Pret met eBay: Carrera *kuch* GT

Auteur: , 62 Reacties

Wat doe je als je een ongelooflijke poseur bent maar geen geld hebt om een èchte poseur-mobiel te kopen?

Dan koop je op eBay een tot Carrera GT omgebouwde Porsche Boxster:

Carrera (Boxter) GT

Carrera (Boxter) GT

Carrera (Boxter) GT

Zonder iets af te willen doen doen aan de kwaliteit van de bodykit… Maar wat bezielt je als je zo’n ding koopt en erin gaat rijden? Of draaf ik misschien door? Het is in ieder geval wel beter dan een Testarossa op een Fiero frame replica, dat dan weer wel.

Enfin, oordeel zelf.62 reacties

Een jaar lang je auto voltanken met korting Bepaal zelf wat je betaalt!.
Ik moet zeggen dat ik het wel heel erg netjes vind gedaan!
10x mooier als een standaard boxer. Alleen jammer dat je wel flink voor lul staat als je een echte tegenkomt! :)
zo slecht lijkt ie idd niet….
Ik wil niet eigenwijs ofzo doen maar iedereen schrijft boxSter altijd verkeerd, het is nu niet zo belangrijk maar toch, je schrijft toch ook niet ferari.
En die zogenaamde carrera GT vind ik een beetje flauwtjes, het is willen maar niet kunnen, zo precies van ja wauw kijk mijn bak ik heb een carrera gt, euhm NOT !
@Laurens: Slordig! Maar nu gefixt. Thanks.
rectificatie:

boxer = boxster!

:)
Ik zou er ni in durven rijden.
that’s for sure!
Mooi gedaan, dat wel. Maar wel een beetje wel willen niet kunnen. Closest thing to actually owning one!
weet iemand of dit kitje ergens verkrijgbaar is?
geef mij nou maar de Fiero
Aardig verbouwd, al blijft het natuurlijk heiligschennis.

Maar waarom zetten die domme Amerikanen overal van die spuuglelijke negerwielen onder?
Het ziet er strak uit maar zoiets doe je gewoon niet!
Al helemaal niet omdat een Boxster er van zichzelf toch al beter uitziet dan een Carrera GT. Tuurlijk, de GT heeft meer pk’s, is exclusiever, is duurder, is sneller bla bla bla – toch vind ik een Boxster mooier.
hij heeft gelijk van hem om te bouwen, die lelijke boxster is tenslotte ook maar “le porsche des pauvres”…
Ik vind hem er goed uitzien!

Zou hem zo rijden, op één detail na: carrera gt op de achterkant vervangen door MrSelected :)
Als hij er nu niet vanachter “Carrera GT” zou opzetten maar gewoon Boxster, had ik dit heel knap gevonden. Heel knappe verbouwing alleszins… alleen jammer van de leugen.. het is geen GT


veel knapper dan de gewone boxster
Hoeveel zou hij eigenlijk aan het verbouwen uitgegeven hebben? Want ik moet zeggen dat het er erg echt uitziet. Zie hieronder mijn rekenkundige analyse van deze situatie.

((€(boxster) + €(verbouwen)) > €(ECHTE goede auto)) = beetje dom
ik zou er zo mee rijden, alleen zou ik er niet die carrera GT laten opstaan, gewoon niets opzetten is het beste, dan kunnen degenen die er veel van kennen niet zeggen da je fake rijdt, en degenen die er niets van kennen zien gewoon een sjieke wagen :)
must be kiddin’
dit is toch om te janken:
http://i9.ebayimg.com/03/i/07/f2/24/08_12.JPG

maar voor de rest ziet het er wel strak uit
@Tim : alsof die kans zo groot is, maar toch : niet doen.
Een Carrera GT zou ik hierin nooit herkennen als ik hem voorbij zou zien komen, gewoon een héle mooie getunede Boxster.
Je moet het maar inderdaad als een mooie body-kit zien en er geen carrera gt op zetten. Dan is het nog goed te doen.
Kweet niet, wel leuk gedaan. Kan me wel voorstellen voor een jong ventje die voor zijn vrienden wil uitblinken dat hij zoiets koopt. Immers is een echte voor zo’n persoon niet te betalen. Als je ouder wordt en heel hard spaart …komt die echte er vanzelf wel!
ik kan er echt geen boxster inzien , net echt
ik krijg ineens heel veel zin om een boxster aan te schaffen.
Zo mooi. Ongelooflijk, maar waar vind je dit alles?
Met een echte GT kan je ook het bodywork aanpassen!

Een lokale proleet hier te stede heeft er eentje en moest bij zijn bank op het matje komen. De portier moest eerst bellen of hij wel in de parkeergarage onder het bankkantoor mocht.

Onze prol vond het zo vervelend dat hij voor een eenvoudige beveiligingbeambte moest wachten dat hij, toen de boom eenmaal open ging, vloekend en met veel gas de garage inreed en zodoende zijn voorkant beschadigde. Heel boos is hij omgedraaid waarna hij natuurlijk weer even lekker lang op de slagboom naar buiten mocht wachten.

Moraal: weet wanneer je je koest moet houden, zelfs tegen onderknuppels, anders kost het je je neus.
Dus?… Jij hebt geen neus meer (grapje).
Ik begrijp niet echt wat mensen bezielt op met zoiets te gaan rondrijden. Je zet je jezelf toch volkomen voor aap met zo’n ‘namaak’ supercar. Ben je dan een trotse eigenaar. Ik kan er echt niet bij. Dat Fiero ‘testarossa’ geval vind ik nog zieliger. Wat is er nu leuk aan een namaak Ferrari? Ik begrijp het echt niet … ligt miss aan mij.
Er moet absoluut geen Carrera GT op de achterkant! en er moeten gewoon porsche velgen onder, staat veel beter. wel mooi gedaan vind ik, zeker voor een boxster.

en een carrera GT heeft bovendien geen vleugeldeuren, dat maakt em in dit geval extra nep…
Jep, die Carrera GT badge haalt alle charme van de auto weg.
hij is idd erg strak, en om als beroepskapper zo je auto te laten ombouwen is ook een nuttige manier om je klanten te laten weten waar hun zuurverdeinde geld naartoe gaat, en omdat de helft van de vrouwen toch geen verstand van auto’s heeft, zullen de meeste dit ook wel geloven. ideaal toch, sjans in een dikke auto voor een fractie van de prijs. what’s next? een Smart CLK GTR?
walgelijk :kots:
Van welk merk is die kit ? Waar te koop ?
Ferrarimaniak
Als je voor ongeveer 60.000 euris een sportauto koopt die eruit ziet als een supersportauto ben je eiguhlijk zielig, maar zie het eens van een andere zijde voor 60.000 euris he je dan wel een exotic die aan onderhoud een schijntje kost dan van de echte GT verder ziet hij er erg goed uit
ik vind het zeer vet gedaan alleen ze hadden hem gewoon boxster moeten blijven noemen gewoon ”getuned”
Ferrarimaniak
btw nog ff gecheckt wa een porsche boxster kost
ze beginnen al bij 15.000 euro voor een tweede hands
op het dakje na zouden mensen hier denk ik wel intrappen….
Dat het geen echte Carrera GT is…. tja daar verander je niets aan….. Maar deze boxster is wel erg exclusief en als de spoilers ook echt werken (en dat mag je aannemen als het een waarheidsgetrouwe kopie is) dan zal deze ook nog eens echte downforce hebben en als geen andere Boxster de bocht door komen….. alleen dat geluid…. daar doe je niets aan.
dat dak is idd lelijk, maar verder leuk gedaan,
maarja, ik zou mn boxster boxster houden en mn Carrera GT Carrera GT…
in die auto wil je idd niet een échte tegenkomen!
Ik zou voor hetzelfde geld mijn Boxster wegbrengen naar RUF.
ZIELIG

Ik zou me doodschamen moest ik daarmee rondrijden.
hahahaha, nou als ik zo’n porsche cadeau krijg, ik ga echt niet huilen en doodschamen..
Ik vind hem mooi gelukt!
ik vind het wel heeeel knap gedaan…

tuurlijk de kenner ziet de verschillen maar er zit wel heel veel werk in en dus vind ik hem goed gelukt;)
Op zich is de auto idd niet lelijk. Ik heb er niets op tegen dat je je boxster gaat tunen en ook niet dat je je wat laat inspireren door de carrera GT. Wel belachelijk vind ik het dat je er een copie van probeert te maken en er dan ook nog het Carrara GT logo er op plakt !
Ik vind het eigenlijk vrij kansloos. Als je in een boxster rijdt zal men zeggen: he cool, die rijdt in een porsche (al is het een boxster). Als je met deze auto rijdt is het: hhmmm, die wil porsche carrera gt rijden, maar kan maar een boxster betalen, da’s sneu.
echt te belachelijk voor woorden !!!!!!
zouw leuk staan op mijn fiatje =D
btw het ziet er altijd nog beter uit als dit

http://www.kitcar.com/triangle/G18.html
Oei die wagens van kitcar.com zijn ook echt lelijk, maar hoe zit het in zo’n geval met de rechten van de autofabrikant ? Bestaat er ook zoiets als plagiaat met auto-ontwerpen, want anders zouden ze dit direct moeten verbieden.
ziet er wel vrai uit maar toch ik zou er niet in rijden maar liever in die omgebouwde dan in een boxter want die ziet er niet uit vergeleken met de gt dat is een feit
hij lijkt korter
@ Cedric Dat gevoel heb ik dus ook. Was het eerste wat mij te binnen schoot. Maar goed, nu is een Boxster ook korter dan een GT. Is dus eigenlijk ook wel logisch. Verder word ik erg misselijk van dit soort auto’s. Ik vind het net zo triest als een M3 plaatje op de achterkant van je 318i plakken…
De terreur van de M-plaatjes…
ik heb een maand geleden een 3-serie gezien met //M6 op de achterkant, dat vond ik er een beetje over hoor
die vleugeldeuren zijn wel mooi maar die achterlichten zijn lelijk
typisch nederlands altyd alles af kraken en er toch van dromen
overal zijn kitcars en al die mensen voelen zich apetrots en
hebben leuke meetings en zo alleen wij nederlanders voelen ons te trots
en te gierig om kitcars te bouwen dit is 10 keer mooier dan zo een fast and the
furious auto
Mooie verbouwing, inderdaad beter zonder opschrift achteraan.
Maar sommige simpele zielen kunnen beter ophouden over “eventjes sparen”.
De Carrera GT gaat zelfs 2de hands nog rond 420.000€!!! Eventjes sparen…laat me nie lachen!!!
@ Jeroen: Lelijk?
O, o, o, wat vinden jullie het lelijk..

Maar o, o, o, wat zijn jullie zelf allemaal triest in jullie saaie burgerbakken..
zo jammer he critic dat je waarschijnlijk zelf ook een burgerbak rijdt…. mocht dat niet zo zijn dan ben je zielig omdat je een boxster rijdt. Kon geen 911 kopen….. verder het ziet er wel leuk uit maar voor het geld van boxster en die kit kan je een hoop leukere dingen kopen…..
Hallo iedereen,

Ik ben op zoek naar een Porsche Boxster voor een zeer zachte prijs. Ik zag dat iemand hier al wist te zeggen dat de prijzen beginnen vanaf €15000 en dat zou voor mij echt het maximum zijn (student). Het is niet de bedoeling dat hij een bepaalde kilometerstand heeft of dat hij in topstaat is, ik en van plan om er zelf wat aan te sleutelen en hem in een perfecte staat te krijgen… Als iemand mij hiermee zou kunnen verderhelpen (ik ben nog een echte leek) zou ik daar erg gelukkig mee zijn. Alvast bedankt!

Met vriendelijke groet,
Bo Gevers
@ ..7: ze zijn niet zo mooi als bij een echte Carrera GT
Joh, Ook al kom je een echte tegen, ALs je de boxter S neemt met een 3.5 l motor.
Die maakt een behoorlijk geluidje hoor :D
Hoeveel ,Koste alles in totaal bij elkaar dan??
Zonder dak erop is die wagen toch vele male mooier dan een
gewone boxster

Daarmee kun je de komende 6a 7 jaar nog lekker posen niemand die het
weet
en oh je zult toch nooit een echte tegenkomen hetzij je constant buiten bent of eentje zoekt.


Beetje motortuning

De poser is niet zo mis hoor ,als je bedenkt hoe dom degenen zijn die erop vallen.

Yeah rijtjeshuis met een dikke gt voor je deur

Maar me die wagen zou ik in regen en wind zonder dak rijden

want met dak is ie zo ongelofelijk lelijjk man KOts

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).