BMW Z10 (of M10) alvast getuned

Auteur: , 50 Reacties

We zijn eruit: de BMW Z10 komt er. Ook zit er een M10 of Z10M in de pijplijn. Racing Dynamics heeft de plannen om de nieuwe BMW supersportwagen te tunen ook al klaar liggen. De Z10M zou een variant krijgen van de V10 motor uit de M5 en dus minimaal 507 pk krijgen.

Racing Dynamics verbouwt het geheel vervolgens tot een RS55 die 615 pk heeft. Da’s genoeg voor een topsnelheid van meer dan 340 km/u. Klinkt als een fijne auto.

Of Racing Dynamics erg goede contacten bij BMW heeft of erg veel fantasie, zal de toekomst leren. In 2009 komt de RS55 op de markt.50 reacties

Ondernemers hebben nooit autopech toch. of wel!?.
waarom vind ik het niet raar as er un porsche logo op zat
hopelijk wordt t een groter succes dan de z8
huh porsche logo?
@ henk hopelijk wel ja want dit lijkt me echt een prachtige auto
veel belovend super!!!
maar in de 500 pk klasse zou het wel moeilijk zijn om het hoofd boven water te houden want hij zal daar wel last krijgen van veel concurentie ook van bevoorbeeld de toekomstige Audi R8.
smaakversterker
sorry, enige gelijkenis met de porsche zijn de zwarte banden
ziet er leuk en stoer uit,ik zou hem wel graag helemaal willen zien.
Hij ziet er uit of hij gephotoshoped is ‘is niet zo’ maar ik vind hem veel te druk bij de voorkant zit alles veel te dicht op elkaar (het lijkt wel of hij in elkaar gedrukt is). Tevens lijkt het net of de koplampen een blauw oog hebben en dat het gezwollen is. Het oogt allemaal te aggresief
Nee! Die andere Rick
Ik weet niet of het er echt zo uit gaat zien. (Zou het nog ineens erg vinden als dit hem wordt.)
Alleen het feit al dat de tekens er nu zijn dat ie er toch echt aan komt maakt mijn hele dag al goed. Na zo´n autoloze zondag…..
haha, rick geniet dan nog maar van dat halfuurtje ;)
kan je et voorstellen… dit ding is toch de hemel voor BMW rijders?

met je boze oogjes achter je voorliggers lopen duwen… je handje die met enige souplesse het hendeltje van het grootlicht aan tikt.. douwen, terug schakelen.. die V10 laten schreeuwen, erlangs, en demonstratief je puikje uit het raam gooien… rrrrr elke zichzelf respecterende bumperklevende xenon flitser zegt “IK WIL DIE BAK!”.. en terecht..
Nee! Die andere Rick
@slk55 amg
Hahahaha helemaal de tijd vergeten!
Nou dan hevelen we dat gewoon naar vandaag toe! ;)
Volgens mij hebben ze teveel naar de TVR Sagaris gekeken.
verder hebben ze nog een beetje lotus Elise eraan toegevoegd en een BMW logo erop geplakt.
die afbeelding slaat hopelijk nergens op, want die is oerlelijk in mijn ogen.
Het verhaal klinkt stukken beter :)
le Blog Auto » Racing Dynamics Rs55: tuning prénatal
[…] Via Autoblog.nl […]
k hop dat ie onbegrensd word
Dat is gewoon een shop op een Z4M …
Het lijkt wel een auto uit die tekenfilm cars…
HEEEEEEEEEEEEEEL SNEL PRODUCEREN !!!!!!!!!!!!!
@rijk: speciaal voor die lui hebben ze een pedaal in de auto gezet… het rempedaal! Kunnen we gelijk testen of de remmen van dat hok ook een beetje werken. Lijkt me geweldig als zo’n hufter dan fijn mag uitstappen om samen met degene waar hij achterop is geknald een schade formuliertje mag invullen!

Als ik dat op de rijbaan zie staan met een flinke schade aan de voorkant dan gaat het raampje open en niet om er een peukje uit te gooien :-)
Koop ik toch liever een auto van een sophisiticated brand. Met een wat langere geschiedenis in het maken van supersport auto’s. Volgens mij kunnen Ferrari, Automobili Lamborghini en Aston Martin dit veel beter.

Het klinkt namelijk veel beter als je zegt ik rijd Aston Martin dan dat je zegt BMW, anders denken ze ‘heb je weer zo’n horeca figuur’
haha rijk je bent geweldig
BMW-A Drivers Car
Ilquadrifoglio schrijft,

18 September 2006 om 10:53
”Volgens mij kunnen Ferrari, Automobili Lamborghini en Aston Martin dit veel beter”.

ja dat er nou meer marketing waarde aan zit oke maar klink even op het label ferrari en dan het 5 artikel ”BRUN F430 BRUN”

volgens mij zijn er nog geen M5’s of M6’s zo gestoofd alleen merken als Ferrari kan zich zoiets laten gebeuren zonder imago schade…..
Ilquadrifoglio schrijft,

18 September 2006 om 10:53

Koop ik toch liever een auto van een sophisiticated brand. Met een wat langere geschiedenis in het maken van supersport auto’s. Volgens mij kunnen Ferrari, Automobili Lamborghini en Aston Martin dit veel beter.

Het klinkt namelijk veel beter als je zegt ik rijd Aston Martin dan dat je zegt BMW, anders denken ze ‘heb je weer zo’n horeca figuur’


Typisch weer een reactie van een alfa rijder.. Het is dat je nog net Aston Martin noemt. BMW is absoluut geen horeca bak. Het zijn gewoon keurige wagens met een fleugje sportiviteit. Vind niet dat je je hoeft te schamen in een BMW. Oudere BMW’s heb ik overigens ook een aangepaste mening over, deze zou je in het horeca straatje kunnen plaatsen. Zo rijd er in ieder merk een bepaald soort mensen. Alfa rijders zijn het soort wat zich iedere keer weer moet bewijzen tegen over anderen. En moeten schreeuwen naar een ander merk. Waarom is dat?
@ Wouter

Ik heb 3 merken genoemd, en daar staat Alfa Romeo niet eens bij… Dus lees voortaan even beter…

Helaas bewijst het straatbeeld het tegendeel, wat betreft het horeca straatje.

Ik denk dat echte Alfa Romeo rijders zich niet hoeven te bewijzen. Die genieten al genoeg als ze in hun auto rijden, dus die hoeven verder niets af te zeiken om hun gram te halen.
Nee! Die andere Rick
@Ilquadrifoglio
“Die genieten al genoeg ALS ze in hun auto rijden,”
Tja dat moet ook wel want die zeldzame keren dat hun Alfa rijdt moeten ze er ook met volle teugen van genieten natuurlijk! ;)
@ Nee! Die andere Rick

Precies,

En er is geen Duitse autofabrikant die dat genieten weet te evenaren. Evenals de schoonheid van de auto’s.

You’re not a real petrolhead unless you’ve owned an Alfa Romeo.
niet slecht met zo een BMW AC SCHNITZER TENSION bumper vooraan en velgen van Breyton:p
t’is ni mis

BMW RULEZ
tog heb ik het gevoel alsof BMW vééél meer uit die V10 kan halen dan 507 PK……Z10? perfect…,maar dan wel met meer dan 507 PK anders kannie natuurlijk nooit mee met z’n concurrenten
en toch rijd ik liever in mijn Alfa GT. :D
Fast and furious
@aerypton, wrm ben je jaloers ? je alfa GT heeft 3 keer zo weinig kracght als deze lekkere auto, maarja kkan het best geloven je zou er nooit het geld voor hebben :d, en de GT kost maar 30-35.000 euro ja logisch dat je liever in een GT rijdt ;)
amai die alfa liefhebbers zijn toch wel aanstellers hoor :s, ze willen persee hun alfa verdedigen, :s alfa is mooi oke en heeft SOMS goede prestaties, is wel goedkoop maar is niet erg
maar AUB bluf er niet over, want over een alfa bluffen is niet zo slim, iedereen kan zich zo ene permiteren
weet iemand wat dit voor auto is?

http://www.conceptcar.ee/bmw/nazcam12/index.html
inderdaad, mijn portemonee telt mee in het hele verhaal. Zo’n Z10 is wellicht verschrikkelijk duur in aankoop en onderhoud en zuipt lijk de beesten.

En die auto moet dan altijd blinken en opgepoetst zijn.
En al die boetes die ik zal moeten betalen (’t is nu al zo erg)
En al die vrouwen die mij zouden beginnen betasten…

effe serieus: een puike auto die Z10, maar weinig realistisch gezien mijn kleine portefueille
@RJ turbo S: dat is een BMW, meer specifiek BMW Nasca M12 5italDesign) uit 1991.
@RJ Turbo S: De naam staat erboven…
@ Klochaar

Pas op wat je zegt, je kan niet elke alfa zomaar kopen, en over 1 alfa mag je zeker bluffen —> de alfa 8c.
@ Klochaar

Wat een zinloze post…

1. Alfa Romeo zit nu in hetzelfde prijsniveau als Audi en BMW (in hetzelfde segment), dus goedkoop zijn ze zeker niet.
2. Over een Alfa Romeo schep je niet op, want daar ben je alleen trots op (ligt niet in de aard van een Alfist).
3. En als je toch op wilt scheppen: Kun je zeggen mijn Alfa Romeo is verkozen tot mooiste sedan/coupé/cabrio van het jaar. Mijn merk mag zich een legende noemen omdat het vanaf de oprichting uiterst succesvol is in de racerij.
@ rijk
lol jij snapt het jonge
Toch jammer dat ”Alfisten” hen merk telkens weer gaan verdedigen. Audi, BMW, Mercedes hebben hun naam al waar gemaakt. Betreft design? Tja, da’s een kwestie van smaak, maar KWALITEIT.. Dat is iets waar Alfa Romeo zich nooit in heeft bewezen. Blijft jammer..
Het is weird dat we het in dit topic over Alfa Romeo hebben. Ik schreef alleen dat ik liever een sportauto van een sopphisticated brand zou kopen. Ik noemde daar 3 merken, maar geen Alfa Romeo. Maar iemand had volgens mij het idee dat ik daar eigenlijk Alfa Romeo mee bedoelde (zie ik wel als een compliment voor het merk)

@ Woutertje,

Kwaliteit is subjectief, iedereen heeft bij kwaliteit een ander gevoel. Bij de één kan dat de bouwkwaliteit zijn en bij de ander de rijkwaliteiten (het gevoel dat de auto je geeft).

Merken als Ferrari, Lamborghini, Maserati, Jaguar, Aston Martin, MG en Alfa Romeo enz. zullen nooit uitblinken in de bouwkwaliteit. Maar zijn wel erg competatief als het gaat om rijkwaliteiten.

Anders zou je dé perfecte auto hebben, en die bestaat helaas niet.
ey alfaboy je weet nie wa je zegt je doet zoveel moeite om alfa’s te verdedigen waarvoor al die moeite ? een alfa is een alfa met jouw mening ga ik mijn smaak over alfa niet veranderen he, een alfa is wel mooi, ma qua prestaties enzo, en vooral kwaliteit is ie normaal, tis gwn een normale auto geen een familiauto en die kleine alfa’kes zijn als eerste auto bij jongen mensen
@ Carfreak

Alfaboy!?

Sorry, ik rijd een Maserati 4200GT Gransport…

Mijn verontschuldigingen dat ik u met dit taalgebruik niet serieus kan nemen.
meer BMW nieuws!

dit is een impressie van de z9, erg mooie auto, mag van mij best de vervanger worden van de z8. ik hoop dat het productiemodel hierop gaat lijken:

http://www.motorauthority.com/wp-content/uploads/odds_and_ends/2006/09/spy/01_Sportwagen_BMW_450.jpg

en o ja, als we het nu dan toch over bmw nieuws hebben, spyshot van de nieuwe 7-serie:

http://www.motorauthority.com/wp-content/uploads/BMW/7/spy/2009_7series_spy.jpg
BMW moet inderdaad op de proppen komen met een echte rasechte sportwagen, gepositioneerd boven de M6.
o echt zonde dat mijn links het niet doen, dan moet je zelf maar even naar die dite gaan, want die z9 is echt erg mooi!
Ik zit me ineens te bedenken dat ze 2 versies uit kunnen brengen. Een met de bekende V10 uit de M5/M6 en een met de V8 uit de toekomstige M3. Allebei wel onbegrensd natuurlijk!
Dus een regular en een light zeg maar! ;)
wauw… vind um echt super dik… voorkant is nog wel waat TE opgeblazen.. maar toch.. klein gemeen wagentje! wat ik cker wel zou willen hebben…
Lieve wouter,

Verder als je begint over het verdedigen van Alfa romeo, stop dan maar meteen, ik schrijf dit omdat ik jou een pure bak narigheid vind schrijven en het 100% oneens bent, bij mij breng jij de impressie dat jij je heel erg verveelt en daarom in discussie gaat over allerlei kleinigheidjes…

Alfa romeo gebrek aan kwaliteit zeg je? ik heb verder nooit een Alfa romeo in het bezit gehad(en voor de zielige jongens onder ons, dit was niet in verband met gebrek aan geld), maar een ding is wat ik zeker weet, en dat is dat alfa romeo zeker goede auto’s bouwt, Graag verwachten wij allemaal even dat U die uitspraak onderbouwt met een argument, want dat soort dingen roepen is natuurlijk wel HEEL simpel…want zeiken kunnen we allemaal..

verder heb ik geprobeerd te begrijpen waarom je nou in godsnaam in discussie gaat, als die jongen zichzelf nou prettiger vind in een Alfa GT, dan vind ie dat toch lekker? of gaat dat tegen jouw trots in…..Kom ALSJEBLIEFT niet met een reactie van ”ja gaat tegen me trots in, want alfa’s zijn lelijk” …..want dan ben je kennelijk te jong om een comment te plaatsen, ook als je nu komt beweren dat je ouder als ik ben WANT DAT WEET JIJ HELEMAAL NIET,

Verder vind ik de in 2009 uitkomende BMW M10 een opnieuw zeer geslaagd ontwerp, maar nu zit ik goed in me 3-serie, als meneer Wouter dat goed vind, zo niet, rij ik er ook nog in,
quadra = gay (:

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).