Yabadabadoo!

Auteur: , 18 Reacties

Ten tijde van de Flintstones was de enige uitstoot die de auto had, een scheet van Fred Flintstone en daar maakte niemand, behalve Wilma zich druk over. Tegenwoordig is de uitstoot van onze auto's een hot issue. The HumanCar Company biedt dan uitkomst. Na het succes van hun "concept-car" die enkel met pedalen werd aangedreven, is deze skelter voor volwassenen nu voorzien van een elektrische motor en heeft men de ergonomie verbeterd. Bergafwaarts zijn snelheden gemeten van boven de 100 km/u.

Sturen is nog een verhaal apart, want dat doe je middels the BodySteer®. Om een afslag te pakken moeten de twee voorste bestuurders letterlijk in de bochten hangen, dus enig teamwork is gewenst, want met 100+ val je toch liever uit je stalen buizen frame. Ideaal voor in ons natte kikkerlandje (via: autobloggreen.com).18 reacties

Boeie, bergafwaards kan iedereen 100 km/u fietsen en ja wel eens gedaan.
ow jah, waar dan?
Waterfiets voor op het land.
Alpen, gewoon een steile, maar overzichtelijke helling pakken met een goede fiets en zeker een helm op je kop. tevens zijn er lichfietsen die op vlakke grond al dik 100+ halen. Ik zie ook niks in dit idee, meer iets toeristisch. Volgens mij zijn er ook dit soort dingen in omloop, maar dan met oldtimer koetsje eromheen. Het lijkt trouwens wel wat op die plek in Frankrijk waar je zoiets hebt, maar dan op een oud stuk spoor. Je fietst op het spoor met zijn 4en daar.
best wel leuk
een lichfiets?
Kommaneuker, een ligfiets. Het wordt laat denk ik.
Nah, ik wacht op het model met 8 hoogtoerige chineesjes in W-formatie in plaats van 4 logge Amerikanen, dan heb je een bredere powerband. Kommetje rijst, slokje water en de zweep erover!
lol
ik zie er mij nog niet met m’n vriendin mee naar de ardennen of frankrijk rijden
waar is de tap in het midden ?
LOL ik zie Femke Halsema al zo naar der werk gaan met der “vrienden”. Scheten laten is niet toegestaan, dermee gaan ze nog harder dan 100 km.
Moet dat ding dan geen nummerplaat hebben? Stel dat ie te rap rijdt of auto’s gaat inhalen… Of dat ie op het fietspad gaat rijden… En ik zie ook geen gordels!
Levensgevaarlijk is dat ding!
Hier kun je de HumanCar in aktie zien: http://www.freshcreation.nl/comments.php?id=487_0_1_0_C
Thanks Martijn, heb het filmpje ook even toegevoegd aan bovenstaande post.
“want met 100+ val je toch liever uit je stalen buizen frame.”
uhm.. nee? ik niet iig! :)
Liever een lig-fiets.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).