Bill Clinton doet het hybride

Auteur: , 6 Reacties

That horny devil Clinton is weer eens in het nieuws, dit keer rijdt hij echter niet met een stagiaire maar met een Hybrid! Yep, Clinton zal de eerste (ex-)president zijn die een hybride auto in gebruik neemt. Het gaat om een op maat gemaakte Mercury Mariner Hybrid "Presidential Edition" (Ford SUF dus).Bill Ford liet weten: “Ford is deeply committed to greener miles – to reduce America’s dependence on foreign oil, save our customers money at the pump, and improve our environment”.
Yada yada, het gaat er natuurlijk om dat Clinton een foundation is gestart die zich wil inzetten voor “the fight against global warming“, en dat soort publiciteit kan Ford wel gebruiken! Ondertussen maakt Big George zich klaar voor de aanval op Iran…

Einde bericht.6 reacties

Het hybride idee is goed, maar in zo’n auto zal het niet veel effect hebben, het blijft een benzineslurper. Neem dan een echt zuinige auto! Maar daar gaat het niet om, het gaat om het idee ‘goed voor het milieu’ gevónden te worden, niet te zijn. Ik vind het trouwens een extreem lelijke auto.
Hier kan Clinton een grote trend mee zetten. Clinton word door veel amerikanen gezien als een wijs man en als een groot voorbeeld.

Ik vind het overigens nou niet echt een (ex)president auto, die Ford SUF. Ik had eerder een of andere limosine hybrid gemaakt.
De Mariner = de Ford Escape = de Mazda Tribute, die we hier ook kennen. Een midsize SUV dus, niet extreem groot of zwaar en daarom helemaal niet zo gek als hybride. Waar de gewone Mariner een V6 heeft, heeft deze een viercilindertje naast zijn electromotor. Rijdt met gemak 1 op 13, wat in Amerika al helemaal bijzonder is. Hij schijnt ook nog eens tot “2006 Green Car of the Year” uitgeroepen te zijn.
Citrofiel, beter deze auto op hybride dan al een relatief zuinig model! Toch een beetje de nadelen van die SUVs camoufleren ;)
Die Bill is best een goeie gozer, maar smaak heeft hij niet.

Monica lewinsky was niet de knapste en deze auto is ook al geen schoonheid. :D
Kansloos. Als je echt iets aan het milieu wilt doen, neem je een echt zuinige auto en niet een ruim 1700kg wegende SUV met een 2.3 liter motor. Dit is wel een erg goedkope propaganda.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).