Niet spugen op de auto a.u.b.

Auteur: , 24 Reacties

Wil je een man beledigen dan zijn er natuurlijk een aantal mogelijkheden, maar hoog op de lijst staat toch wel het krassen of spugen op andermans auto. Dat soort persoonlijke aanvallen laat je gewoon niet toe, en mocht het je toch gebeuren dan moet je actie ondernemen... Dat weet ik, maar dat weet onze man Busta Rhymes ook. Busta is een autoliefhebber, en juist dan kan een fluim op je ride nog wel eens wat agressie uitlokken...


Busta (en bodyguards) reageerden dan ook met fysiek geweld toen een fan, inmiddels ex-fan, wat sputum op de auto van de hiphoppert achterliet. De man moest met een hersenschudding opgenomen worden in het ziekenhuis. Na afloop van het concert is Busta aangehouden en vond de politie tevens een 10-inch knife in zijn SUV. Volgens zijn advocaat is de scene echter uitgelokt en is Busta opgepakt omdat hij niet wil getuigen betreffende een moord op zijn bodyguard… juist (via jalopnik.com).

Volgens de juridische papieren zou de fan overigens per ongeluk op de wagen gespuugd hebben…24 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
De moord op zijn bodyguard is inderdaad nog in volle gang en Busta wilde er niks over kwijt. Dus het is goed mogelijk dat ze hem daarvoor hebben opgepakt.
Onderzoek natuurlijk
natuurlijk……..”per ongeluk op de auto gespuugd”
Goeie smoes
Zoo zoo autoblog goes HipHop ;)!
Ja dat gaan ze heus geloven “per ongeluk op een auto spugen”.
Mensen die auto’s bekrassen he…. zo dan slaat bij mij echt alles door he. Mensen die dat doen kunnen ook vast een bed bij het ziekenhuis reserveren.
Busta maakt leuke muziek maar is verder een agressieve eikel.

Spugen op een auto brengt overgens geluk. Liefst voor de eerste rit.
De auto waar het hier trouewns om ging was een Maybach 62
Ik had het gehouden op een verkeerd gevallen niesbui… heeft iemand het telefoonnummer van de advocaat!? :)
Spuug volgende keer gewoon in zijn face.. wat heb ik toch een hekel aan die man :D
achja zou jij iets anders doen moest iemand op je wagen spukken?

(busta is krapul van de bovenste plank, is algemeen geweten ;-) )
@brada: waar heb je dat gelezen? volgens mij was het een SUV…

@sacha: bel anders even als je weer een nieuwe auto gaat kopen;)
dat is een man!!
Wie herrinert zich nog dat filmpje van die gast die zijn Ferrari in Busta’s buurman’s achtertuin had geparkeerd. Die gast zei opeens tegen Busta dat zijn Ferrari sneller was dan zijn Green Monster Murcielago. Busta werd pissed en wilde verhaal halen, maar werd snel door de politie weggemoffeld. Busta takes insults about his cars personal!
wat een vieze hond is die gast haha wat een zielige kerel toch geld zat een andere fan zou het er nog van af likken
@autoblogger

Het was inderdaad een Maybach.

Busta Rhymes is zaterdag in New York gearresteerd op verdenking van mishandeling. Het slachtoffer, de 19-jarige Roberto Lebron, zegt dat de rapper hem in de gezicht trapte nadat hij per ongeluk zijn auto bevuilde.

In een interview met The New York Daily News laat de jonge man weten dat hij en zijn vrienden willekeurig op straat liepen te spugen toen hij per ongeluk de peperdure Maybach van de rapper raakte. Busta zou de jongen hierop hebben aangesproken met de vraag, ‘Vriend, heb jij nu op mijn auto gespuugd?’ Lebron maakte hierop zijn verontschuldigingen met de toevoeging ‘we zijn grote fans van je’. Iemand uit de entourage van de ster zou hem vervolgens hebben neergeslagen. Volgens de 19-jarige Lebron heeft Busta Rhymes hem al liggend in zijn gezicht geschopt. De politie heeft de rapper later die avond na een optreden bij het Amsterjam Music Festival opgepakt. Inmiddels is Busta alweer op vrije voeten. Hij moet 24 oktober voorkomen.


bron: http://www.juize.fm
per ongeluk spugen…. right :?
ik zou precies hetzelfde doen als rhymes ;)
gewoon neermeppen zo’n gast ;)
Al die haters die op je auto spugen en onderkrassen verdienen een paar flinke klappen…… Krassers verdienen inderaad een reservering in een ziekenhuis bed….

Man wat heb ik een hekel aan dat soort gasten…. Die onzin moet je gewoon laten.
Dat spuwen is inderdaad niet erg netjes, maar een hersenschudding is toch wel wat overdreven …. dat is meer iets voor:
De eikel die een 60 cm – lange kras op m’n motorkap heeft aangebracht en zeven keer met een sleutel in m’n voorflank heeft geklopt :(
Weet iemand wat dit mij gaat kosten (saxo vts) ?
@mister-E
omnium verzekering ?
@ Dekster : die heb ik 6 weken geleden opgezegd :(
@Stylez: Thanks! Mooie berichtgeving: In een interview met The New York Daily News laat de jonge man weten dat hij en zijn vrienden willekeurig op straat liepen te spugen toen hij per ongeluk de peperdure Maybach van de rapper raakte.

Het originele bericht staat op http://www.nydailynews.com/08-22-2006/news/gossip/story/445550p-375175c.html
Die spuger was vast een vriendje van die Ronald McHummer antiSUVver.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).