BMW 770Li W12?

Auteur: , 57 Reacties

Er zijn niet veel dingen die ik triester vind dan van die wannabe's die op de achterkant van hun BMW 3- of 5-serie een M-sticker plakken (vaak nog scheef ook) en dan verwachten dat iedereen het nog gelooft. Is deze foto ook een gevalletje pure triestheid, of hebben we hier wellicht te maken met een echte BMW 770Li W12?

Voor zover ik weet is de verlengde BMW 760Li met een 438 pk sterke 6,0 liter V12, hekkensluiter in het topsegment van BMW. Als dit nep blijkt te zijn, dan heeft de eigenaar in ieder geval een puntje gescoord, want dan is het hem gelukt om een aantal autosites op het verkeerde been te zetten.

Persoonlijk denk ik dat het fake is, want het lettertype van de W12 wijkt af en de letters 770, zijn gemakkelijk samen te stellen met cijfers van bestaande modellen. Wat denk jij? (via: pistonheads.com)57 reacties

zou echt té cool zijn als bmw een 7L w12 zou maken… lijkt me alleen zeer onwaarschijnlijk omdat het een engels kenteken is en BMW op zijn minst 1 keer eerder gespot zou zijn met extra uitlaatjes op duits kenteken. lijkt mij…

ik vind (helaas) de w12 lettertjes ook een beetje uit de toon vallen naast de ‘regular’ bmw lettertjes.
een photoshop lijkt me trouwens ook zéker tot de mogelijkheden behoren.

check de lettertjes op de A8
http://www.hella-press.com/picts/p0000099.jpg
ik denk dat het vals is. BMW zal er niet mee te koop lopen (tegen andere concurenten) met nieuwe technologie. dan zou er een stuk plakband over hangen. trouwens ik heb op nog geen enkele BMW het type van motor (V12/W12) zien staan. volgens mij is dit een flauwe grap!
to be or not to be thats the question, is it a W12 or is it a little car from Shell hahahahaha
is toch nep. het lettertype de w12 is van audi. en waarom als het een 7.0 w12 is zouden ze het dan niet op het nieuwe model 7 serie zetten ¿
Ik kan me wel zo’n BMW herinneren met V12 naast het achterste zijraampje wat me er aan doet denken, qua lettertype maar ach…
ik denk ook dat het nep is want met zon grote motor zou BMW daar echt wel trots op zijn en zou dat wel bekend zijn….ook vind ik de W12 letters wel verdacht veel lijken op het W12 van AUDI:P
ik heb al is een BMW 707 tegegekome ( met gumball-stickers ) dus da zal wel samegesteld zijn :-) en idd die W12 is in een ander lettertype. fake…
volgens mij is die chroomen strip om de remlichten op de achterklep ook niet echt standaard
zoals te zien op pistonheads, waar dit plaatje volgens de bronvermelding ook vandaan komt, gaat’t hier om een 735i. Daarnaast, als reactie op christoff, een 750 of een 740 van het vorige model hadden, net als de bijvoorbeeld het huidige model 760, in sommige gevallen welzeker een typeaanduiding aangaande de motorconfiguratie (respectievelijk v12, v8 en v12).
sorry ik denk echt dat dit een fotoshop is, ik studeer voor grafische vormgeving en werk dagelijks met fotoshop. Dit is overduidelijk een fake
@ashton; waaraan zie jij dat dit geshopt is? waarom betreft het hier niet creatieve huisvlijt met cijfers afkomstig van om’t even waar?
A quick check on RAC clears this one up…

http://www.rac.co.uk/web/vehiclechecks/dvla_lookup/?page=1&vrn=v29+vvv&x=0&y=0

Vehicle details
Manufacturer BMW
Model 735 LI AUTO
Body type 4 DOOR SALOON
Colour SILVER
Fuel type PETROL
Date manufactured 19 December 2002
Number of previous owners 2
Last owner change 10 July 2006

tis dus een fake dit stond erbij op pistonheads.com

Gijzer
precies.
FAKE – die W12 is van volkswage die lettertype da derop plakt
Ik weet wel zeker dat ie nep is
ten eerste is het het oudere type 7-serie (E65)
ten tweede heeft BMW nooit een W12 maar altijd een V12
Nee! Die andere Rick
Dit is zoooo nep dat ik er nog ineens tijd aan ga besteden om erop te reageren!
Nee! Die andere Rick
Verdoeme heb ik het toch gedaan! ;)
@ august

geoefend oog ‘als je de truk zelf continu toepast’ en het beeld rond de w12 is veel te troebel
zonde van de tijd W(!!!) 12 BMW
fake, zeker weten….
eigenlijk ook wel jammer van zo’n auto, dat je met een stickertje probeert mensen op andere gedachten te brengen (zoals een M3(16)…?)
ziet er idd heel fake uit, misschien om BMW op het idee te brengen??
Al eens gedacht aan moter ombouw!
Niets is onmogelijk tegenwoordig golf1 -> 20v turbo blok.
En als het nep is, gaat het er flink over!
fake!
een fotosjop is het iig niet, open ‘m maar ’s in photoshop en ga maar met de curves kloten, dan zie je ’t altijd zo. een motor-ombouw is idd mogelijk. ben geneigd om fake te zeggen, want als je een 7 serie koopt heb je waarschijnlijk net wat meer stijl/smaak dan een 3 rijder die een M-stikker op de kop heeft getikt. Zag laatst ook een Audi “RS6” met trommelremmen :|
“want als je…” moet natuurlijk zijn “maar als je”,, sry :P
Nep natuurlijk.. duh..
@sgt. stevil, jij zegt dat je een shop herkent aan.. vreemde veranderingen in PS als je met de curves gaat spelen? Indien ja, hoe herken je die dan? Wat gebeurt er met geshopte gedeeltes? En geldt dit ook voor foto’s waaruit iets is weggehaald? Zou jij dat zo herkennen?
@ Sgt. Stevil

Een audi RS6 met trommelrem, weinig kans want ten eerste is de nieuwe rs6 nog niet eens uit dus is het de oude die je bedoelt en die heeft keramische remmen dus je hebt waarschijnlijk een ‘faker’ gezien die een rs6 embleem erop geplakt heeft, dat herken je toch wel… :S

Beschrijf hem dan zo: ik heb een A6 gezien waar een embleem op stond van RS maar ik zag overduidelijk dat het geen RS6 kon zijn want er zaten trommelremmen op.
@rick; is zijn punt niet gewoon al lang gemaakt? Die aanhalingstekens staan er vast niet voor niks, meneer sergeant heeft het volgens mij goed begrepen en mis jij hier het punt.
@august: opmerkzaam, maar idd :) wielkassen waren ook niet verbreed, uitlaten klopte niet en de diffuser (die ’t origineel niet eens heeft geloof ik) zag er goedkoop uit. hij had iig wel de moeite genomen de trommels rood te spuiten (over lelijk gesproken).
tom van belgie
bmw heeft ni eens een w12 fake boel
Ik heb wel vaker van dit soort auto’s gezien:

-een BMW 3-serie (e46) sedan (4-deurs) compleet naar m3 omgebouwd.

-Audi a3 5-deurs (vorige model) compleet naar s3 omgebouwd.

-Volkswagen golf 4 5-deurs compleet naar r32 omgebouwd.

-BMW 5-serie compact (nieuwste model) compleet naar m5 omgebouwd.

-Alfa Romeo 147 5-deurs compleet naar GTA-versie omgebouwd.

en ga zo maar door.

Mensen die ‘m’ stickers op hun BMW (waar ook een m-versie van is) plakken vind ik inderdaad ook er zielig.
Wat ik wel leuk vind is als mensen hun auto (compleet) ombouwen naar een auto die eigenlijk niet bestaat. (bijv. alfa 147 gta 5-deurs (die is er normaal alleen maar in 3-deurs))

De BMW 770 W12 vind ik ook wel grappig bedacht, alleen sta je wel een beetje voor lul als mensen die (onbekende) 7liter eens willen bewonderen.
correctie:

5-serie compact = 5-serie touring
mercedes super fan
ja van volkswagen wel triest hoor
Zo fake als het maar kan!
(slk55 amg schrijft,)
“Ik heb wel vaker van dit soort auto’s gezien:
(…)
-Volkswagen golf 4 5-deurs compleet naar r32 omgebouwd.”


er bestaat wel degelijk een r32 van de golf iv, nochtans is deze niet in nederland verkocht. Hoewel er wel enkele op nederlands kenteken staan, kom je ze weinig tegen. Mocht je er nog eens één tegenkomen, check zijn kenteken dan bij rdw. Af en toe levert dat een 3.2l.v6 4-motion op..
…wellicht ten overvloede, het gaat in het door mij aangehaalde geval dus om een 5-deurs.
Ik weet wel dat “RACING DYNAMICS” een BMW 6.75 V12 heeft die je in een Rolls-Royce en een &-serie kan krijgen, 770!
De foto is overduidelijk photoshop!
@ august

zo leer je nog eens wat, ik dacht altijd dat er alleen van de VW v een 5-deurs r32 bestond. Ik heb even gekeken op automobile.de en daar staat inderdaad een ‘echte’ 5-deurs r32 te koop.
Ken Speed Fan
Lekker Boeie :P

Is gewoon een gast met een tweede hands 730 ( denkt effe stoer te doen ). Heeft bij Audi een W12 embleem bestelt en erop geplakt , en heeft nog een 7 bestelt bij BMW.
De 3 eraf en de 7 erop , nog een mooi chroomlijst om de achterlichten en KLAAR IS KEES.
Enzo komen er weer tientallen reacties over zijn ”770 W12” ( en hij komt niet meer bij van het lachen ).
Tsja…..Ik heb ook geen M3, maar wel een M achterop, dit omdat er
“af fabriek” een Motorsport (M) onderstel onder zit. Triester is het als mensen met M3 gaan rijden achterop, en dan wieldoppen en 4 deuren hebben zeg maar…….
Die 4 deuren zegt niks want het m3 type jaren 90 was leverbaar als 4 deurs auto
geen gezicht overigens, vindt van de meeste BMW’s de coupé de mooiste uitvoering, met 4 deuren is gelijk het hele model verziekt.
@august: sry voor late reactie, maar dat kan je inderdaad herkennen. als je iets in een plaatje plakt, moet je de randen aan laten sluiten. een pixel in photoshop heeft meer informatie dan je scherm kan laten zien of jij kan zien. als je dan met de curves gaat spelen, zie je rond het ingeplakte voorwerp heel duidelijke randen. weghalen zie je meestal nog sneller. ik zou zeggen: pak er iets bij waarvan je weet dat het een sjop is, en ga ermee zitten spelen.
Lijkt me een ingewikkelde zaak trouwens van 2 zes in lijn blokken een w blok te bouwen, zou bmw nou v6 motoren bouwen was er nog een kansje, leuk geshopt, of een auto van een pakistani of arabier zonder geld
beter laat dan nooit kan ook gezegd worden
@Sgt. Stevil: Ik heb dat dus geprobeerd, maar ik kan ook bij geshopte foto’s niet echt iets geks zijn bij de curves… Waar moet ik precies op letten dan?
zow wel leuk zijn maar denk nie dat ie bestaat
tis gewoon een 735….volgende de engelse rdw site :D
bmw styl,,,,,
ik zal is even zeggen, …….het is inderdaad nep….
w12 is van volkswagen (kan ook nog van audi zijn)

BMW heeft V….. geen w.

wat moet je een ontzettende ziellepoot zijn om zoiets doms en kinderachtigs op je BMW 7-serie te zetten
wees gewoon blij met wat je WEL hebt en zeker als je al zo’n BMW kan betalen
Wat zeuren de mensen toch allemaal. Die eigenaar heeft zijn doel bereikt.
Wat een giller zeg ! ‘W12 en 77B Li’ ! ! ?, nog nooit eerder zo’n goedkope immitatie of probeersel gezien.
Vehicle Details for registration number V29VVV
Make
BMW
Year of manufacture
2002

Model
735 LI AUTO
Engine size(CC)
3600

kijk zelf maar https://www.racexaminations.co.uk/ve/?vrm=v29vvv

Richard
waarom duren discussies op autoblog een eeuw? heel simpel, waarom de stelling beantwoorden als je ook moeillijk een compleet ander standpunt kan gaan verwoorden in de hoop er intelligent vanaf te komen.

Het is al gezegd en zo makkelijk had het ook kunnen eindigen
de letters W12 zijn van audi that’s it.
beste heren ik ben op sri lanka niet zo lang geleden 3 bmw 770 tegen gekomen.
Het is mogelijk om autos customized door bmw van een dealer te kopen. Dit kan ivm de structuur van het land te maken hebben.
tinus tussegas
FAKE, zeker weten, die logotjes ken je zo kopen,. we hebben een opel astra 1.6 V12 :P

toppunt vind ik wel de auto van een kennis van me, er staat: BMW(logo), Astra 1.6 AMG TDI op, (maar het is gewoon een astra van 1995 ofzo)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).