Gespot in Parijs

Auteur: , 30 Reacties

Uit alle wereldhoeken krijgen we foto's van Nederlandstaligen die één of meerdere exoten hebben weten vast te leggen. Onlangs werd onze gespot-serie uitgebreid met spots uit Californië, Londen, Zwitserland, Dubai en Frankrijk (Le Mans). Gisteren kregen we echter een mailtje uit Parijs met wat lekkers...

Onze tipgever woont in Parijs en wordt op autogebied toch met regelmaat verwend. Maar vorige week, tijdens een wandelingetje door de stad, werd het toch iets te gortig en heeft hij zijn fototoestel erbij gehaald. In een van de betere straten van de stad, de Faubourg st-honoré, stond een file geparkeerd van een DB9, een Mercedes SLR en een Lamborgini Murciélago. De Murcie blijkt te zijn behandeld door K-Design, een tuner uit UAE (Dubai). De kleur is gifgroen met bruin-zwarte strepen. Ook het interieur was zwaar toegetakeld en was helemaal uitgevoerd in hetzelfde gifgroen, in leer welteverstaan… Tevens liet onze spotter weten dat alle nummerborden afkomstig waren uit Saoudi Arabie dus waarschijnlijk ging het om één of andere sjeik die op doortocht was…

Beter dan grijs? Een rode SLR:

Parijs supercars

Een groene Murcie van K-Design:

Parijs supercars30 reacties

Dat rood staat hem echt wel :p
ging iets te herd tegen paar mensen en nu is ie rood :'(
vraagje,

Is het niet verplicht om ook vóór een nummerbord te voeren? Op beide foto’s kan ik ze niet ontdekken. Hebben sommige auto’s hier een ontheffing voor? Is dat anders in Frankrijk dan in Nederland?
hopelijk snel wat meer pics from Paris
lelijk een rode SLR
en die murcielago is wel vet met die strepen enzo
Die murcielago is zeker mooi, nette velgen klein spoilertje, nice! Alleen geef mij maar een zwarte SLR dat vind ik toch veel mooier! :)
Rood: fantastisch…………..
Jullie vergeten de grijze DB9!
@Friedrich: als afbeelding bedoel je? Die was niet beschikbaar…
diezelfde groene murcielago heb ik 2jaar geleden in cannes gezien, dat geluid is echt geweldig
stond trouwens geparkeerd naast een murcielago roadster, db9 een gallardo en nog wat bentleys
ik weet nie hoor.. die benz is gewoon een dikke bak.. de lambo ook.. zolang ze um niet verkrachten..
een set dikke velgen eronder vind ik altijd vet.. spoiler ook! maar die tribalachtige paint erop.. dat vind ik helemaal niks..
maar ik dacht dat die bak van een amerikaan was.. heb um wel vaker op oto’s gezien.. maar jah.. het is en blijft een klein beetje zonde :D
Rood staat de SLR erg goed. Die strepen op de Murc vind ik afschuwelijk.
Ik sluit me volledig aan bij Frank. Zelfs de velgen onder de lambo zijn me wat op het randje… Dat je een oude opel corsa zo vern*kt kan ik begrijpen, maar dit?
o wat is die lambo lelijk, die groene kleur is erg fout, om over die zwarte strepen nog maar te zwijgen. die spoiler achterop is is ook veel te groot.

die rode slr is weer eens wat anders dan een zilveren, en het staat hem erg goed.

@Miura

hier zijn de foto’s van (ik denk) jouw lambo spot in cannes:

http://www.autogespot.nl/files/8e4c578e_1.jpg
http://www.autogespot.nl/files/8e4c578e_2.jpg
http://www.autogespot.nl/files/8e4c578e_3.jpg
oh nee he :P nog een bram!

wel cool ’s een ander kleurtje voor de slr!
de murciélago mag van mij gewoon kaal blijven! stukken mooier..
Allereerst staat het rood werkelijk fantastisch bij die slr. erg mooi..
Die murcie is ook erg stoer met de velgen en de spoiler, alleen ja die vlammetjes(?) of wat t ook moge zijn verpest de mooie kleur. Op zich nix is er mis met tattoos op een auto.Maar zet er dan iets op moois op anders verpest je de hele auto(geldt ook voor mensen). in dit geval raak ik heel erg opgewonden van de rooie slr(wauw!)
@ slk 55 amg,

zelfde auto, zelfde plaats maar niet mijn fotos :P
Ik ben niet zo gecharmeerd van de rode SLR, maar dat komt omdat ik rood sowieso op maar heel weinig auto’s mooi vind staan. Ik kan me trouwens herinneren dat zelfs de combo van de ‘origineel’ gespoten Murci en de rode SLR in Cannes was! Zie hier diezelfde combo, maar dan in Cannes:

http://www.autogespot.com/viewimages.php?id=4214748364828082006195018
Ik ben eruit: de SLR MacMerc is DE GT van het moment. Wat een gave bak . . .

Ik zat vandaag serieus over m’n top 5 na te denken. De SLR moest erin. De Murci net niet. En zeker niet met die zielige vlammen erop. Een auto van dik 3 ton: WTF! Maar wat een machtig gaaf geluid.
Murci vet gaaf met die strepen, zo lang het niet te gek wordt. En Lambo’s moeten in velle kleuren, dat staat gewoon goed. Toch ga ik wel voor giallo of oranje.

Merc mag van mij juist wat tammere kleuren hebben, zilver of zwart. Wat eleganter, wat goed pas bij de lange lijn van de auto.
Ik vind die lambo zo lelijk, die rare “vlammen” en die “booskijkers” hij heeft ook nog (over over the top gesproken) 4 uitlaten in het midden in plaats van 2 hij is gewoon te lelijk voor woorden, VIND IK voordat ik heel veel boze mensen over me heen krijg.

Die SLR daar en tegen vind ik wel heel mooi in t rood.
@ Miura

zijn dit dan jouw spot foto’s?? of heb je ze niet op autogespot.nl gezet?

http://www.autogespot.com/viewimages.php?id=4214748364828082006195018
Nét terug van 2 dagen Parijs. En wat heb ik gespot? Bijzonder weinig, naar mijn mening!

Een donkerblauwe Phantom, een rode F 430 Spyder en massa’s zwarte niewe S-klasses.

Ofwel ben ik in de verkeerde buurten geweest, ofwel is Parijs totaal niet te vergelijken met Londen… Wie zal het zeggen?
@Bram: zo zijn er wel meer…
Die vier uitlaten op de murcielago had ik nog niet gezien! Soms vraag ik me af hoe iemand die > 200K op tafel kan leggen (in Belgie) voor een auto, zo’n kinderlijke smaak kan hebben. Wat klopt er niet, of wat zie ik over het hoofd? Want ik kan er echt niet aan uit.
wat een vreselijke velgen bestickering en die patserige 4 uitlaten op die murci afzichtelijk alsof ie standaard niet stoer genoeg is wat een patser
kleur en spoiler wel geinig
wel mooi die rooie SLR staat hem zeker goed.
Deze auto’s stonden afgelopen twee zomers ook in Cannes. De eigenaar van de Murcielago en de witte DB9 op de foto (met volledig rood leer) was echt niet ouder dan een jaar of 25 en kwam duidelijk uit Dubai. Ik heb nog even met hem staan praten, maar toen moest die weer een paar bijdehande Nederlanders van zijn auto afhalen die net deden of zij de eigenaren waren. Stomme volvorijdende hockey-balletjes….
Op Deftovertor:

Nee het is in Nederland als 1 van de weinige landen het enige land waar je ook voor een nummerbord moet hebben.
In amerika hoeft het niet Spanje, Italie en Frankrijk Etc..
Ik heb die groene lambo ook gezien in Cannes 2 jaar geleden. Hij stond daar voor het Hilton hotel geparkeerd. Achterop stond op een gouden plaatje de naam van de dealer of tuner. Een keer wat anders dan die kentekenplaathouder-reclame…
hij stond in cannes ook voor het casino.. dat jaar ervoor..

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).