Hyundai FD Concept in Parijs

Auteur: , 7 Reacties

Na de bekendmaking van de Kia Cee’d komt Hyundai met het nieuws dat er eind deze maand in Parijs een nieuwe concept zal worden onthuld. De sportieve Hyundai heeft de naam "FD Concept" gekregen en moet in het C-segment de concurrentie aangaan met oa de Volkswagen Golf.

Hyundai wil de FD concept volgend jaar (2007) al in de verkoop hebben. Het model heeft topprioriteit want juist in het segment van de Golf, Astra en Megane heeft Hyundai nog veel kansen. Waarschijnlijk komt de FD er daarom ook in meerdere carrossierevormen, en niet alleen als vijfdeurs hatchback (via carscoop).

Volgens sommige bronnen zal de concept de naam “Arnejs” krijgen…7 reacties

Waarom de Opel Vivaro de ideale bus voor jou is, bekijk het hier!.
Het is Hyundai en niet Hyunday en de naam van het studiemodel is inderdaad Arnejs.
laat maar komen
ziet er goed uit ;)
voorkant doet me alleen een beetje denken aan een Infiniti en een Audi :roll:
maargoed, Hyundai is goed bezig :)
@TDI: thanks! heb het aangepast;)
Ziet er goed uit, maar dat vind ik van elke concept car van hyundai. Helaas vind ik de productiemodellen een stuk minder mooi. maar ik wacht af of de mooie lijnen van deze auto zullen blijven.
@slk55 amg

jep, je hebt gelijk. Het spijtige is dat bijna alle autofabrikanten in dat zelfde bedje ziek zijn. De productiemodellen zijn maar een afkooksel van de conceptcar, oke je kan niet alles zo overnemen maar ze kunnen toch iets beter hun best doen niet ?
Weer een variatie op de 147 . . . Maar laat maar komen.
@slk55amg idd veel concept cars zijn veel belovend maar de productiemodellen vallen dan heel erg tegen vooral hyundai auto’s.
het wordt zoiezo tijd dat hyundai een mooie sportief gelijnde auto op de markt gaat brengen om het niet al te beste imago een beetje op te krikken.

Hyundai kom nou eens met een gewaagd idee.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).