Ford Mustang GT520 door GeigerCars

Auteur: , 32 Reacties

De Duitsers bouwen fantastische auto's. Het is dan ook niet zo verwonderlijk dat ook de Duitse tuners over de nodige skills beschikken. GeigerCars is zo'n tuner, maar dan vooral gespecialiseerd in Amerikaanse auto's. Naast leuke tuningklusjes kun je er ook terecht voor grijze import van tal van Amerikaanse automerken en modellen. Het meest recente project is de Ford Mustang GT520.

De Ford Mustang GT is van huis uit al niet onaardig, maar alles kan altijd beter. De Mustang GT werd grondig onder handen genomen en omgedoopt tot de GT520: een showcar waarmee GeigerCars wil laten zien waartoe het in staat is. Het 300 pk sterke 4,6 liter V8 blok werd opgewaardeerd naar 5,2 liter en met behulp van een supercharger en intercooler zijn er onder de kap 520 paardjes voor je aan het werk (dat is zelfs meer dan de Shelby GT500). Hiermee sprint de GT520 in 4,2 seconden naar de 100 km/u en ligt de top op 286 km/u. De vering en remmen werden natuurlijk aangepast en geheel naar Amerikaans gebruik een paar bling bling 20 inch verchroomde velgen gemonteerd. Het oog wil ook wat, dus vandaar een bodykit, die tevens voor meer aerodynamica moet zorgen. En omdat het oor ook wat wil, een 10.000 watt JBL audio systeem. Lekkerrrrr!!!

Ford Mustang GT520 GeigerCars

Ford Mustang GT520 GeigerCars

Ford Mustang GT520 GeigerCars

Ford Mustang GT520 GeigerCars

Ford Mustang GT520 GeigerCars

Ford Mustang GT520 GeigerCars

Ford Mustang GT520 GeigerCars

Ford Mustang GT520 GeigerCars32 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Allemaal zo ‘over the top’. Heerlijk natuurlijk al dat vermogen, maar maak er dan ook een echte rijdersauto van en geen halve disco.
Ik zeg: vette bak…doemijdiemaar
Mooie bodykit, prachtige specs, alleen jammer van de velgen en het audiosysteem…
oranje auto’s zijn hip.
neen nu slaan ze toch echt de plank mis… qua performance zit het wel goed maar qua styling is t nu een molenpaard geworden :(. ik ben van mening dat ze het hier http://www.saleen.com/s281_e_photo_gallery.htm beter hebben begrepen.
Afgezien van de velgen vind ik hem heeel erg vet geworden! Stoer ding in een fantastische kleur.
Die kan voor geen ene mogelijkheid een drempel over =|
Zeer geslaagd! Het amerikaanse karakter is benadrukt zoals het hoort. Heerlijk fout wielen die er erg goed onder uit zien. Als ze toch met een show car bezif zijn hebbenze het goed uitgepakt!

Maaruh wat kost dit?
@ Z-Rider : het amerikaans karakter is benadrukt zoals het hoort?Op zo’n musc le car staat zo’n spoiler niet…En zo’n audio installatie is voor de japanse bakken.De kleur is dan weer een spijker op de kop.
voor over the top tuning geldt:
als je het doet moet je het goed doen..

en dat hebben ze gedaan
ik vind de kleur echt superlelijk maar voor de rest wel gave shit joh! en die audiosysteem is natuurlijk dope.
@Sup1cious een disco is de spot om uit je dak te gaan.. dus nix mis mee
@ Simon MC:

Er staat toch in dat bericht het een show car is? Amerikanen kennende betekend dat dus over “the top” . Laat nu dan het geval zijn dat ze de audio dus ook aanpakken…. 1000 watt. Heerlijk hoor! Normaliter ben ik echt geen fan van taartscheppers achter op auto’s, of creaties die er voor zorgen dat je auto een winkelkarretje wordt…. Maar ik vind de spoiler hier echt wel tot zijn recht komen. Dat is een kwestie van smaak, maar verder blijf ik het een erg dikke en geslaagde auto vinden.
Lelijke velgen, lelijke kleur, belachelijke muziekinstallatie .. maar best wel een beest!
Ken Speed Fan
Ik vind alleen de uitlaten mooi :p
Hij is super ook de velgen en helemaal de kleur, en tja de audio ik zie het probleem niet, volgens mij hoef je geen Japanse auto te hebben voor een beetje audio,
Leuk ding, alleen dan wel in het zwart met witte OZ supertourismo’s
ziet er cker strak uit
Met andere velgen en zonder soundsystem (who need that in a car with this beef?) de perfecte new musclecar.

Me want!
Wat kost deze dan :O
Diffuser zwart, spoiler dr af, en zwarte velgen met alleen aan de buitenkant een chromen randje, en je hebt de perfecte auto :)

En zo’n soundsystem, ach das toch leuk kan je vet stoer doen op het parkeerterrein bij de supermarkt ^^
Ziet er heel goed uit! Ik hoef hem niet te hebben maar het ziet er wel heel gaaf uit!
Jan-Jaap-Karel-Kees
10000 Watt??
Dat is wel heel veel of ligt dat aan mij.
wat weegt dit ding wel niet met al die aanpassingen. al dat extra vermogen is nodig voor al dat extra gewicht.
ok zo kan je het natuurlijk ook doen. wel een beetje over de top hoor. die velgen vin ik nix. en wanneer snappen die tuners nou is dat een auto een vervoers middel is en geen Discotheek. dat ziet er tog niet uit!
Ik heb vandaag een oude mustang voor het licht met rokende banden zien vertrekken, die was echt veel leuker dan deze oranje discobar.
Ze hadden wat mij betreft velgen er onder moeten steken met een gepolijste diepe rand en een zwart hart , en die belachelijke stereo er uit moeten gooien!!!
dit bedoel ik nou met n AUTO, zo strak eg n geweldige wagen:)
mooie auto maar die kleur maken hem echt lelijk hou hem standaart is nog beter
dope car zou ik ook wel op mijn pad willen!!!!
De bodykit in combinatie met de velgen is helemaal goed.
Had alleen in het interrieur graag hardcore carbon kuipjes, een rollkooi en 1 of 2 flessen NOS gezien. Audio is leuk, maar het kan beter uit de uitlaten komen als uit de speakers!

PS doe maar in wit met blauwe strepen!
Wat maakt het nou uit dat er een audiosysteem met 10000 watt in zit? Als je er last van hebt, gebruik je dat toch gewoon niet!
Ik vind het wel een erg mooie bak.
masters forever
vette auto, wel een beetje te…., wel moeilijk een drempel over:) mooie kleur en interieur

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).