Engels Hooligan circuitdagje op video

Auteur: , 17 Reacties

Normaal gesproken probeer je op een circuitdag schade te voorkomen, reparaties komen tenslotte uit je eigen zak. Als je met een hele, gare oude Opel Vectra naar zo'n dag gaat interesseert het je misschien minder. Ben je ook nog Engels dan gaan de remmen echt los. Gelukkig hebben we de video nog, dus riemen vast voor een heleboel rondjes chaos!17 reacties

haha super
Ik heb me dubbel gelachen om deze gasten. Dit is zeker een circuit vlakbij een sloop waar je laatste keer los kan gaan met je auto voor je hem moet inleveren. Wat rijden ze toch onverantwoord, gelukkig raakt niemand gewond. Deze heat zou ik zeker niet nemen om een lap te klokken.

Ook zie je hoe moeilijk het is om een uit-controle-geraakte-voorwielaandrijver weer op het goede spoor te brengen.
haha vind het wel lachen…
Haha Malloten!! Ze konden dus echt niet rijden he!
Nou, dat niet kunnen rijden viel in mijn ogen wel mee! Anders hadden ze een hoop wagens in het rond getikt of die Peugoet (?) op het eind.

Zo zie je maar, dat je voor echte autosportliefhebberij in het UK moet wezen (wat doe ik hier nou, in dit @#%[email protected]! landje??!!!).
leuk filmpje, en eindelijk is een zonder achtergrond muziek
Zo’n race wil ik ook wel eens meedoen met zo’n wrak met power.
Ook zie je hoe moeilijk het is om een uit controle geraakte voorwielaandrijver weer op het goede spoor te brenge


iig moet je wel goed kijken waar je naartoe rijd…en niet tevroeg terug sturen haha oja en gas erop..
Cuore sportivo
leuk parcour blijkbaar, ik wil daar ook wel eens een auto gaan slopen …
Whaaaa, da’s lachen. Dat is nog eens plezier maken. Doet mij denken aan mijn “jonge” tijd toen we nog onbezonnen reden met goedkope auto’s. Knalde je hem in elkaar dan kocht je gewoon een nieuwe en probeerde je die ene bocht toch weer iets harder te nemen.
Ach die tijd. Nu gaat dat zo niet meer. Zal iets te veel geld kosten vrees ik!
Ik doe twee keer per jaar mee aan een circuitdag op zandvoort rijd zelf met een renault 25 2.2 injectie zo lachen rijd toch dik 200
Op het rallycross circuit in Maasmechelen is er twee keer per jaar een opendeurdag voor amateurs. Wat je daar allemaal ziet.
Is altijd wel eens de moeite om te gaan kijken.
hmm doet me denken aan computer spelletjes rijstijl, beetje raggen en maar zien waar je uitkomt.
dit is toch wel de ultieme manier voor het beleven van ECHT rijplezier.. vooral als je weinig centen te makken hebt. al kost t ook wel wat om een wrak tot een beest te maken..nog altijd goedkoper dan een dure sport/raceauto
heel erg gaaf! volgens mij kan die Ali nog echt goed rijden… die andere chauffeur is best lomp maar zal waarschijnlijk graag met overstuur rijden. het lijkt me dat ze ook nog wel het een en ander aan de motor hebben geknutseld om die zo betrouwbaar te houden.
een echt afgetrapte auto gaat toch wel roken als die niet opnieuw afgesteld wordt met goeie olie erin.
haha wel grapig, maar die gozer achter het stuur kan echt niet rijden.
hoeveel rondjes hebben ze nu eigenlijk al gedaan? en nog steeds chrashen?
heb niet alles bekeken tot 8 min ongvr maar wat ik ervan zag was dat ali beter reed dan stix niv iets beter dan amateur(iemand die pas zn rijbewijs heeft en pas 2 keer heeft geraced) lolz

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).