Lamborghini Gallardo Nera

Auteur: , 34 Reacties

F*ck wit, zwart is de kleur! De Lamborghini Gallardo Nera is dus ook alleen in die kleur leverbaar. Gelukkig is er wel de keuze uit twee kleuren zwart: Nero Serapis en Nero Noctis.

De Gallardo Nera wordt volgende week in Parijs gepresenteerd en er worden er slechts 185 van gemaakt. Overigens zijn de lichtmetalen wielen ook zwart en de remklauwen zilver. In het interieur worden gelukkig donkere en lichte tinten afgewisseld in alcantara en leer. De Gallardo Nera heeft dezelde motor als de reguliere Gallardo. Een beetje behelpen dus met een 5.0 V10 met 520 pk. Voor de statistici onder jullie: 0-100 in 4 seconden, topsnelheid 310 km/u (via autoblog.it).34 reacties

Een jaar lang je auto voltanken met korting Bepaal zelf wat je betaalt!.
Gruwelijk!!
mooi natuurlijk… maar is de kleur hetb enige byzondere?
en ik zal er toch liever een hebben met zon glazen kap
Maartenunplugged
wow, de eerste mooie gallardo!
De SE in het geel met zwarte velgen en duotone interieur! Dat is hem! :)
Mooi…maar ja dat wisten we allemaal al van de Gallardo… Ehm even een vraagje, weet iemand messchien wat dit is ? Ik heb deze fotos gevonden op een amerikaanse auto site en de mensen daar waren ook alleen maar aan het gokken…blijkbaar weet niemand wat dit is, maar is iedereen (ik ook) van mening dat het heel mooi is !

Note al het carbon-fiber en de grotere lucht inlaten…. messchien de SV die wij allemaal op wachten ?
http://pic19.picturetrail.com/VOL1033/4354203/12326975/188942638.jpg
wow!!!!
prachtig, compleet zwart en dan een paar witte elementen in ’t interieur!

Nu wil ik ‘m nog meer dan ooit :P Jammer dat ik een arme student ben..
maarja, wie weet.. ooit… kwijl…
“Je kunt hem bij ons in alle kleuren kopen, als het maar zwart is” ;)
wow! deze is bijna net zo mooi als een parelmoer wit model! ziet er stoer uit die combinatie van zwarte velgen en zwarte lak. maar doe mij maar een parelmoer exemplaar met van die donker grijze velgen, en het interieur van deze Nera!
Vind het wel een beetje raar, er niks veranderd alleen de kleur van de velgen en het interieur, en dan heb je ineens een ‘unieke’ gallardo.
zowel super interieur en exterieur!
is dit niet oud nieuws? (er stond toch al een artikel hiervan op autoblog?)
(waarom noemenze hem nera terwijl zwart nero is?)
Auto in het italiaans is vrouwelijk (la macchina), vandaar nera.
Ze is wel mooi, zwart is echt wel een mooie kleur voor auto’s, lambo hoeft niet geel te zijn en ferrari niet rood, en de SLR niet grijs en de carrera gt ook niet en al helemaal niet wit!!!!!!
hier sluit ik me bij aan!

zwart wordt de kleur!
Voor mij heeft het een nogal hoog batman-gehalte. En ik snap de reden voor deze speciale uitvoering niet. Je moet toch elke kleur en uitvoering kunnen krijgen die je wil??
Mooi in’t zwart, maar moeten daar nu echt ook zwarte wielen onder? Iets te veel van het goede.
Bangelijk mooi !!
Had ik genoeg geld ….
Nee! Die andere Rick
Prachtige auto maar dat was die altijd al.
Maar wat ik me alleen afvraag is of je in het echt kan zien wat het verschil is tussen een Serapis en een Noctis.
De meeste van ons die hem voorbij zien komen (als dat al gebeurd) zullen in 1e instantie zeggen: “he een Gallardo” en dan ” he een zwarte Gallardo” en heel misschien zullen we dan nog zeggen “he een zwarte Gallardo Nera!”
Ik denk dat die toevoeging Serapis en Noctis een beetje lood om oud ijzer is.
F#ck zwart! Weet je hoe warm dat is in de zomer;)
Gewoon een vraagje maar heeft de gallardo eigenlijk ooit een pook gehad?
Want deze heeft er precies gene.
Erg mooi! Maar je poetst je suf :P
cabrio dan kan je dak eraf in de zomer dan heb je het niet meer zo warm. zou denk ik zelf mooier staan
heeeel slim van Lamborghini
spuit de carosserie en velgen zwart, doe iets geks met het interieur en vraag er heeel veeel geld voor. Heel slim Lambo!!
wel een mooie creatie.
Kijk dit maakt het weer goed na een afschuwlijk filmpje. Dit is echt heel erg dik.
mooie wagen maar zijn er verder nog bijzondere dingen buiten de cosmetica want volgens mij is dit gewoon ook toch mogelijk,als je maar genoeg geld hebt?
Yep, zwart is dé kleur voor een klassebak.Kijk maar bv naar een Mercedes CLS in het zwart.Krimineel gewoon…
Beetje off-topic, maar weet er iemand hier met welk model die metalic grijs-rage is begonnen destijds??Ik weet het zelf niet, alleen had ik zo de indruk dat 90% van de vorig generatie opel astra zo rondreden.
egt te mooi gewoon!!
Ziet er heel stoer uit op zo’n auto, lekker sinister. Ik ben wel erg benieuwd hoe groot het verschil is tussen de twee zwarten. Mat zwart (Zoals op de Continental GT Monaco Elite) is trouwens ook heeeel erg vet vind ik! Even wat anders…
Ja allemaal leuk en aardig..het is inderdaad een meer dan superheftige auto, maar het wordt wel eens tijd dat de autobouwers eens iets gaan verzinnen op het feit dat zwart ook zwart blijft met een speciale coating zoals Mercedes met z’n nanotech probeert.. Ga maar naar een willekeurige exclusieve dealer toe..Hessing ,Kroymans 1 v.d Porsche centers en bekijk een NIEUWE zwarte auto in het zonlicht..je schrikt je het apulazarus…sommige (exclusieve)fabrikanten laten de waterbasis gedragen lakken een aantal maanden uitharden, want dat moet wil je een enigzins harde lak krijgen, maar de meesten zijn veel te zacht..1 x wassen (met een handdoekje uiteraard en helaas al helemaal geen wasstraat ook niet van Loogman of iets dergelijks) en het lijkt wel of familie spin een gigaweb over de gehele auto heeftgetrokken of zoals kenners het noemen… er hologrammen ontstaan..ik zelf noem het liever spinnenraggen..ziet er niet uit.hoe ouder de auto hoe erger het wordt…het enige wat je kan doen is een auto een speciale behandeling geven bijvoorbeeld Swisstech of Swissol en dan wordt het stukken beter, maar waarom autofabrikanten zelf niet met een echte oplossing komen is mij een raadsel. Overigens gaat Spyker bij nieuwe auto’s een Swissol onderhoudsset leveren, net als Rolls Royce dat doet …, maar ik blijf erbij dat voor dat geld een perfecte lakpantser op de auto moet zitten zodat zwart ook echt lakzwart blijft….waarschijnlijk helaas technisch echt niet mogelijk om lakzwart strak lakzwart te houden..metallic zwart heeft hier al veel minder last van en zilver metallic al bijna helemaal niet meer zeker niet met nanotech van Benz. Het schijnt overigens dat Toyota of Mazda of ander autofabrikant uit Azië een lak heeft ontwikkeld die zelfherstellend is dwz..kleinekrasjes moet langzaam verdwijnen…mij benieuwen met lakzwart…
Ik vind hem geweldig! Pikzwart blijft de meest stijlvolle ‘kleur’. Al dat gedoe met die witte auto’s tegenwoordig ..
Vrijdag 23 Februari heb ik de Nera gezien bij Hessing. Prachtige auto!
Kijk voor foto’s van de Nera en de rest wat er stond op: http://www.leon.vermaas.nu/hessing
Mooie foto’s Leon!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).