken’ voorkant is nu juist het mooie van het 2005 model. Verder zijn de zijkanten te vlak geworden (kan ook door de blauwe kleur komen.) Ok, ik geef toe dat het roostertje op het huidige model nep is maar het geeft de zijkant een veel vetter uiterlijk.

Een Hyundai Coupe koop je omdat die tenminste karakter in zijn uiterlijk heeft (ook al is het een beetje gejat van Ferrari ;-) ). En het nieuwe model heeft nou juist aan karakter verloren…
Need 4 Cars » New Hyundai Coupe (Tiburon) debuts in China
[…] […]
Blijkbaar veel kapitalisten en of snobs die een reactie geven…Als dit nu geen mooie wagen was en is ?! Niet praktisch..Tja daarvoor is het een emotionele (onprakt.) coupé hé !!!! Wat is image toch nog ZO belangrijk…Wel misschien een wagen voor mensen die gewoon van mooie wagens houden en niet hun imago dienen op te krikken door een wagen met een “naam” ! En bovenal HEEL betrouwbaar en voordelig.
tiburon se sucks
I had a tiburon and they suck. The Acura rsx is really the honda integra whic lasted over 13yrs for the last two body styles. the civic si is replacing it. Hyundai only gets 170hp with a V6 and has to use the 2.0 from chrysler. Honda doesn’t even try. It’s been getting 200hp out of four bangers for over a decade. I had a tiburon and it was in the shop longer than it was on the road. The only good on it was the tires everything else was recycled shit from mitsubishi and chrysler.
Een coupe onpraktisch?? Valt reuze mee, ik vervoer er zonder moeite 2 kids (incl. stoeltjes) mee. Ik ben opgegroeid in een Mazda 1200, 2-deurs en achterwielaandrijving samen met 2 zussen, wat dat betreft heeft de coupe een zee aan ruimte achterin. Jammer dat ze bijna nooit een zwarte uitvoering in de folder zetten, dit in combinatie met de zwarte lichtunits, maken mijn auto. in mijn ogen, de meest aantrekkelijke coupe in zijn prijsklasse.
zelf ek nu nen coupé bj 2006, prachtig bakske, vré content van, ma dienen nieuwen trekt echt op NIKS enkel de achterlichten zijn verschoont.
den voorkant trekt weer op da lelijk spel van de vorige reeks. DIKKE 0 voor het nieuwe ontwerp alsget mij vraagt!
Frederik Vanden Broeck
Ik rij zelf met een Huyndai Coupé 2.0 FX, beste wagen ooit ! Prachtige looks, karaktervol, goeie prestaties, alleen verbruik valt wat tegen…

Maar een droom van een wagen om mee rond te rijden !

Het nieuwe model: geef em een ander kleurtje en hij staat er weer helemaal !

Greetings
vera de wwinne
heb een coupe fx, prettige wagen maar achterklep rammeld. is reeds verscheidene keren naar garage Moorkens geweest in Gent, ge weet wel, waar de wereldkampioen werkt, helaas rammeld nog altijd, gelukkig, enkel als ik er mee rij. moet er mee leren leven!
Ik ben enekel dagen voorbij de showroom gereden en had dadelijk mijn hart verloren aan de coupé, wie daar kritiek op heeft kent volgens mij niets van auto’s. Ik ben 33 jjar getrouwd en eindelijk ben ik nog eens verliefd.
deze wagen is schitterend, nog eens een mooi design in jaren
Theo Bakelaar
Ik heb zojuist de folder maar eens opgehaald van deze coupé. Ik ben voornemens deze aan te schaffen, maar dan wel de V6 autom.
Zoals ik nu de reacties, testen en weet ik het allemaal lees op het internet is het best een leuk autootje. Je houd er van of je houd er niet van.
Wat maakt het uit of hij geen “naam” heeft het is gwn een prachtwagen. mss mense die nie beter weten die over het imago beginne?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).