Tesla supercar is uitverkocht

Auteur: , 20 Reacties

De elektrische supersportwagen van Tesla Motors is reeds uitverkocht! Voor alle 100 modellen die gepland stonden heeft men een betaling mogen ontvangen, en er is nu dus ook zekerheid dat ze gemaakt gaan worden.

Tijdens de onthulling op 19 juli hadden al 37 mensen een voorschot gedaan, waaronder de Google investeerders Larry Page en Sergey Brin. De Prius zuigt dus alle milieubewuste hollywoodsterren renden vervolgens naar de bank om een Tesla te kopen, zo ook George Clooney.

De carbon Tesla roadster is in samenwerking met Lotus gemaakt en zit in 4 seconden op de 100km/u. Zoals CEO Martin Eberhard laat weten op het Tesla blog: “Not too long from now, most cars will be electric. Why? Two reasons: because electric cars are far more efficient than any other kind of car, and because they are the ultimate multi-fuel cars.20 reacties

mooie auto, maar doe mij maar een slr mc laren:D
Fuck dat ding is snel.>:D
liever een carrera GT, George you can keep it
Complimenten voor de vernieuwing,
strafpunten voor het gebrek aan sportwagengeluid.
cool ding, had er nog niet eerder van gehoord ;)
(wegens vakantie)
maar 4 seconde voor de 0-100 sprint is echt geweldig :shock:
als ik alleen al die cijfers bekijk vind ik het zeker niet raar dat hij al uitverkocht is ;)
En wat kostte hij ook alweer?
tsja en het geluid van een gorgelende V8 dan? dat is mij wel wat euro’s brandstof waard hoor.
om van de carrera GT nog niet te spreken!

krijg je zeker ook een cd’tje met coole soundtrack :-P
Is dit een revaal van de carera gt en slr ofzo?
Als ik het verhaal lees achter deze auto dan begrijp ik dat er in de afgelopen jaren 60 miljoen dollar in het project is gestoken. Als de ontwikkelaars achter deze auto hun investeringen terug willen verdienen, en dat willen ze vast, want het zijn niet de meest onbenullige ondernemers die in dit project hebben geinvesteerd, dan zou men men voor elk van de 100 te bouwen auto’s minimaal 600.000 dollar moeten vragen. Ze schijnen echter “maar” iets van 80.000 dollar per auto te vragen. Reden waarom we zeker kunnen verwachten dat ze A. met nog meer moois op de markt gaan komen en B. hun ontwikkelde technologieen aan de grote autofabrikanten gaan verkopen. Zodat wij in de komende jaren “verblijd” kunnen worden met nóg meer Prius achtige mobielen. BWAH!
Idd erg vette auto met mooie specificaties EN elektrisch!! :S Heb je die trekkracht gezien, die blijft altijd continue door de elektrische motor.

Ben idd wel benieuwd naar de prijs!
De prijs van de eerste honderd Tesla Roadsters is $100.000,- per stuk. Staat gewoon op de website: http://www.teslamotors.com/

En ik vind ’t een prachtige ontwikkeling. Iedereen die nu nog geilt bij een SLR of Porsche aanbidt een dynosaurus, een has-been, een fossiel. De verschrikkelijk gecompliceerde en overgewaardeerde verbrandingsmotor heeft z’n tijd gehad. The future is electric.
Wie interesse heeft: Response to the Tesla Roadster has been even greater than we’ve anticipated and we’ve “sold out” of our special edition Signature One Hundred Roadsters. We’re now taking reservations for our next 100 Tesla Roadsters to be built.

Is dus niet uitverkocht
Ik zie hier wel iets in….
Tesla… Wat een ongelooflijk leuke naam voor een auto die op elektrische energie rijdt :P, ben net bezig met een hertentamen Elektriciteit en Magnetisme leren, vandaar…
@Arnaud: de eerste 100 zijn wel uitverkocht;)

De eerste review is ook bekend: “STEP ON WHAT USED TO BE CALLED THE GAS PEDAL — GO ZERO TO 60 IN 4 SECONDS”
http://www.mercurynews.com/mld/mercurynews/15305903.htm
http://www.siliconbeat.com/entries/2006/08/18/the_tesla_roader_taken_for_a_spin_and_its_gutwrenching_vc_roadshow.html
erik blessing
Ouderwets die petroleumstokers!Tesla( de persoon) begreep al dat al die bewegende deeltjes en hitte niet erg efficient zijn.In een wereld waar je gemiddeld niet harder dan 120 kunt rijden is het wel kicken om een ferrari of porsche bij het stoplicht te verslaan voor de prijs van een cent de kilometer.Met die accutjes rij je over twee jaar nog harder.Burn rubber not gasoline!
Kunnen de mensen die sportwagengeluid willen horen geen oordopjes met zo’n geluid dragen? Dan horen ze toch hun ‘sportwagen’ ?
Nu nog het imago: Stop je geluid in vooruitgang… dus net als getunde auto’s met hun nep dempertjes die enorm veel herrie maken maar niet vooruit komen.

Hoe voor lul je staat naast een auto V8.. etc die je zonder geluid er met gemak uit rijd… hahahahahah
Jokke den belg
Ik veronderstel dat een elektromotor die opspint van 0 naar ik-weet-niet-hoeveel toeren, ook een redelijk futuristisch geluid zal maken… tenzij ze hem hebben geisoleerd tot in het oneindige natuurlijk …
Gaaf Ding!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).