UPDATED: Ahhhnold verkoopt zijn hummers (NIET)

Auteur: , 29 Reacties

Het kon zo niet langer, zeker niet met het nieuws over de recente aanklachten in Californië. The Governator heeft daarom besloten zijn wagenpark flink te downsizen. Het gaat daarbij om maar liefst acht Hummerts, die in Amerika totaal een waarde hebben van ongeveer $950,000! Het moet pijn hebben gedaan, Ahhnold schijnt namelijk de eerste geweest te zijn die een Hummer aanschafte voor persoonlijk gebruik.

Maar het is nu echt tijd om afscheid te nemen, en terecht! Met het gevecht tegen “global warming” vind ik het niet meer dan logisch dat Schwarzenegger ook zijn steentje bijdraagt. Wannabe-president en milieu-activist Al Gore was trots op de Terminator en verwerkte het goede nieuws in een speech: “Arnie has given up his Hummers!“(via mirror.co.uk).

UPDATE: Hold your horses, de Mirror (soort Britse Televaag) schijnt verkeerd te zijn ingelicht. SFGate schrijft namelijk dat Arnie is keeping his Hummers! Volgens bronnen dichtbij de Governator zijn de berichten niet waar: “I don’t know where they got this information… I heard Al Gore said something about it.” Ook heeft Arnie slechts 4 in plaats van 8 Hummers: “That’s three registered in California, and one registered in Idaho. And that doesn’t count the much-touted hydrogen Hummer, the one which has been made more environmentally friendly; Schwarzenegger doesn’t own it – General Motors does.29 reacties

Ondernemers hebben nooit autopech toch. of wel!?.
te erg! :'(
hij heeft de wereld aan deze gedrochten geholpen, lijkt me niet meer dan eerlijk om ook ’t goeie voorbeeld te geven en ze weg te doen. neemt niet weg dat ’t wat mij betreft een van de slechtste politici in amerika is, maargoed. dat mag de pret niet drukken natuurlijk…
Ag als hij nu een paar hummers verkoopt zal ie nog wel meeer als genoeg auto’s hebben :p
maar ik vraag me af of het ook een verbetering voor het milieu is… :-P de auto’s zijn immers al gemaakt en een rijdende auto vervuild meer, zeker een Hummer.

het symbool is aardig maar echt veel inhoud heeft het niet…
Nu moet de gemiddelde prijs van de tweedehandshummer dus gedaald zijn, niet? Ik denk dat ik maar ‘ns ga zien voor ’n mooie tweedehands vrijetijdshummer, gewoon leuk om lekker politiek incorrect rond te brommen.

Global warming, my ass.

Het is de Zon, niet wij: http://news.bbc.co.uk/1/hi/sci/tech/56456.stm

Global warming op Mars: http://www.worldnetdaily.com/news/article.asp?ARTICLE_ID=36049

Vroeger was er eens een profeet die liep te jeremiëren: Bekeert U! De God onzer Vaderen’s toorn is gewekt bij het aanschouwen Uwer zondig gedrag! Hebt berouw en bekeert U of Hij zal U treffen met vreselijke plagen!
De ganse global warming hoax is niets anders dan een moderne versie daarvan: vreselijke plagen bedreigen de mensheid want wij hebben het ‘evenwicht van Moeder Aarde’ verstoord. Maar er is nog redding: als wij ons gedrag veranderen en minder energie gaan verbruiken en vooral minder gaan autorijden dan zal de ramp nog afgewend kunnen worden. Schuld en Angst, daar draaien godsdienst en politiek op, al duizenden jaren.
Onder andere daarom spreekt men van de Linkse Kerk. En die Moeder-Aarde-Godsdienst bestaat ook echt, er bestaat een hele cultus rond:

http://www.motherearth.org/?lang=nl

en Arnold zakt in mijn achting tot het niveau van BUMMER.
Arnie tegen z’n Hummers: ”Ill be back”
Arnie tegen z’n Hummers: ‘Asta La Vista Baby’’
@Zoef: bevalt dat nou een beetje? Je leve in de ontkenningsfase doorbrengen met je kop de ganse dag in ’t zand? En je vastklampen aan de laatste strohalm om te kunnenblijven ontkennen? Ga zo door jongen, je hebt vast geen kinderen is ’t wel? En solidariteit is ook een vies woord zeker, met je “linkse kerk” geneuzel. Fiets toch op met je kleinrechtsige geestje…
@ Zweef, als jij nu eens bij de milieuexperts van de wereld te rade gaat, door bijvoorbeeld artikelen te lezen kom je erachter dat er binnen de academische wereld nog grote verdeling heerst.
We betalen biljoenen en biljoenen aan Kyoto om een potentiele (dus nog niet eens zeker!) stijging van 1 graad celcius in 2050. Als je dat geld anders allocaliseerd krijg je vanzelf schonere methoden door de verbeteringsdrang van de mens.
Verder is het hier geen politiek forum, maar ik moet toch eventjes kwijt dat als er 1 stroming asociaal is het wel links is.
Het stompzinnige gebral kunnen we zowel links als rechts aanrekenen. Allemaal roepen ze van alles om de schaapjes in hun kudde te krijgen. Allemaal bedienen ze zicht te pas en te onpas van “feiten die door onderzoek zijn bewezen”. Allemaal laten ze tegenstrijdige feiten graag buiten beschouwing in hun gebral.

Hummers zijn slecht voor het mileu, da’s geen Hoax da’s een feit. Niet overtuigd? Wie gaat er vrijwillig in een garage (7×3 moet genoeg zijn) zitten met een Hummer met draaiende motor todat de tank van dat ding leeg is?

Dat global warming direct gerelateerd kan worden aan milieuvervuiling is niet helemaal juist. De aarde heeft door de 100’erden eeuwen heen allerlei temperatuurswisselingen doorgemaakt dus kan het zijn dat we nu toevallig in de stijgende temperatuur-parabool zitten…

Neemt niet weg dat we er met z’n alle best wat moeite voor kunnen doen om het hier zo aangenaam mogelijk te houden. (en dan doel ik met hier op de aarde, maar het mag ook worden toegepast op autoblog.nl)

Dat Arnie zijn Hummers wegdoet is een leuk gebaar, maar hij kan er maar één tegelijk gebruiken, dus de andere 7 staan onschadelijk voor het milieu te wezen in zijn garage. Nu hij ze weg heeft gedaan zal er zo’n kop in het zand figuur vrolijk mee gaan rondrijden…. dus uiteindelijk werkt deze actie averechts (zoals vaak met ondoordachte imago poetsbeurten)
Hmm.. Zo geweldig vind ik de hummer nou ook niet. Wat moet je in godsnaam met 9 hummers? Voor de heb neem ik aan. :S
Slechte aktie, voor het milieu,

Toen die 9 mastodonten in Arnie’s garage stonden, kon hij er natuurlijk maar in 1 tegelijk rijden.

Nu zijn ze waarschijnlijk aan 9 ‘liefhebbers’ verkocht, die er allemaal tegelijk het milieu mee belasten. Daar gáán de laatste restjes fossiele brandstoffen.
OMG, Hij was altijd al de redder van de wereld in films. Nu is ie dat ook in het echt! MY HERO! :)

We weten nu wel natuurlijk wie we de schuld kunnen geven van het broeikaseffect! Ahhhnniie! ;)

Waarom 8 Hummers? Ik vat dat niet!
wooody : hmmm…. vind dit soort berichten toch vreemd…maar het kan natuurlijk een normale temperatuursschommeling zijn
http://www.nu.nl/news/824948/89/rss/NASA_luidt_noodklok_over_smeltende_ijskap.html

maar dit lijkt toch meer hout te snijden:
global dimming: http://en.wikipedia.org/wiki/Global_dimming
Jan-Jaap-Karel-Kees
Het is iig duidelijk dat het niet zeker is dat het broeikaseffect echt door de mens komt.
Wij hebben statistieken over lichtintensiteit en alles wat er gerelateerd is aan het broeikaseffect, van de laatste 60 jaar. Het kan mss iets meer zijn, maar dat is toch niets als je het ermee vergelijkt dat de aarde al miljoenen jaren bestaat.
erg heel erg :(
He won’t be back
It’s BUNK! Arnie is keeping his Hummers!!!
Het bovenstaande bericht is aangepast via een bericht op http://www.motorauthority.com/news/suvs/its-bunk-arnie-is-keeping-his-hummers/ Het was al te mooi om waar te zijn;)
Global warming.. my ass gaat mij te ver, maar enige nuance hoort wel bij het hele verhaal. ‘We’ zijn als wetenschappers slechts een dikke honderd jaar aan het meten wat er zoal meteorologisch gebeurt met onze mooie blauwe planeet. Als je dat afzet tegen de geschiedenis van onze planeet (luttele miljoenen) mag je je afvragen wat nu waarlijk het ‘weten’ binnen de wetenschap is.
Wanneer laten ze de auto nou eens met rust ??
en van het geld kan hij de wat goedkoperen HUMMER H2 /H3 kopen
of een anderen auto.
En o ja NASA stuurt toch die racketen en zo war stoten die ook wel niet uit aan brandstof die vliegen 1:1
Wat veroorzaakte eigenlijk de ijstijden?
Cuore sportivo
euh koude ?
Het universum is zo groot en veranderlijk en er gebeuren dingen waar wij nooit iets zullen van begrijpen.
De mens kent maar 0.0001% van wat er allemaal buiten deze planeet gebeurt.
Dit zijn allemaal handen die in het donker tasten dus (!) steken ze het maar op de auto’s.
En terug over svhwarzie, had ie indertijd geen pinzgauer ingeschreven als personenauto ??
In het dinotijdperk was het warmer dan nu. Dat kan toch niet zijn door de windjes die die dino’s lieten zeker? Opwarming van de aarde is als één heel groot seizoen, dan wordt het wat warmer, dan weer kouder, warmer, kouder…

@ Swarzenegger:
Ik zou ze ook niet wegdoen die hummers! (waarom weet ik niet)
@koen: Voor een belangrijk deel werden deze in gang gezet (en weer verholpen) door variaties in de aktiviteit van de zon.
de aarde gaat toch wel naar de klote,met en zonder ons,dat is de cyclus en als men zo nodig het milieu wil sparen,dan mogen we weer terug naar de oertijd en dat zie ik niet gebeuren. dat die maffe terminator die hummers weg doet is leuk,maar ze worden niet gesloopt,maar verkocht. dus is het nu een ander zijn probleem. ik ben echt wel fan van een beter milieu,maar of dit nou helpt,ik betwijfel het. we zijn nu eenmaal afhankelijk van transport,in de prive-en de zakelijke sfeer. dus die paar hummers maken ook niet meer uit. ps. er rijden genoeg auto’s waarbij het verbruik en de uitstoot van de hummer een schijntje is.
:D ist al ’n oorlogje tussen Arnold en de mediawereld ;) , blijkbaar weten ze met hun inspirate niet meer waar naar toe.

In’t Midden-Oosten lachen ze met dit soort van reclamecampagnes, het stelt hier helemaal niks voor. Please back to reality . . .
vette bakken hoor maar ik snap niet dat die vent geld besteed aan die asosiale bakken.
maar als hij dat wil vind ik het best.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).