Lancia Ypsilon facelift

Auteur: , 10 Reacties

In Italie rijden ze erg veel rond, maar in de rest van de Europa is de Lancia Ypsilon wat bijzonderder. Een faceliftje moet de aandacht weer eens vestigen op Lancia's kleine shopmobiel. Zoals al bekend is het front licht aangepepast met een nieuwe bumper, koplampen en mistpitjes. Motorisch is er genoeg keuze met 1.2 en 1.4 motoren met 60, 80 en 95 pk.

Dieselen kan ook met 75 of 90 pk uit de 1.3 multijet blok. Behalve de voorkant is ook de achterkant opgefrist met een stripje chroom in de achterbumper en vernieuwde achterlichtunits (via xelopolis).

Lancia Ypsilon facelift10 reacties

Who gives a fuck!!
Leuk vrouwenautootje.
vind da idd nog een leuk en stijlvolwagentje, dan wel voor vrouwen, maar zou toch iets sterker mogen zijn => 110 pk ofzo
Je weet niet wat je zegt. Deze Lancia is zoveel meer dan een plaatje kan uitdrukken. Aangezien Lancia Nederland geen F**K aan reclame doet hebben velen een verkeerd beeld van dit merk, en dus ook van de heerlijke Y.

Je zou het zo niet zeggen, maar de Y is ruimer en velen malen fraaier dan een Golf. Vooral van binnen . . . De Golf deed ik februari de deur uit, mede omdat ie achterin te krap was.

Binnenkort de nieuwe Delta :lick:
Mooier dan een Golf, duh, alles is mooier dan een Golf.
Lampredi . . . mooie naam . . . familie?
Ik sluit me volledig aan bij Poll.
Cuore sportivo
poll & benny : go fuck a german
@Dink: Familie? Man, ik heb die motorblokken allemaal zelf ontworpen!
maandag komt ie, de 1.4 16v platino full opt, ghehe

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).