KLPD werknemers houden wel van naaien

Auteur: , 35 Reacties

De KLPD kliklijn is een klein succes! Onze trouwe politiemensen van het Korps Landelijke PolitieDiensten (KLPD) mogen sinds 1 juli 2005 lekker klikken buiten diensttijd. En zo komt de aard van het beestje naar boven, eigen rechter spelen is lekker! De diender besist namelijk zelf wat asociaal verkeersgedrag is en geeft dit aan het meldpunt door. Van juli 2005 tot en met januari 2006 leverde dit bijna duizend extra bekeuringen op.

Eerder lazen we al dat vooral kantoorpersoneel (dat nooit bekeuringen uitschrijft) van deze kans gebruik lijkt te maken. Dat is wel typisch, want van de ongeveer 2400 algemene opsporingsambtenaren hebben er dus maar 327 het meldpunt gebeld.

Het Meldpunt Asociaal Verkeersgedrag (MAV) schreef de meeste bekeuringen uit voor rechts inhalen en door rood rijden, maar ook zagen zij herhaaldelijk chauffeurs zonder dwingende reden op de vluchtstrook rijden of een doorgetrokken streep overschrijden (via nu.nl).

Klagen over je medeweggebruikers kan ook onder onze vorige post.

Met dank aan Ingmar voor de tip!35 reacties

Wil niet vervelend zijn hoor! maar pas geleden belande ik met mijn Testarossa effe in de file richting centrum Rotterdam. Ik heb toch echt de vluchtstrook gepakt tot de afslag! Mede omdat de koppeling zwaar is en de platen vinden dat echt niet leuk.
Wat me wel verbaasde dat er toch een paar weggebruikers hun duim opstaken
van tof dat je dat deed dusssss. Een Ferrari maakt toch indruk schijnbaar of ….
ze vonden me een dwaas dat kan ook natuurlijk! Maar feit is ze lachten wel!
Vraag is of ze dat ook doen als er iemand met een Gesjonnificeerde Opel Kadett langskomt…
@ Frankie Kweet niet ik ben natuurlijk ook wel een beetje knap! Ik weet niet hoe jij er uit ziet?
Nee! Die andere Rick
Ik had laatst de 612 van mijn neef bij me stond toen ook in de file. Geen problemen met koppeling of iets dergelijks. Ik vond alleen het geluid dat, volgens mij, uit de benzinetank kwam zo zonde….je kent het wel zo´n slurpend geluid ook al staat ie stil en als je gas geeft dan gaat dat slurpen ook steeds sneller….iemand enig idee wat dat is?
OT: Ik had geen idee dat dit bestond bij de KLPD! Dit zijn toch je rijnste NSB praktijken (mag ik dit zeggen?). Volgens mij houdt dit geen stand in een rechtzaal.
Als je een 612 rijd moet je niet zeuren over benzine.
Nee! Die andere Rick
kuch….lezen….kuch
Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik ook wel eens gebruik van deze lijn zou willen maken,elke dag een keer of tien denk ik !

@Ramon F40 toch of kan ik de kansloze discussies niet meer volgen……….
@ BMW fanaat nee jij kan het denk ik niet volgen. Geef niet joh had ik vroeger ook.
Ow die andere Rick had een 612 (haha)
Nederland weer op zijn top…..

Lekker lullen klikken achter ruggen van mensen om…. How low can you go…

Zou er een kliklijn zijn om klikkers aan te geven???
Een kliklijn is niet mogelijk in België, daar de wet voorziet dat de overtreding
door 2 agenten moet worden vastgesteld. Buiten het flitsen natuurlijk, anders zitten er 2 agenten de ganse dag niets te doen. Nu maar 1.
Wat die ene dan ondertussen doet is me ook een raadsel!
Laatst zat ik in mijn Bugatti veyron targa marga 798787pk want mijn Testarossa F40 koenigg was depressief omdat mijn Carerra GT RUF Gemballa techart carrera 7 schade heeft, en ik zag Ramon op zijn fiets naar mij zwaaien op de vluchtsrook. Wat is Ramon toch een lekkerding.

Ramon get a life dude, volgens mij moet er een leeftijdsgrens komen om op dit blog te posten.
wat is het toch een voorrecht om in nederland te mogen wonen…het voormalige oostblok was volgens mij aanzienlijk minder gecontroleerd

greetingz,
@lada-freek: LOL! :-)
hmm lada volgens mij vind jij Ramon geen toffe peer :P
Over heel dat kliksysteem, wie controleert de klikkers dan? Nederland blijft maar steeds beter en beter worden he…
@Lada-Freek

Denk dat Ramon wel degelijk een Testarossa bezit. Ik weet dit namelijk uit derde hand.
Hij is ook geen homo (lekkerding?) dus probeer het eens bij een ander.
goei lada-freek

toch lullige als meneer de agent weer eens een kut dag heeft gehad.
(wereldbaan)

dan gaat die lekker gefrustreed naar huis een gaat die iedereen die hij niet uit kan staan onderweg lekker op de bon gooien. bijvoorbeeld zo iemand als Ramon in zijn mooie auto want denk de politie agent dat kan die toch wel betalen.
(hij wel en ik niet denkt die dan.)
en dan is die misschien iets van zijn frustratie kwijt.
volgens mijn hadden deze mensen tijdens de 2e wereldoorlog in nederland een bepaalde naam.
ik weet het hou ze die mensen vroeger noemden.
klikspanen
ik heb een boete gehad op die manier, voor een dubbele doorgetrokken streep passeren op de prins hendrikkade in 020…

nooit geweten dat ik dat had gedaan, en als het al zo was, dan was het alleen omdat er een bus/vrachtwagen de weg blokkeerde..

stelletje kanslozen…
@ lada-Freek Kom ik net binnen op kantoor, krijg ik van een collega te horen dat @Lada-Freek weer een domme opmerking heeft plaatst.

inderdaad ben ik een lekker ding!(niet voor mannen)
en ik ben oud genoeg voor deze site denk ik.

Ferrari koenigg vindt ik niks houdt het graag bij orgineel als je het niet erg vindt!
Met nadruk op Orgi you get it?
Volgens mij heetten die mensen vroeger inderdaad klikspanen maar tusen 1940 en 1945 heetten ze klickspäner.
@ramonF40 a.k.a. vluchtstrook player

>en ik ben oud genoeg voor deze site denk ik
Ramon jij moet niet denken wanneer jij denkt gaat het fout
@Lada-freek: zullen we het een beetje gezellig houden hier? Ik geloof niet dat de meeste mensen op dit soort comments zitten te wachten….
@woody

ik vond het wel gezellig maar goed, gezien het collectief belang zal ik onze Ramon niet meer pesten.
@Lada-freek: conclusie luister naar WOoOdy.
Dit kan nooit rechtsgeldig zijn – dit is je volslagen willekeur!!!
Zo’n boerenhufter mag eerst eens met bewijzen (foto) onderbouwen wat hij gezien meent te hebben.
Zonder foto geen boete – zo is het met snelheisovertredingen ook.
Gister dan, in Utrrecht. Politieauto zonder licht- of geluidssignalen rijdt door rood een grote rotonde bij de Woonboulevard op. Moet ik es doen!?!
hou je smoeltje rick en ramon, alsof een van jullie een testarossa of de ferrari 612 van je broer rijd. Een gast met het geld om dat te betalen gaat hier ook echt surfen op autoblog, eecht niet, veelste druk met geld innen.
Het is natuurlijk krankzinnig dat deze “kantooreikels” het recht hebben om dit te doen. Als deze ambtenaartjes zich ziek melden en ik geef door aan de werkgever dat hij niet ziek is maar staat te behangen dan gebeurt er niets mee.
Het is gewoon een zielig clubje mensen die zo gefrusteerd zijn dat ze graag een ander een oor aannaaien, omdat ze zelf niets kunnen/durven of willen.
Een jaar geleden ook zoiets meegemaakt. Rijdende op de A10 west, de afslag nemende naar de A2 richting A’dam.
Zondagmorgen 7.00 uur. Rij stevig door en bij het invoegen passeer ik een auoo(tje). Rij lekker door en bij de stoplichten staat die hufter naast me met een stukje karton (“POLITIE) en of ik wilde uitstappen. Gevragd of hij gek was geworden, gas gegeven en weg…Volgt me tot ver in het centrum tot hij mij niet meer bij kon houden. Procesverbaal thuisgestuurd gekregen,. Voor laten komen en uiteindelijk is de zaak geseponeerd omdat ik kon aantonen dat we niet hoeven te stoppen voor een imbeciele burger politieman die een stukje karton in zijn auto heeft. Het zijn over het algemeen een stelletje zielepoten die het voor de “goedwillende” dienders verzieken. Zal deze diender bij een vechtpartij o.i.d. ook vooraan staan om er iets an te doen. Dacht van niet….
Veel rijplezier, ondanks dit soort misselijk makende figuurtjes.
ik rij met mijn manta 400TI richting hoogvliet /spijkenisse komt er een ventje naast me rijden van een jaar of 22 in een golfje GTI die zit overduidelijk te kloten en wil sporten met me
ik ben de rotste niet en ga dus met mijn interstate opeltje (378 PK) lekker met hem aan de sport
trekken gelijk op (ik hield me in :-) ) maar bij 210 werd ik het een beetje zat schakel terug naar 4 geef beetje gas bij met 7500 toeren en een snelheid van rond de 250 naar zn 5 en lekker door rijden naar zn top van net geen 280
in mijn spiegel zag ik een steeds kleiner wordend stipje :-) ik genoot er intens van ……tot hij bij de spijkenisser brug weer bij me was en langzaam bij het stoplicht voor me kwam staan en een bordje omhoog klapte met STOP POLITIE………………..en wilde me rijbewijs even zien ivb met mijn snelheid ben helemaal kompleet uit mijn dak gegaan tegen hem in mijn wagen gestapt weg gereden en nooit meer iets van gehoord …….gelukkig pfffffffffffffffff

maar zelf uitdagen en dan rijbewijs af willen nemen omdat je het niet kon winnen??? how lo can u go meneer de agent???
Veel bekeuringen voor rechts inhalen ???

Het zijn die zeker de bekeuringschrijvers die links bleven plakken …want rechts inhalen bekeuren in makkelijk, maar de probleem bij de kern aanpakken en de linksrijders aanpakken gebeurd niet.

Waar ik niet tegen kan, zijn die niet-vakbewame-buro-ambtenaren die dan met een machtsgevoel rondlopen, kunnen deze beroeps-internetters eigenlijk wel iets bewijzen ????

Laat die mensen eens echt werk doen, nuttig werk, ga de betuwelijn graven of zo.
goed dat dit soort extra bekeuringen bestaat.
rijd dagelijks A2 van zuid naar noord en sta continu versteld van aantal mensen dat regels aan hun laars lapt.
geen richting aangeven, bumperkleven, bellen, scheren, koffiezetten, sms-en en slingeren.
dat er nog veel bekeuringen mogen volgen.
maar nog belangijker: dat iedereen zich de regels die ze ooit in praktijk moesten brengen om hun roze papiertje te halen, nog eens opnieuw herinnert.
dit is de helft van alle file-oorzaken. KLPD (en overige burgers): fine ‘em! enige dat werkt. plus geeft wat extra inkomsten voor de staat. (hopelijk doen ze er wel wat nuttigs mee …. waar ik dan wel weer mijn twijfel over heb)
ik ben 8 nov.in de avond geflitst ,reed 100 waar max.80 is toegestaan,kan ik mee leven,terecht.
maar deze onopvallende politie auto stond achter een busje verstopt,normaal busje die er ook bij hoorde.
deze jongenman maakte na afloop een foto van deze politieman zijn portomonee. legitimatie?? en ze stonden gezellig nog even te praten.ik heb er enige tijd achter gestaann.l.
vervolgens gaat het busje weg en ik ging er een stuk achteraan,deze bus vw transporter 16-pfi-7 of 16- pf- 17 ging er met zeker dik 100 km per uur vandoor,hij liep flink uit terwijl ik al 100 reed??dus de controlerende mensen lappen zelf de regels aan de laars,vreemde wetgeving vind je niet??

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).