BMW M3 GTR op eBay

Auteur: , 45 Reacties

Het valt te hopen dat Sinterklaas en de Kerstman vroeg komen dit jaar, want ik ben er wel uit. Doe mij deze maar.

Dit is een BMW M3 GTR die is uitgerust met de 5 liter V8 uit de M5. Standaard levert die 400 pk, maar da’s niks natuurlijk, dus werd er e.e.a. aangepast zodat het blokje nu een dikke 500 pk levert. Begrenzen doen we niet aan op Autoblog.nl en de geschatte topsnelheid is dan ook 320 km/u. Naar de 100 is ook zo gedaan in een seconde of vier.

Deze M3 GTR is een uniek exemplaar, de plannen waren om er meer te bouwen, maar dat bleek te duur te worden. Dus wordt het prototype nu op eBay verkocht.

BMW M3 GTR V8
BMW M3 GTR V8
Via het driving-fun forum.45 reacties

Een jaar lang je auto voltanken met korting Bepaal zelf wat je betaalt!.
Volgens mij heb ik niks stouts gedaan dit jaar…:P
is geen echte gtr die ziet er heel anders uit
Oh my god, ik ben toch braaf geweest eh sint :)

(vind het wel wat raar, met die velgen lijkt het een door een onafhankelijke tuner getuunde M3)
tja lijkt ongeveer op een GTR de 2 lipjes onderaan zijn niet origineel de motorkap is ook ietsjes anders en de blok is ook anders dan de GTR, denk dat het van 1of ander paljas is die hem nu verkoopt op Ebay , toch niks apnormaals, zou hem zelf nat. nooit weg doen maar hij ziet er niet goed uit vanbinnen ,zach ik op de Eaby site
paupervelgend
Vanbinnen is t een ramp. (duidelijk een faker)
Nepperrrrrt. Erg jammere wielen ook.
Maar zou die motor een echte zijn? want het is geen gewone m3 motor…
In een woord


MONSTER
Als ik dit zie kan ik maar 1 zin verzinnen!
KIES MIJ SINTERKLAAS/KERSTMAN/BARMHARTIGE SAMARITAAN!!

BTW zit hier hetzelfde luchtklep systeem op als op de M3 CSL maar dan dubbel ( er zitten nu dubbele gaten in de voorbumper ipv 1 zoals bij de CSL ) zodat het geluid bij hoge toeren helemaal hemels wordt!!
dit is gewoon een getunede bmw m3 gtr streetversion
Zie ebay;

Was a prototype developed by ourselves with plans to produce a string of these but alas it ran massively over budget so this will now be the only one!

Kortom eigenbouw…
Nog te bedenken dat ze daarvoor een M3CSL gemassacreerd hebben…
Geef mij maar een CLK55AMG meer stijl dan zo’n kermis auto :)
Hmm, een one-off. Krijg die maar ‘ns op kenteken…
Is ut een cls..? Of een ‘gewone’ m3die van buiten is opgetuigd.. een ander blok erin.. enjah.. geld op duz dan maar geen interieur..? als ik een echte cls had.. begon ik niet aan zulke grappen..
vrijwel alles wat hier opzit is te koop.. bodykit.. velgen.. cls koffer.. het blok..
Van Sinterklaas wil ik Aston Martin V8 Vantage….ik ben ook niet stout geweest hoor.
er worden hier een aantal bmw’s door elkaar gehaald. bmw heeft als ik het me goed herinner 250 m3 gtr straatversies (gebaseerd op de niet street-legal racing variant) geproduceerd. deze waren allen uitgerust met een getunede v8 uit de e39 m5 die meer dan 500pk produceerde. ze gingen voor meer dan een kwart miljoen van de hand en zijn allang allemaal verkocht en opgesloten in musea en kelders.. :|

de auto waar het hier om gaat is dus inderdaad zelfbouw, gebaseerd op een m3 csl. hier is een m5 blok in gehesen dat vervolgens hier en daar nog wat is verfijnd. vandaar de ‘one-off’ en vandaar het vermogen. het is echter geen ‘echte’ m3 gtr!
volgens mij was de motor uit de M5 een 5 liter V8 en geen 4,0 zoals in de M3 GTR ligt. In de straat uitvoering had de echte GTR overigens “maar” 350pk.

zie ook http://www.rsportscars.com/eng/cars/bmw_m3gtr.asp
die auto past goed bij mijn voordeur
hij is dus voor mij :P
als het niet bij sinterklaas lukt dan maar de kerstman :D
(zou hij onder de boom passen?)
die BMW M3 GTR mag gerust in mijn garage komen staan! maar dan staat ie er voor sinterklaas komt en de kerstman! want dat is zo een fucking lekker machien.EBAY here i come!
Inderdaad, dit is een schade CSL met een m5 blok en een carbonenn motorkap.
Wat op rsportscars staat klopt niet, want de straat versie had maar liefs 444pk en de race uitvoering 500+
Hier hebben ze de oude M5 blok die makkelijk te tunnen is opgefokt.
trouwens die uitlaten zieten er wel goedd uit.
Maakt mij eigenlijk niet uit of het nou wel of geen echte is , want dit is gewoon een mega geile machine!!!!!
Als het om looks gaat, ben ik alleen tevreden met zo’n resultaat.
http://www.carpassion.com/de/usergarage.php?no=501
Ik dacht altijd dat een M3 GTR zo’n kolossale taartschep achterop had, en als Kevin_BMW meent dat hij nep is…
volgens alle bronnen die ik tegenkom is die 350+pk voor de straatversie correct. Bijvoorbeeld….http://216.118.86.224/M3_GTR/ en http://www.bmwworld.com/weeklypics/20011020.htm
volgens mij ziet dat ding er aan de achterkant niet uit, omdat de uitlaten nu in de sideskirts zitten. Als jullie lezen op ebay dan zie je dat hij gewoon verteld dat het een m3CSL is met een M5 motor en bak van een 540i. Dat het een M3 CSL is kun je ook zien aan het carbon dak.
zalig
dit is mooi
maar niet mooier dat een gwn csl
@Mpower

dat is gvd wel errugg gaaf zeg !
@ rvo de m3gtr straat versie heeft 350pk een race m3 gtr heeft 450 pk

ik denk dat dit een m3 is waar ze een hamann 5.0 een uitgeboord 540i blok in hebben gelegd heeft ongeveer 360 pk
Misschien als jullie even de tijd hadden genomen om de advertentie op Ebat te lezen i.p.v. lukraak weer commentaar te geven hadden jullie gelezen dat de foto’s van het interieur genomen waren op het moment dat de auto uit elkaar lag en nog in aanbouw was, het lijkt me niet dat de beste man hem zo verkoopt….

Verder een schitterend project, chapeau!!
Winning bid is 56600 sterling pounds.

Dat is ongeveer 80000-85000 euro. Voor zo’n wagen is zeggen dat het een koopje is een fuckin understatement. Hoeveel zou hij kosten als je hem hier zou halen?
@ m5:

I stand corrected. Dwz, ik vind even geen bewijs voor het tegendeel. Wel vreemd dat zo’n groot V8 blok ‘maar’ 350 pk heeft though. Verder schijnen er niet 250, maar slechts 10 te zijn gemaakt.
5 min’tjes lezen levert op dat het een omgebouwde csl is (en aan het dak, stuur en deurbekleding te herkennen) en als je een exotic als een gtr op deze manier om gaat bouwen ben je behoorlijk van t padje af. daarnaast vind ik het echt de meest kicke wagen die ik ooit te koop heb zien staan op internet, vetter als een gtr en al helemaal als zo’n schijthok als een clk55.

-edit: tut, tut, dat soort taal is nergens voor nodig-
Is een lekkere wagen maar zeker geen echte M3 GTR. Dis een cls die een beetje is omgebouwd deze had je beter gelaten hoe hij was. aan het zien heeeft Sinterklaas zijn paard er in geslapen terwijl hij hem naar Ebay bracht. Mooi maar U bent een zeiker als dit een GTR is ben ik SINTERKLAAS!!!
Hoi, Dit een M3 GTR ? komaan doe me niet lachen man, dit is een gewone CSL met Breyton velgen op. Van de echte GTR zijn er maar 100 gemaakt en die waren allemaal direkt verkocht aan verzamelaars voor de prijs van 250.000€ per stuk.
Koopje niet ?
nou als dat een ECHTE GTR IS ben ik een zwartepiet met een M3 CSL MET KESKIN velgen
dat ie 360 pk is geloof ik nie dat heb ik al op me e36 m3 3.0 maar wat me opviel op de 2 foto is dat de linker(voor de nie logish denkende menden linker kant vanuit de auoto) inlaat buis nie doorloopt naar de bumper beetje jammer
Doe mij de Lancia HF integrale van 89 ofsow helemaal opgefokt, Sint ik ben echt stout geweest, maar wel net lief genoeg voor de LANCIA!!!!!

Zoniet ik weet waar je huis woont…

He he he..
shit men wwwwwwwweeeeeej hoe vet cool
Dit is echt bullshit van in de echte BMW M3 GTR E92 (2008 model) ligt een gewone V8 4.0 liter blok alleen heel zwaar getuned. En dat is ook in deze E46 daar ligt gewoon een 6 cyl. in lijn in die zwaar getuned is. Heeft niks met het blok van de M5 en M6 te maken. Als je er dus wat uit flapt denk eerst ff na!!!!!
Je hebt 2 verschillende m3 gtr’s en een Straat versie zoals deze http://213.175.66.30/e90post/uploads/20070830_134159_m3gtrstreet01.jpg
en de Race versie http://members.nuvox.net/~on.ghollis/BMW%20M3%20GTR.jpg je hebt ook een race versie met 800 pk m3 gtr evo
Hartge levert toch ook een setje? ;)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).