De Camaro is door de kerk

Auteur: , 34 Reacties

Fout=goed, dus is het fantastisch nieuws dat de Chevrolet Camaro definitief in productie gaat. Vandaag is het officieel aangekondigd door GM, wat op zich geen verassing is. De productie Camaro zal qua ontwerp dichtbij de eerder getoonde conceptcar blijven, zo heeft GM aangekondigd. Zie je hem al staan naast de Matiz, Kalos en Aveo? Ter verheuging van de feestvreugde zijn er ook foto's met één van GM's "beursbabes".

Chevrolet Camaro

Chevrolet Camaro34 reacties

Ik ben er blij mee….met de komst van de nieuwe Camaro. Het is echt een Muscle bakkie.
Ken De Audi Fan
Wat een WaAnZiNnIgE wagen.
gewoon schitterend.
Maar afwachten of ie ook tussen die andere chevy’s zit ( un dikke Matiz , Kalos , Aveo , Lacetti , Nubira , Tacuma , Epica , Captiva , schitterende bakjes )
UHHHHHHHHHHH NOTTTTTTTT


PS : weet iemand hoeveel ie gaat kosten ( schatting in euro’s )
Is dat zo’n speciale beursbabe voor die homobeurs?
Yes! Daar ben ik wel even blij om.

M.i. gaan ze die echt niet naar Nederland halen trouwens. Die zou hier pas te slijten zijn als er een 1.9 diesel in zou liggen, en daar begint GM terecht niet aan. :-) En àls ze het toch doen, dan niet onder de Chevrolet-naam (zie de Corvette). Toch erg, de echte Chevy’s moeten zich schamen voor hun merknaam vanwege een paar Kloreaantjes. Maar daar trek ik dat blik wormen weer open.

Schitterende concept, en hopelijk een schitterende auto!
Bruut, bruuter, bruutst!
brrr gruwelijk krijg rillingen van er naar te kijken :o
Gruweleeek!! Idd het goede woord voor deze kanjer!
De auto voor de man die alles heeft – behalve zelfvertrouwen.
van vooraan bekeken lijkt het alsof ie elk moment kan beginnen praten..
Heel heel erg goed nieuws, een mooie auto en nou maar hopen dat het een beetje wegligging heeft.. :)
als hij het chasis met een vette deelt dan zal het wat worden…
Doe mij de echte muscle car maar ;) ja de dodge challenger, sorry mensen moest ff.
Hoppa…bestellen…LPG tankie erop en vroeeemmmmm! hahaha…
Zeer gave bak.
Hopen dat het productie model net zo mooi kan blijven als deze conceptcar, en dat ze weinig concessies gaan doen!
By the way, de “beursbabe” is de CEO (=sjef in boeretaal) van GM.
hardcore4ever
Jammer dat zo’n gruwelijke bak vergeleken wordt met een matiz.

Deze bak is gewoon te gruwelijk voor woorden en moet samen met de corvette onder een speciale naam verkocht worden…
Ik heb nog geen Deawoo-dealer gezien met een echte Chev in de showroom. Wel vaak Vette posters aan de muur. Een praatje maken is vaak erg hilarisch . . .
Wanneer zou hij komen? Of moeten we nog tot 2009 wachten?
De concept is wel zeer mooi, maar een beetje te overdreven. De spiegels zullen waarschijnlijk anders zijn op de seriewagen.
En dat gezeur over Chevrolet en Daewoo moet nu maar eens over zijn. Het is nu al bijna twee jaar zo.
ontzettend mooie wagen, hoop em veel te zien in NL :-P zal helaas wel niet :-(

mss leuke bedrijfswagen met LPG erop. kan nog best een flinke kar trekken lijkt me ;-)

rood staat em trouwens helemaaaal niet vind ik.
@PT: Als ze Daihatsu’s ineens onder de BMW-merknaam gingen verkopen, zou je er na twee jaar ook nog iedereen over horen.

@Alwood: De huidige Mustang is in NL ook niet vaker dan ‘af en toe’ te spotten, dus ik denk dat de Camaro nooit gemeengoed op onze wegen zal worden. Maar dat vind ik geen minpunt, lekker exclusief houden die wagen. ;-)
Uit het persbericht:
Hoewel de Camaro concept car nog niet in Europa is gepresenteerd, onderzoekt Chevrolet Europe de mogelijkheden om deze prachtige auto in Europa te gaan importeren en verkopen. “We onderzoeken momenteel zorgvuldig het marktpotentieel van de Camaro,” verklaart Wayne Brannon, Executive Director van Chevrolet Europe. “De compleet nieuwe Camaro is een auto die appelleert aan jongere kopers terwijl hij zijn aantrekkingskracht voor de huidige liefhebbers behoudt. De beste Camaro’s zijn altijd prachtig geweest om naar te kijken, met prestaties die concurreren met die van de dure Europese GT’s. Toch waren ze praktisch genoeg om iedere dag in te rijden, met een prijs die voor tal van kopers van een nieuwe auto binnen het budget viel. We zijn bezig met een business case voor Europa en hopen dat deze fantastische auto in de toekomst deel gaat uitmaken van ons Europese productportfolio.”

Eind 2008 zullen de eerste productieversies van de nieuwe Camaro gereed zijn en de verkoop start in het eerste kwartaal van 2009. “De nieuwe Camaro zal bijna identiek zijn aan de concept car, een grondig gemoderniseerde interpretatie van het 1969 model, dat door velen wordt beschouwd als het beste design van de eerste generatie van de auto,” aldus Ed Welburn, GM’s Global Vice President of Design, die zelf een 1969 Camaro SS bezit. De sportcoupé, met de motor in het vooronder en achterwielaandrijving, krijgt een onafhankelijke wielophanging achter. Hij wordt in diverse uitvoeringen leverbaar, met keuze uit handgeschakelde en automatische transmissies en V6 en V8 motoren.

Volgens Ed Peper, General Manager van Chevrolet, zal de nieuwe Camaro zowel mannen als vrouwen aantrekken. De Camaro zal volgens hem bovendien leiden tot de integratie van klanten met goede herinneringen aan vorige versies van de Camaro met liefhebbers die voor het eerst met de Camaro in aanraking zijn gekomen tijdens de onthulling van het studiemodel in januari van dit jaar.
Das een keer wat anders dan zo’n nichterige Ferrari!
tsss, als ze het hier maar niet in hun hoofd halen om hem met 3.0 tdi te gaan leveren :-(
ze doen soms rare dingen in europa, hoe geweldig de dieseltechnologie ook wordt/is. pls alleen maar v88 erin stoppen varierend van 4 tot 7 liter oid. en dan mag er cylinderuitschakeling opzitten om nog ‘economisch’ te zijn :-P
thx Dekster!
waarom vind ik um gruwelijk… maar toch lelijk
arr, hij moet niet zo langzaam rijden in dat filmpje :-(

krijg ik zo onwijs jeuk van! wat hij verteld is best leuk en zeker iets om op discovery uit te zenden oid… maar ik wil em zien gassen!

maar is mss weer zo’n studiemodel wat nog niet harder dan 20 mph kan oid
Guy Van Puyvelde
Het werd tijd dat GM nog eens met een echte auto kwam.
Na 15 jaar afronten zoals Beretta’s en idd ja Matiz’n en zo, ben ik als doorgewinterd liefhebber van GM US models van armoe naar Ford gegaan.
Thumbs up voor deze, en als ze nu nog eens een serieus gerestylde Caprice met achtertractie zouden bouwen dan zouden ze hun naam weer waard worden.
Kijk maar wat Chrysler doet met de 300, wat ford doet met de Crown Victoria.
Nu GM nog.
ik bezit zelf een camaro iroc z28 en een corvette zri ,maar deze camaro heeft alles wat het nodig heeft,als ze nu maar weer het snoepje van het kind afpakken
kwijl kwijl prachtig gewoon! ik heb er geen woorden voor. Het kijkt wel heel kwaad hoor!!!
Guitig bakkie .. Maar geeft mij toch maar een vette ’05 Mustang :-)
[QUOTE]Benny schrijft,

10 August 2006 om 23:15
Doe mij de echte muscle car maar ja de dodge challenger, sorry mensen moest ff.[/QUOTE]

de Challenger is een pony car, toen der tijd gebouwd om te kunnen concureren met de ford mustang en de oude camaro. Echte muscle cars zijn een Charger, Chevy Chevelle etc :D

Over deze auto:

Super bruut ding!
Zoals in de film transformers, echt nen zalige bak,
helaas tis wel genen ibiza CUPRA. Maar hij komt in de buurt.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).