Videoreview: Volkswagen Eos

Auteur: , 21 Reacties

De Volkswagen Eos, die je inmiddels steeds iets vaker tegen komt, vind ik persoonlijk best een aardige cabrio. Het is een mix van de Golf en de Passat, waarbij het dak in vijf compacte delen in de kofferbak verdwijnt. Fifth Gear ging in Griekenland met de Eos op pad om te bepalen of dit een auto is waar we het hele jaar door in zouden willen rijden. Conclusie: "Should you buy one? Hell, why not!"

Is de Eos jou toch nog iets te braaf, stuur ‘m dan langs tuner JE Design of Abt.

(via: germancarblog.com)21 reacties

Gezien het aantal reacties een nietszeggende auto.
@Karaya: Hij staat er nog niet zo lang op, geef ‘m wat tijd… ;)
Een geslaagd karretje voor de leaserijder dacht ik zo met diesel en automaat!!……… “Doemediemaar”!!!
VW cabrio’s zijn de enige acceptabele VW’s. Hoewel deze lijkt op een Jetta coupé en best aan de prijs is zoals alle VW’s, is het best een leuke wagen.
echt een hele mooie cc hoor! maar doe mij dan maar meteen een 2.0 fsi en dan door atb onder handen genomen! :)
@ Ejay

Wat is er mis met een 9-3 sport sedan? En een Mégane Carbio? Cooper Carbrio?
Niks, hoezo? Ik zeg dat VW cabrio’s de enige acceptabele VW’s zijn. Voor de rest vind ik VW helemaal niks. De 9-3 cabrio is de oercabrio die een groot deel van de cabrioverkopen op zich neemt. De Mégane is een prachtige wagen en de cooper is wel grappig. Vergeet ook de BMW 3 cabrio niet die prima rijd.
De Megane Cabrio heeft een achterwerk waar je een 747 op kan landen.
het is toch een schoon cabriotje eh ;-)
@ Karaya, niet zo erg als de 307CC
[email protected]

Het blijft brandhout. :wink:
toen ik hem hier op foto zag vond ik hem niet zo mooi maar in het echt ziet hij er wel heel goed uit.
hep ‘m laatst bij de dealer zien staan, erg mooie auto als je mij vraagt. alleen ze moeten bij vw echt die prijzen eens omlaag doen, je krijgt echt te weinig voor wat je betaald.
Jan-Jaap-Karel-Kees
Ik vind t best een mooie auto, een van de weinige cc’s met een mooie daklijn. (die van de c70 is ook wel mooi, maar die van de megane en de 307 zijn echt verschrikkelijk..)
De prijs vind ik nog relatief redelijk, ongeveer 32 000 € voor een eos met alles erop en eraan. Prijzen van auto’s worden gebaseerd op de prijs van de concurrentie dus ze gaan enkel omhoog!
Erg mooie auto, zoals ik al eerder zei vind ik dat deze auto eigenlijk auto van het jaar zou moeten worden. Helemaal die ABT versie is super strak!
Mooie kar hoor,

Nog even wachten op de 170 pk TDI met DSG
ik ben sinds 3 weken in het bezit van een eos 2 liter ,het rijdt super en ik ben er dik tevreden mee,hiervoor heb ik 2 bmws 318 coupe gereden,maar neem van mij aan dat de eos veel beter rijdt
ik moet nog tot maart wachten op mijn aangeklede 2.0tdi dsg. Maar dan kan ik nog veilig met mijn Touareg de winter door. Toch ruil ik die in voor de EOS.
mijn eos 2.0tdi komt voorjaar 2007.
Ben nu al aan het duimen voor net zo een mooie zomer als 2006.
23 mei 2007

Morgen krijg ik mijn eos 2.0 fsi. In het zwart. Helemaal geweldig. Ik heb de auto zelf opnieuw aangekleed, want ik vond de keuze van vw uit niet echt om over naar huis te schrijven. Keus uit 3. Zwart,grijs of rood. Niet mijn smaak. Ik heb gekozen voor bruin leer en een 19 inch velg. Bij de dealer vonden ze de combinatie helemaal top. Een aanrader!!!!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).