Carver videootje

Auteur: , 20 Reacties

Een driewieler, maar dan anders. De Carver is een waanzinnig Nederlands project. De Vandenbrink Carver leunt, zoals de naam al doet vermoeden, mee in de bochten.

(met dank aan leblogauto.com)20 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Nou, nu alleen nog een Suzuki GSX-R1000 motor erin en wat gemenere koplampen, want nu lijkt de carver wel op Pino in een LSD-trip!
En een waanzinnig mooi bocht op de foto voor dit ding, want voor een auto ligt deze bocht waardeloos. Toch zou ik eerder een motorfiets nemen, mocht ik mijn klassieker beu zijn.
Het zal wel plezant zijn om te rijden.
En wat is de topsnelheid?
iemand?
wat een zwaar irritant deuntje en wat een irritante fransen!!! het komt echt over alsof zij het bedacht hebben. de muziek loopt ook totaal niet samen met het beeld, slechte montage.

wel een ontzettend cool apparaat uiteraard, maar al wat ouder en helaas nooit echt een succes geworden. ik vind het een beetje in de categorie BMW C1 vallen. blijkbaar zoeken mensen geen minder-dan-4-wielers met een dakje… :-?

wel jammer… alleen als ik geld had zou ik toch eerder een donkervoort kopen dan dit.
Dit is een heel mooi nederlands product, Nederland heeft dan niet veel aan autoland te bieden, maar wat ze te bieden hebben is erg vet. neem nou de donkervoort, super mooi laag sportautotje, en natuurlijk de spyker, een exclusieve sportwgen voor de allerrijkste. De carver is ook een van deze ‘leuke’ nederlandse auto’s, wie verzint nou zoiets? een kruising tussen een moter en een auto. Erg vet!

@silasse

de topsnelheid is 185 km/h niet zo erg hard dus, maar wel hard genoeg.
en van 0 naar 100 doet hij in 8,2 seconden, ook minder snel dan je zult verwachten, maar je hoeft je er zeker niet voor te schamen.

via: http://www.carver-worldwide.com/SubItem/SubItem.asp?S_ID=33&nc=1
Ik vind de Carver een heel leuk apparaat. Dit filmpje was vrij saai, maar de muziek erachter vond k wel chill eigenlijk, weet iemand welk nummer dat is?
@ slk55
Het is zeker niet minder snel dan je zult verwachten. ik vind de specs nog best indrukwekkend voor dit Autogeval?
Overigens wel een leuk speeltje, maar om er nou je boodschappen mee te doen of een dame mee op te pikken..? nee, doe mij dan maar een simpele bmw.
http://video.google.nl/videoplay?docid=7005214715958217243&q=carver
Nog een kort filmpje. Volgens mij zie ik op 12 sec een Donkervoort…Hollands glorie.

Bij Top Gear waren ze wild van de carver, omdat het zo’n leuk speelding bleek te zijn. Ik denk dat het voor weggetjes in Italië of Frankrijk inderdaad leuk rijden is met zo’n ding!
Jenson Button in de carver en andere filmpjes.
http://www.carver-worldwide.com/Movies/LoadMovie.asp?S_ID=64&nc=1
Het idee is op zich wel grappig, maar het design nog niet echt top als je kijkt naar de koplampen en die spiegels ! Afgezien van het feit dat je er niks aan hebt qua vervoer van dingen naast jezelf, heb je dat meeleunen in de bocht ook wel gehad na een uurtje rijden, lijkt mij. En hoe is het eigenlijk mogelijk dat zo’n apparaat wegtoelating krijgt ? Als ik zie hoe die constructie voor zit, net een scooterwiel, en dan die a-stijl ziet er ook al zo dun uit.
Technisch knap, maar helaas met het uiterlijk van een gehandicapten-karretje: je rijdt toch voor lul met zo’n ding. Niet stoer of sexy.
juist wel stoer, maar niet echt sexy. Its all about driving pleasure!

Ik denk dat de smile op het gezicht van Jenson Button wel alles zegt….Als een F1 coureur zijn smile niet kan onderdrukken dan zal het serieus kicken zijn. Wat ik alleen niet snap… toen het ding voor het eerst gepresenteerd werd zat er toch een veel dikkere motor in? What happend? (ik meen me te herinneren dat het prototype onder de 7 seconden op 100 zat en iets van 220 liep) Iemand nog wat info over die eerste Carver?
Nee! Die andere Rick
Heel gaaf dit! Alleen niet aan mij besteed. Ik weet zeker dat ik de hele dag alleen maar lange bochten zou lopen maken op de snelweg! Dat is volgens mij elke keer weer een kick als je er in zit.
huub Vanderlubbe
Rije met dat Gekke ding en op naar Miami Beach, HUP!!!!
@JustFendi

“en van 0 naar 100 doet hij in 8,2 seconden, ook minder snel dan je zult verwachten”
Ik zei dit omdat de carver een kruising tussen een moter en een auto is, en de carver heeft meer de acceleratie van een auto, terwijl ik verwacht had dat het een beetje er tussenin zou zitten (tussen een moter (die trekt natuurlijk supersnel op) en een auto). Het gewicht is ook erg laag van het autotje daarom had ik verwacht dat hij wat sneller op zou trekken.
Fantastisch apparaat helemaal super de voordelen van een auto en van een moter verwerkt in 1 ding prachtig.

comfort van een auto
rijbeleving van een motorfiets


prop er een racemotorfiets motor in en de specs zijn ook helemaal top
prachtig dat dit uit Nederland komt
huub Vanderlubbe
Stop er een V4 motor met turbo in en let op……………..
wat gebeurt er als je gaat driften, dus uitbreken van de achterkant en je stuurt tegen.
Leun je dan ineens van de binnenkant van de bocht naar de buitenkant van de bocht?????????
zou wel een interessante test zijn Tibor… ik mag eigenlijk hopen van niet want zon snelle lastwisseling is niet in je voordeel bij overstuur. als je echter platter zou gaan liggen maar wel de andere kant op sturen is er mss wat op te lossen.

in ieder geval denk ik dat over- en onderstuur in een carver veel minder snel zal voorkomen dan inn een auto.
@ Tibor goede vraag
ik vraag me ook af wat er dan zou gebeuren
zou het uberhaupt mogelijk zijn om met dit ding te driften??

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).