Videotime: ff driften in je Enzo

Auteur: , 104 Reacties

Driften in een Ferrari Enzo is dat een goed plan? Een Enzo heeft achterwielaandrijving en 660 pk, dus het kan wel. Het is alleen dat een Enzo meer kost dan de aanschaf van een klein dorp. Dat zou me toch tegenhouden, maar gelukkig zijn er altijd mensen voor wie geld geen rol speelt. Een videocamera is dan meestal ook niet ver weg.


(via jalopnik.com)104 reacties

ehhhmm juist
ai ai… dit is geen opgefokte johny car…

ik vin persoonlijk dat zo’n classebak met meer respect dient behandeld te worden…

maar ja wie ben ik om mensen met zoveel poen de les te spellen
ik wil ook eens :-p
dat heggetje kwam wel dichtbij….. dure hobby, kennelijk geld over…..
@ block
Ik vind dit zééér respectvol voor de Enzo, die piloot en “wij” kwijlend achter ons scherm (god, why not me ?)
Zo’n supercar heeft toch maar een doel, pure fun en ik heb er van genoten !
Weet niet helemaal wat ik ervan moet vinden… ik heb hem eigenlijk ook niet echt een hele coole slide zien doen. Bochten op het circuit, legte hij hem niet 1 keer echt helemaal schuin. Niet dat ik dat wel zou kunnen, maar het zou niet in mijn hoofd opgekomen zijn om het te doen…
Eindelijk een Enzo die eens wordt gebruikt waarvoor hij gemaakt is, ipv steeds rechte stukjes door St. Tropez :-).
die auto zal waarschijnlijk meer dan fantastisch genoeg zijn maar om daar domme cirkeltjes mee te trekken vind ik een beetje trist
dat kan ik zelf met mijn mazdaken…
en daar is niets moeilijk of spectaculair aan.

powersliden okai das niet meer voor men mazdaken weggelegd.
die vent kan niet zo goed driften, die kan nooit zijn gas regelen
ik voeg me bij sir smokalot! eindelijk iemand die plezier beleefd met zijn/haar enzo! echt heel goed van die eigenaar! leuk zo’n dure en exclusieve auto maar ik heb het echt niet zo op die mensen die dan alleen op zondag met mooi weer korte stukjes ermee gaan rijden…

respect! gebruik die auto’s ondanks de prijs waar ze voor bedoeld zijn/wat ze kunnen…
Even nieuwe banden halen: hup, paar duizend euro verder! Best wel van de gekken. Ga dan racen met je Enzo, snelle tijden neerzetten i.p.v. rondjes spinnen. Als je dat wilt doen koop je maar een B-Kadett. (Of een Holden Monaro natuurlijk!)
prachtig toch?
wie kan dat nou doen? :P ziet er misschien niet te bijzonder uit, maar ’t klinkt goed (ook de volgauto (f430/360?)) en als je d’r in zit is ’t waarschijnlijk vele malen spannender :D
YEEHAA!!! Zo hoort dat! Effe de Enzo uitlaten….

PS: Mooi hé? Alles!
@ bram: die volgauto is een F430 omdat die luchtinlaten die je ziet vanuit de spiegel ”vrij” ver omhoog staan bij 360 is dat gelijk met de rest van de auto.


Maar die bosjes kwamen inderdaat wel erg dicht bij maar goed money doesn’t matter blijkbaar, ik geef hem groot gelijk en dat ie op het circuit niet helemaal schuin gaat blijkt er toch maar wel uit dat hij geen zin heeft in een totalll loss enzotje.
in het laatste stukje gilden de banden nog toen de wielen al stil stonden
DonDiedCorleone
Ach ja als je enzo tje hebt is bling bling money ain’t a thing… Als ik de kans had ragde ik m helemaal af! WTF respect voor die bak? Hij verdient pas respect als ie laat zien wat ie ken en als je het er ook mee doet!
Fuck die monaco cruisers BLAZENNNN met die kist Whahahahaha
@arjan
dat heeft te maken met de framerate van de camera…
de wielen staan niet stil, bij elk plaatje van de camera staan ze gewoon in de dezelfde positie. (veel eenvoudiger kan ik het niet uitleggen denk ik) :p
enneuh die enzo… das nogal aan de stoere kant ^^
Ik vind het enorm knap hoe die gozer zijn Enzo driftend door de bochten weet te krijgen en gecontroleerd ruime donuts maakt. Met een 660 pk on-the-edge supercar is het heel iets anders dan met een holden Monaro om een auto te noemen.

En helemaal terecht dat ie de Enzo uitlaat. Als je een Ferrari hebt die zo fantastisch is op het circuit vind ik het schitterend als je zo het circuit opgaat en de grenzen opzoekt. Erg veel respect.

En voor de snelle rondetijden……dar pakt hij waarschijnlijk zijn zwarte (!) Ferrari FXX voor die hij namelijk ook heeft. http://www.fastdrive.org/p/content/content.php?content.1140
Some guys have it all.

Hier nog een filmpje van die kerel, Manu.
http://youtube.com/watch?v=nkfwXTvCBlA&mode=related&search=
Een mid-engined supercar drift toch wat lastiger dan een front-engined Vette of zoiets. Ik zou zeggen: durf es een heel snel rondje te rijden en een toptijd neer te zetten. Daar is de Enzo voor gemaakt.

Kijk nou: http://www.youtube.com/watch?v=KvvWftiYXiQ
Jan-Jaap-Karel-Kees
Man is toch geweldig dit..
Zo’n auto moet je met respect behandelen ja, maar dit moet je juist doen om dat respect te geven.
Toch even lkkr spelen met je auto, ook al is hij vrij duur :P
Slaat helemaal nergens op!… zonde van die banden.Sterker nog ventjes/studentjes van 19 vinden dit tof!… jammerrrrrr.

Zal met mijn Enzo neverrrr nooooooooiiiittt gebeuren.
@Ramon: haha jij bent gek in je hoofd, als je een enzo had (die je niet hebt ook wil je dit wel doen laten blijken.. beetje jammer) dan zou je je niet druk maken om bandjes….?? dus stil….
nouw?…. dacht het niet maarrre hij komt er echt wel hoor vriend! wees daar maar niet bang voor. http://www.ferrarispotter.com bij rubriek 512 wie heeft daar zijn eigen auto gespot?? voor mijn eigen hekkie?? Die Enzo komt er ech wel?/
Ok effe voor de duidelijkheid. Punt 1: wie spot er nou zijn eigen ferrari (als die idd van jou is). Punt 2: Tussen die van ‘jouw’ en een Enzo zit toch een verschilletje, kleintje maar, van plus minus 2 keer jouw hypotheek, als ik je buurt en je hekje zo zie. Punt 3: aangezien de enzo niet meer gemaakt wordt, en je al een 2e handsje rijdt, zal je nooit de trotse eigenaar worden van een nieuwe. Dus als je dan ooit over 40 jaar er eentje koopt (2e, miss wel 3e hands) kan je idd maar hopen dat die van iemand was, die zich net als jou ook zorgen maakt om de bandjes. Enuh spotze nog vriend, want daar zal het de komende 40 jaar bij blijven.
He Martijn, Verkeerd…eee gedachte heb nl een vrij staand huis! sterker nog…
Ben jij niet dat callcentermedewerkertje die ooit in mijn organisatie heeft gewerkt?

Geef niet….. ooit begin je met een Pontiac Fierro kidcar als 308 GTB
Voordat je een holding zult beginnen.

En als laatste geniet van mijn foto!!! en zeur niet! Hou het lekker gezellig.
Trouwens… die Jaq 3l V6 excutieve full options die er voor staat is ook van mij!

Wat rij jij dan dagelijks Martijn….dubelle punt comma.
wat zeiken jullie nou allemaal over de banden? denk je dat geld uberhaupt nog een rol speelt bij dit soort gasten?

het is toch machtig hoe hij met dat ding over het circuit rijdt, dit is met respect behandelen!
weet je wat een enzo niet met respect behandelen is? die gast die met zijn dronken kop met 2nogwat over een landweggetje reed, een steen raakte, door de lucht heen vloog en tegen een paal aan crashte. ik kan het artikel zo gauw ff niet vinden (ik zoek ook niet want ik ben te lui ;) ) maar miss weten jullie wel wat ik bedoel. die gast die was weggelopen en had gezegd dat een of andere gast die hij niet kende reed en dat hij in de bijrijdersstoel zat.
Die holding heeft je je dus niet een Enzo opgeleverd, maar een 2e handsje. En oja, ik houd het gezellig, maar ik moet toch even kwijt dat ik me geen vrijstaand huis in die buurt kan voorstellen. Daarom geniet van je foto, omdat die je verhaal ontkracht.
Ow oke.. meissie je zal het beter weten. Let wel dat een tweede handsje in jou termen gezegd toch wel prijzig is! Ooit mag je met mij een keertje meerijden vriend goed? En als je weet in welke buurt ik dan zit dan weetje namelijk ook dat het klopt omdat die mensen mij daar namelijk kennen. Het ga je goed!
bovendien staat er dit naast dat plaatje:

details: Staat ineens een Testarossa voor de deur met creme leer dashboard. Zie je niet veel!
Spotted by Liesbeth

zeker je zusje ofzo?en daaronder 1 gespot door ramon waarbij dit staat:
details: Zag een waanzinnige strakke Testarossa rijden!
spotted by: Ramon

ik neem mijn woorden terug:
wat een triest mannetje ben jij ramon,
je hoeft niet op te scheppen over je autos of wat dan ook
waarschijnlijk heb je ook niet je rijbewijs en ben je ook nog maar 13 ofzo dus ik snap wel dat je denkt dat je je nog moet bewijzen.
maar maakt niet uit hoor
kusjes van timmietim
Timie tim….Liesbeth is de buurvrouw! lache he?snappie?Vondt het leuk die foto in te sturen. Ben geen 13 hoor! maar moet me even verlagen schijnbaar voor mensen die iemand een 12 pitter misgunnen. Ik schep niet op maar als je een Ferrari liefhebber bent en er 2 bezit mag ik toch trots zijn? Wil ook wel niet reageren? Heb zeer hard gewerkt in mijn leven om te bereiken waar ik nu staat!

En Trouwens anders bel je http://www.fordza.com en vraag je wie de eigenaar is van die auto toch?

Thanks Tim voor je reactie.
haha benieuwt wat hij nu weer gaat zeggen. Het blijft echt lachen met die gast.
rectificatie: http://www.forza.com
leuk een link die niet werkt. Anders moet je gewoon even toegeven dat je geen Enzo hebt.
Ik zeg ook niet dat ik een Enzo heb! maar wel ga krijgen!

Maar nu ga ik ff kffie drinken..oke? Enne effe mijn mails checken.
Trouwens zeer goede site die autoblocker!! Jongens ga lekker zo door.
je bent gewoon een sjakie en daar houd het op, what the fuck heeft die site te maken met jou ferrari speelgoedautotje?
latererearararatralalalalaaaaaaaa
wat moeten we met die link naar Forza.com? Wou je beweren dat dat jouw bedrijf is?
Zal mijn laatste antwoord geven op deze site voor hij weer wordt verwijderd!

Nee Woooody …. Heb dat nooit gezegd.

Thank You all Fooks en dat jullie ooit een Ferrari rijden!
Dag Ramon,doei doei
PS Dank u allen voor de steun !!! ;-)
no problem
Maar toch dat soort mensen die zijn niet helemaal 100% want als ie dat echt had gehad, had ie niet eens de moeite genomen om dit verhaal op te gaan houden. mensen die echt spullen hebben houden hun mond wel of gaan in ieder geval niet zo doen haha!!! Je mag trots op je spullen zijn maar normaal ga je dan niet zo praten…

Helaas….
Noem je dat driften… ze gaan as 2 ouwe wijve door de bocht, maarjah ut blijft natuurlijk un enzo… italiaansche rommel
Italiaanse rommel?! Die is leuk. Mag ik vragen welke auto (als je er dan al een hebt) jij rijdt thomas?
ik heb er nog geen
en hoezow wil je het wete dan
Ja het interesseert mij wel wat voor auto iemand die een Enzo rommel noemt heeft.
Wat een kansloze bestuurder,eigenaar !,dan snap je het toch NIET als je met dit soort super auto’s welke nu al gescheidenis zijn dit soort rijgedrag vertoont,koop een oude Ascona of Manta of 325i en leef je dan uit maar niet met zo’n auto wat een kleppie zeg !
By the way,die gast kan niet eens driften wat een butfilmpje zeg !
@Ramon, Je typt zoals een bouwvakker praat. Je hebt alvast niet de communicatie vaardigheden die je mag verwachten van iemand die aan de top van een holding (WELKE?) staat. Bovendien rammelt je verhaal aan alle kanten.

Ps. houd het gezellig.
@BMW fanaat
ik zal jou eens laten driften met 660pk onder je rechtervoet…
Kom op mannen, dit heet geen driften, maar een kapper die aan het joy-riden is!
@Dekster

Jouw reaktie lezende dan zijn we het dus eens,by the way als jij 660 pk voor mij regelt hebben we nu een date …………………………….. en gaan we samen niet driften maar genieten van een auto welke zeker niet gebouwd is om mee te gaan driften,maar genieten van de sound,de power,de Ferrari beleving als je met een Enzo gaat driften ben je ook geabbonneerd op de chroom en vlammen denk ik…………………………………………..driften met je Enzo pfffffffffffffffff
@bmw fanaat
that’s the point jappaneese cars are made for drifting but not this ;-)
Ter Finale:

@Vincent #1 juist door commercieel te zijn rij je wat je wilt rijden! Als je goed informeerd en het zo goed weet zal je ooit het zelfde bereiken als ik! Maar zal je om alles uit de lucht te helpen je 1 tip geven: In Alblasserdam zit er een garage Klaas van der Eijk auto’s ik ben daar geweest om een afspraak te maken voor de snaren. Vraag hem maar is wie de eigenaar is en hoe die Holding heet. Daarna mag je me bellen goed? Kijken of jij kan driften in een echte Ferrari! …ik hoor je! Bij deze nodig ik je uit. onder die voorwaarde? als ik de waarheid spreek… zit je alleen naast me!
@Ramon: Goeie reclame voor je bedrijf, de foute link geven, slecht taalgebruik, geen zelfbeheersing, geen respect, ‘domme’ opmerkingen, stoer doen met je ‘iedereen in mijn buurt weet wel wie ik ben’ en met je auto’s en je huis…. Jammer voor een directeur eigenaar van een HOLDING>>>…..

Mensen die écht iets hebben bereikt praten niet zo… helaas ik voor jou ik kan het weten!! Dus hou op en praat waar het over gaat niet over je droomauto die waarschijnlijk een droom voor je zal blijven…!!!

@Dekster, persoonlijk vind ik driften één van de mooiste dingen die je kan doen met je auto, net als circuit rijden (lees als: ideale lijnen rijden en hard ook)!! dat deze auto niet is gemaakt om te driften…?? Welke wel?? BMW’s staan erom bekend maar zijn er officieel niet voor gemaakt…. toch? Welke auto’s wel?? in mijn ogen alle auto’s met een beetje pk en achterwiel aandrijving (al prefereer ik dan wel BMW door veel toeren!!) maar toch echt driften kunnen we dit niet noemen (in dit filmpje) maar het blijft leuk..!!!! Dus zeg ik: als je zoveel geld voor auto betaald waar het mee kan.. LEKKER DOEN!!!! maakt niet uit welke!!! ;-)
@Martijn Bel je mij toch even op? Maken we een afspraak! 06 42804706. Kom ik met mijn ferrari naar je toe oke?Geen probleem. Breng ik je langs bij mij (voor jou niet) bestaande holding, is voor eens en voor altijd dat gebruf van jou afgelopen goed? enne …als ik niet opneem spreek dan effe je nummer in dan bel ik je terug! DEAL?

En de link is inderdaad verkeerd zie ik! Maar ik geef je die wel als je mij belt!
En dan moet je ook zo eerlijk zijn om te rectificeren op deze site oke?

Kijken wie er bluft!
@Ramon. Weet je dat die Ferrari van jou is geloof ik wel en dat je een holdingetje heb uiteraard ook wel alleen de grootspraak die jij houdt klopt niet bij je verhaal. Mensen die echt iets hebben bereikt gaan niet zo triest zichzelf bewijzen en stoer doen met hun auto’s.!!! Waarom ze hebben het al!! en jij blijft maar doorgaan over wedden dat ik het wel heb!!! Lekker boeie wat jij heb!!

Denk je nou echt dat ik me ga verheugen op jou en je ferrari!! haha!!! Verder heb ik niets met patsers en blabla mensen dus bellen heb ik ook geen zin in!! ik geloof je alleen ben je wel een triest mannetje in mijn ogen!! Geef ons de werkende site of dat is dus: http://www.forza.nl en daar zie ik dat de CEO President is: Joe Pannone CEO/President en niet Ramon… Dus hou nou gewoon op met liegen over je holding!! Welke bedrijven vallen daaronder dan?? hoeveel man personeel? of ga je dat zeker opeens niet zeggen… haha!!!

Trieste mannetjes die stoer doen met hun auto’s en HOLDING!! haha weet tegen wie je praat mannetje!!!
En ik zeg dus holdingetje omdat je wel stoer doet met je telemarketing bedrijf (dat je had/heb of wil) maar een voor Enzo heb je wel wat meer nodig dan een beetje centen…. Dus hou op met je auto’tjes en ga maar weer aan het werk!!
Ter finale:
@ Martijn wie is hier nou 13!
@ Ramon Ik denk beide niet… al twijfel ik af en toe maar ik schat je toch wel een op tussen de 18 en de 25?? Geef ik ook gelijk toe dat ik me hier niet professioneel gedraag maar ja, als mensen met een HOLDING al zo doen.. hahahahaha!!! dan mag het!!! hahaha Ramon je bent wel grappig voor een directeur eigenaar van een Holding jammer van de grootspraak en de drang om jezelf te bewijzen!! Vroeger gepest???????? ;-)
Je kan je wel zo gedragen want tenslotte blijven wij mannen altijd kind.. hehe!! maar doe dat anoniem en normaal niet kijk wat ik heb en wat ik weet, want er zijn hier genoeg mensen die wel iets hebben bereikt en dus helemaal niet onder de indruk zijn van jouw praatjes!! dus ga op een kinderblog stoer doen of kom hier gewoon voor auto’s!!! je complexen verwerken kan je bij een shrink doen!!! dus succes met je auto’s en je holding want als je zo doorgaat doe je je naam geen eer aan!!! (van je ‘holding’ want je bent niet echt anoniem dus doe ik professioneel)!!

Het is maar en tip dus kijk maar wat je ermee doet!!! even goeie vrienden en hopelijk kunnen we het binnenkort gewoon over auto’s hebben op de geweldige site!!!!
@dussss?/…gaan we bellen???
Als je niet al te veel te doen hebt, is dit geweldig tijd verdrijf !!! ;)
hahahah wat is t hier toch altijd grappig zielige mensen allemaal, allemaal leveloze mensen
@ ramon: KEEP ON DREAMING!

echte superrijke mensen zijn bescheiden (kijk maar naar bill gates), het zijn de mensen die een beetje rijk zijn die stoefen met van alles (dat ze meestal toch niet hebben) (kijk maar naar jort kelder)
the ones with empty pockets who know it all.

met roode groeten.
Tijdens me werk effe snel, toch nog ff een opmerking haha.

@Cedric ik hoef niet te dromen!
Mannen, mag de discussie weer on-topic a.u.b.?
@ramon
hoeveel km’s heb je op de teller van je enzo?
ow sorry je hebt nog geen (ik zie het bos niet meer door de bomen ofzo)
Gaan we weer!

@dekster @ wie dan ook! ik heb geen ENZOOOOO!!

@dekster geef je mailadres ik zal je een foto sturen met wat ikwel heb goed?
@ramon.. zet eens een foto hier op autoblog..
@flo 430 komt nog wel Heb ik met Michiel van den Brink afgesproken! Maak je maar niet ongerust.

Maaarrre @ dekster waar blijft je mailadres stuur jou een foto van een echte 12 pitter! van mij!
@ptr juist!!
@ramon
anthonygdesmet@msn.com (ik geloof je wel hoor ;-) )
Ben ik blij om foto is onderweg! Snappie gelijk waarom ik straks een ENZOOOOOO rij!!! OMDAT ZE ZOEKEN VOOR MIJ NAAR EEN GOEIEEEEE!!!EXEMPLAAR!!ZODAT IK MIJN AUTOS kan inruilen!!
@ramon
got it ;-) (ik ben nooit onbeleefd tegen je geweest, maar vond het wel raar dat er zoveel ophef rond niks werd gemaakt)
Mooi.. dan is het verhaal voor eens en voor iedereen uit de wereld en begrijp je nu eindelijk dat je een echte Ferrari liefhebber op de site hebt !

En jij hebt het bewijs @dekster ennneeeee mondje dicht he? laat ze maar schelden tegen me ik weet beter.


Groetjes Ramon
@Ramon … stuur mij die foto eens.. e-mail= floris.van.rooij@hotmail.com
het is een kitcar !!!!
@flo 430 een foto is onderweg

groetjes Ramon
@ rudolf welterusten!
@ramon: en maar doorgaan terwijl iedereen je wel gelooft… zucht…
@ martijn: ik geloof em nie ze, ik sta helemaal achter u :d
Ramon…wat een mooi verhaal! jij bent echt mijn held! mag ik je handtekening? je bent echt vet tof!
@Cedric: tsjaa geloven of niet, waarheid of niet.. het maakt niet uit maar niet zo gaan doen!!! En dan vooral het gedeelte dat ik mee MAG rijden.. hahahahaahaaaa

@DW, vertel me als je e’m ooit ontmoet!! ;-)

@Dino, eehh was dat nou die van Ramon of nie?? ;-)

@Ramon, Dekster, Flo430 Komt die foto nog openbaar?? En je auto’s inruilen voor een Enzo (niet helemaal natuurlijkj want dan moet je nog zeker 8 ton bijleggen maar goed) is ook weer zo’n lekker vaag verhaal…. Ga je er dan mee naar je zaak ofzo, lijkt me niet toch?? AL loop je al aardig naast je schoenen… Allemaal weer lekker wazig….!!!

Maar Ramon wat ik nog wel kwijt wil: ik gun je die auto van harte!!!!! Want ik geloof wel dat je auto liefhebber bent, maar denk nu helaas ook dat je een beetje een patsertje bent… maar goed even goed word ie je gegunt!!!
@martijn: ik weet dat ik moet oppassen met wat ik zeg of je begint weer ruzie te maken maar als jij een ferrari had zou jij dat ook lang kunnen verzwijgen en ik vind het nogal flauw om de hele tijd te zegge dat je niet gelooft dat hij die ferrari heeft en op het einde te zeggen dat je hem wel gelooft maar dat je gewoon vind dat hij opschept. Hij probeert je de hele tijd duidelijk te maken dat hij die ferrari wel heeft en jij gelooft hem niet, dat heeft niks met opscheppen te maken. ik kom in vrede maar doen jullie twee dat dan ook ?

amen
@DB, ja je hebt daar zeker wel een punt maar als je het hele verhaal hebt gelezen merk je denk ik toch zeker zelf ook wel dat er een duidelijke twijfel is rondom het verhaal…

Persoonlijk hou ik niet van mensen die het de hele tijd willen laten weten. als het in een gesprek naar voren komt oké en dat was hier natuurlijk ook een beetje het geval dus dat kan ik e’m niet kwalijk nemen. maar de mensen die ik ken die geld hebben (en ik kom uit Aerdenhout, gemeente Bloemendaal dus ik bedoel echt veel geld, miljonairs ofzo) die gaan er niet zo mee te koop lopen en hebben het al dus hebben ook niet de drang om er mee te koop te lopen dus daarom vind ik het een beetje jammer en als je je als eigenaar van een ‘Holding’ (hetgeen natuurlijk nog niets zegt) zo gaat gedragen zou ik me zelf schamen…. Bouw je geen respect mee op lijkt mij… maar het is slechts mijn mening en ik ben niet uit op ruzie maar een discussie over zo’n onderwerp vind ik wel aardig.

En mensen die een Enzo willen gaan kopen moeten toch heel wat neer hebben gezet aangezien de aankoop voor de meeste onder ons al een hele stap is, is het onderhoud en de bijkomende kosten voor zo’n auto toch heel iets anders dan een tweede hands ferrari die Ramon nu heeft… Daarom twijfels… ;-)

Maar het kan me eigenlijk niet boeien maar Ramon heeft wel een indruk achter gelaten gezien de manier waarop… haha

en kijk maar op het artikel over Rotterdam daar komt ie ook zomaar met “pak ik ff me F40” haha dat vind ik gewoon moeilijk te geloven haha daarom vind ik Ramon gewoon een beetje zielig.. of ie het nou heeft of niet ik zal er niet wakker van liggen want ik weet wat zelf heb bereikt en daar ben ik trots op en daar hoef ik geen waardering voor op het internet voor te zoeken!! haha!!! Daarom ook wel zielig!! maar daarom meen ik ook echt dat ik het hem wel gun….!!!

Amen ;-)
maar om nu even ramon tegen te gaan betwijfel ik ofdat je nog aan een enzo geraakt, daarvoor heb je meer nodig dan geld. je moet al jaren contact hebben met ferrari en al de exemplaren zijn al verkocht maar dat geld is wel een belangrijk punt, er is niemand die jaren heeft gespaard en uiteindelijk naar ferrari gaat met zijn zuurverdiende €909.770 om daarna op water en brood te leven, een enzo is (net zoals een bugatti) niet voor mensen met miljoenen maar met honderden miljoenen, dus als je die 2ferrari’s verkoopt zou je nog jaren moeten sparen voor een enzo
@db ga er maar vanuit dat ik echt maar dan ook echt niet meer hoef te sparen hoor voor een Enzo! En dat je inderdaad goed moet zoeken dat is waar!Vandaar ik er (nog)geen bezit. Heb namelijk een aantal kenissen opdracht gegeven naar een mooie exemplaar te zoeken. Zijn jullie suggesties nu beantwoord?

Moeilijk he als iemand probeerd echt eerlijk te zijn! Maar geeft niet deze hele discussie is alleen gekomen omdat ik te eerlijk ben. Zal voortaan mijn mond wel houden. Da’s toch wat jullie willen?Ik ben een open ferrariliefhebber die zo’n ding niet geruisloos in de schuur laat staan. Maar schijnbaar wordt geruisloos inderdaad veroorzaakt door misgunners als je begrijpt wat ik bedoel.
wat een gelul over ”iemand opdracht geven te zoeken naar een enzo”. rij naar http://www.autosalon-singen.de; daar staan er 4 (!!) zo voor je klaar…..
ramon , ik heb echt niets tegen jou, het was gewoon dat je eerder al zei dat je je twee ferraris ging verkopen en van dat geld een enzo kopen, en daarop zei ik wat ik hierboven zei. ik weet niet hoeveel jij bezit en ik heb daar ook geen zaken mee maar als dat meer dan genoeg is om een enzo te kopen heb ik niets meer te zeggen en ik geloof je heus
@db Thanks

@Roberto bijzonder bedankt ga daar zeker even kijken! En?zeker geen gelul!
@roberto: inmiddels 5 denk ik, en ook een paar F40’s , als ik een F40 had zou ik er veel mee doen maar alles behalve verkopen , die dingen zijn binnen enkele jaren miljoenen waard
@ramon: je hebt dus een Testarossa en een F40?
@Franqie ja hoezo?
heyhey, kben een autogek al ben ik een meisje, maar die enzo is toch wel een van de gaafste auto’s die er ooit gemaakt zijn. ik wil later een ford150 of een ford 650. Een hummer is ook wel oke… maar ferrari kan ik waarschijnlijk niet betalen;( hoewel ik t een topcar vind!!! groetjes, mariette
Man Man wat een kneusjes allemaal hier, Holding gelul allemaal hier. Mensen die dit soort auto’s bezitten, zijn proleten van de eerste soort, aftrappen dat ding en s’avonds een lekker hoer ophalen in Marbella. Waar zijn die dingen voor gemaakt?

Precies PATSEN!!

Kinderen allemaal hier. Ciao Philip
Wat zit toch iedereen teklagen over dat ie zn enzo eens op zn staart trapt en de daarbijhorende uitspraak: money aint a thing.

Ik bedoel, misschien heeft die beste man wel zijn hele leven krom gewerkt, en ook al zn hele leven op een houtje gebeten. Puur en alleen maar om die ferrari te huren en een stukje te driften.

Dat verklaart by the way ook meteen waarom ie zo slecht drift :)
Dag Martijn

Beetje laat. Maar ik zie het zo: jij zoon van een directeur/eigenaar die een beetje snapt hoe het werkt en hoe het leven in elkaar steekt.
Maar waarom zoveel energie steken in een verliezer?
Wat wil je bewijzen met je discussie? Ongelukkige jeugd gehad?

Groet van iemand in loondienst.
(maar wel handig in z’n avonduren op internet met belegen)
@ Philip

Ik heb weinig debielen gezien zo groot als jou! tjonge jonge…. (ik hou me in)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).