Nieuwe afbeeldingen Hyundai Arnejs concept

Auteur: , 26 Reacties

Er zijn wat afbeeldingen vrijgegeven van de Arnejs conceptcar (FD Concept) die eind deze maand in Parijs te zien is. Het zijn ditmaal geen schetsen en er is dus een redelijke kans dat het productiemodel er ook ongeveer zo uit komt te zien. Dit uiteindelijke productiemodel van de Arnejs zal waarschijnlijk op de autosalon van Genève te zien zijn, begin volgend jaar.

Hyundai Arnejs
Zoals we al eerder wisten te melden zal deze compacte middenklasser het op moeten nemen tegen de Europese auto’s in het C-segment, bijvoorbeeld de VW Golf, Opel Astra en Renault Megane. Dit is eigenlijk hetzelfde als Kia van plan is met de Cee’d, die overigens ook in Duitsland ontwikkeld is.

Motorauthority schrijft dat er zelfs een hybride variant van de Arnejs in Parijs zal staan, we wachten af…26 reacties

Dit is gewoon een Seat kopie!
Wel mooie spiegels..
grappig autootje. Zijn de prijzen al bekend?
Achterkant vind ik erg mooi met die scherpe lijnen. Voor de rest beetje tam design.

Vraag me alleen sterk af in hoeverre je jezelf niet moet opvouwen wil je achterin plaats nemen. Lijkt erop dat er niet veel ruimte voor volwassenen is.

Iemand een idee wat ze voor dak erop zit? Lijkt in het midden een baan van glas te bevatten.
Raging Whabbit
Als mijn mening het zou moeten maken zou deze auto geen kans hebben. Maar volgens mij is dit typisch zo’n geval van je vind hem super of je vindt hem afschuwelijk. Ik vind dat de auto een beetje uit verhouding is (achterramen te klein deuren te ver naar achteren spiegels te groot) Het enige wat me wel goed lijkt is de hoogte van de auto lijkt me een gemakkelijke instap.
Geinig karretje, zal zeer goede concurent zijn in het segment dat gedomineerd word door Duitse somberheid. Dit zal samen met de Civic en de Megane voor wat fleurigheid zorgen.
In principe is er nix mis met dit deze auto, mooie lijnen.
En zolang ze iets onder de prijs van de Golfjes en de Astra’tjes gaan zitten geef ik ze een goede kans.
Typische Azië-meuk die ze er zo lang indrammen dat men hier ook gaat denken dat het mooi is. Ook stomme liedjes wennen als je ze vaak hoort.

Arnejs? Arnage, Arnesen, Arnica, Aggenebbish?
Nee! Die andere Rick
Heeft men bij Hyundai ontwerpers van VW en Seat aangetrokken ofzo?! Santa Fe heeft een hoog Touareq gehalte. Dit heeft aan de voorkant en zijkant weer een Seat Leon (?) gehalte. Achterkant doet me sterk denken aan een 1-serie.

Ik moet zeggen dat, als dit daadwerkelijk in productie gaat, dit een mooie auto is. Ik vind Hyundai laatste tijd goed bezig zijn op de Santa Cruz na dan.
Als dit zo door gaat moet ik misschien mijn mening over aziatische auto´s bij stellen.
Wow .. dit ziet er keurig uit! Ik zie een mengeling van een A3, seat leon, golfke .. en het is nog geslaagd ook!
Hyundai is idd goed bezig
Ik vraag me trouwens wel sterk af of de auto nog steeds zo mooi is als hij geen spoilertje en de bumper en wielen van een instapmodel heeft.
Want volgens mij zijn dit juist de kleine puntjes aan de auto die hem juist de sportieve en strakke uitstraling geven.
Ik ga er namelijk wel van uit dat de auto op de foto een dikke uitvoering is (vergelijkbaar met GTI bij Golf).
Goed gedaan weer. Gekke Peu smoeltje moet even anders. Velgen zijn weer MaxPower . . .
Ik vind hem anders wel fraai hoor. Dit kan wel wat worden. Maar aangezien dit een concept is, verwacht ik niet dat ze met zulke fraaie modellen op de proppen komen voor de productie.
Doe grote spiegels zullen we meer gaan zien omdat er een nieuwe Europese wet is die een bepaalde grootte voorschrijft. Alle nieuwe modellen zullen dus zulke flaporen krijgen
Ik wilde het net zeggen. Zal de ex-Alfa Romeo ontwerper die bij Seat zat nu de stap naar Hyundai hebben genomen?
vind hem zeer geslaagd.
maar vraag me af of het productie model er ook zo fraai uitziet. De bumpers zullen kleiner worden en de sierlijnen wat minder scherp. Ook zal de dubbele uitlaat verdwijnen en de velgen vervangen worden door veel kleinere saaie wieldoppen, en ik vrees ook voor het mooie glazen dak.
Heeft iemand al die ontzettend lelijke grote achterlichten gezien? wat afgrijselijk!

achterlichten: http://www.motorauthority.com/wp-content/uploads/Hyundai/Arnejs/arnejs2_1.jpg
prachtige stoere auto zeg. als de prijs hiervan iets onder die van golf gaat liggen, hebben ze er toch een hele serieuze concurrent bij dunkt mij. ik vind het werkelijk een prachtige auto met mooie bumpert, spiegels. Stoere velgen ook. Als ik zo eff naar het interieur kijk ziet die er ook erg geslaagd uit!
hè nou breekt mijn klomp waarom doet die link het niet?
WOW…… die achterlichten zijn inderdaad echt heel erg over the top!
De bovenstaande afbeeldingen zijn wel erg mooi!
@slk55 amg: je moet er een plaatje van maken, denk ik:
http://www.motorauthority.com/wp-content/uploads/Hyundai/Arnejs/arnejs2_1.jpg
Nou breekt mn klomp;)
ik geef de moet op!
leuk ding maar waarschijnlijk blijft bij een leuk concept
het productie model wordt waarschijnlijk weer uber saai zoals we van Hyundai gewend zijn
Lijkt me een leuke kar. Houd hem ook bij via http://www.arnejs.nl
Apart ontwerp en het slaat echt nergens op dat VW en SEAT liefhebbers met een beschuldigende vinger van kopieren betichten. Als je nagaat dat VOLKSWAGEN zelf zo corrupt is. Het idee om een Volkswagen te maken dus een auto voor de gewone man en zijn naam VOLKSWAGEN en het model komt van de hongaarse jood Joseph Ganz. Adolf Hitler en zijn nazi vriend Ferdinand Porsche eveneens uit Oostenrijk hebben alle documenten en auto’s ingepikt in het Nazitijdperk vanaf de jaren 1920 en Ganz vast gezet immers hij was een jood.

Ferdinand Porsche wordt gezien als held maar is een ordinaire Nazi crimineel, en dat is makkelijk na te checken, maar als kortzichtige volkswagen liefhebbers wil je de waarheid niet onder ogen zien.

Jammer maar helaas, dus voordat deze NaziVW freaks wat over een ander merk zeggen moet je dit ook weten he?
lijkt meer een gepimte i30… maar wel heel vet!!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).