Saab performance team reloaded

Auteur: , 10 Reacties

We hadden eerder een filmpje van het Saab performance team op Francorchamps. Via trollhattansaab.net kwam ik een nieuwe video tegen van dit Saab Performance Team. Het geheel is wat artistieker/commerciëler, maar blijft leuk om te zien!

In de clip schijnt de nieuwe 9-3 (2007 model) gebruikt te worden:10 reacties

Ruig, dat die kerel langszij komt en hemt 180 graden voor de andere draait. Zou iets voor in een film zijn.
heel mooi filmpje :-D
cool, maar dat ik na dit filmpje nou gelijk een 9-3 wil…… (totaal geen ruimte op de achterbank (hoofdruimte met name) en dat voor een middenklasser…..)Verder in mijn ogen ruimschoots te duur voor wat je krijgt, maar misschien is dat omdat de jongens van het Performance driving team goed betaald krijgen?
Op zich wel leuk, maar verder ben ik het eens met wOoOdy.
heel mooi filmpje.. ik heb hiet de making-off van gezien egt super.. ze hebben een aangepaste versnellingsbak zodat zo met welke snel dan ook hem in zijn achteruit kunnen zetten.. de top snelheid van achteruit rijden met deze aangepaste 9-3 is (schrik niet!) 190 Km/pu… maargoed wie kan op zoon snelheid die wagen nog achteruit onder controle houden!?.. ik zal eens opzoeken waar ik die making-off heb gezien..
hier is het filmpje van de Saab 9-3 op Spa…
http://video.google.nl/videoplay?docid=9034794398052303639&q=saab+9-3
Zalig filmpje
’t is een ruig filmpie!!!!:D

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).