Porsche Cayman Rinspeed Imola

Auteur: , 18 Reacties

Rinspeed heeft eigenlijk voor elke autoshow wel iets exotisch in petto, deze keer (Parijs) valt het echter wat tegen. Ze hebben de Porsche Cayman een oranje kleurtje gegeven. Oranje is het nieuwe wit dus wat betreft is het cool, maar de overige aanpassingen zijn wat lame...

Het Zwitserse Rinspeed heeft de Cayman 25mm lager gezet en komt verder met een aerodynamisch pakket. De styling van dit pakket is afkomstig van de Rinspeed Indy, die we een jaar geleden op de IAA zagen.

De achterkant heeft een carbon diffusor die men kan wisselen, op deze manier kan de eigenaar kiezen voor een dubbele uitlaat in het midden, of een uitlaat aan beide zijkanten.

De sloffen van de Imola zijn van vijfspaaks aluminium in formaat 8.5 x 20″ met bandenmaat 235/30-20 voor en 11 x 20″ met 305/25-20 achter.

Porsche Cayman Rinspeed Imola
Porsche Cayman Rinspeed Imola
Porsche Cayman Rinspeed Imola
Porsche Cayman Rinspeed Imola18 reacties

i want to be a 911
zeker mooi! nu al die stickers er nog af, en een andere kleur. vooral die achterkant met die 4 uitlaten is heel mooi en subtiel gedaan, ziet er stoer uit.
Ja hallo! Kunnen we ff onze mind made uppen?! Ik ga over ongeveer 3 maanden mijn nieuwe auto bestellen. En ik wil wel een trendy kleur hebben natuurlijk! Dus wat wordt het nou?! Oranje of Wit?!
licht aan de auto
@autoblogger
Dan ga ik het heel stiekem met hem eens zijn! ;)
@ Rick dos: wat voor wagen word het??
Als ’t een sportwagen is dan moet je vooral een witte kopen rick dos :) met wat vette carbon / zwarte accenten. Dan mag je mij wel ’s een lift geven..

Deze auto is zeker niet lelijk, maar die grijze ‘checkered’ bestickering mag er wel af.
de achterbumper is heel mooi gemaakt~
!
Oke niet gaan lachen he?! De nieuwe BMW X5.

Nee ik kom niet geregeld in de P.C. Hoofdt, nee ik heb geen caravan of paardentrailer (soms een trailer met jetski´s) te trekken, ja ik ga wel eens off road en daar bedoel ik mee dat stukje straat dat ze bij mij om de hoek hebben open gebroken, ja die dingen zuipen benzine maar de prijs is al weer aan het dalen. Heb ik zo´n beetje alles gehad?!
Waarom dan een SAV? Ik mocht zo´n 4 jaar geleden, op aandringen van mijn dealer, een proefrit maken en heb na die testrit een order geplaatst voor mijn huidige X5. Let wel ik had altijd een hekel aan suv´s maar sinds die proefrit wil ik gewoon niet meer anders.
Nou – ik vind ‘m wel heeel mooi! top velgen zeg…
Die remschijven zien er klein uit in die 20” velgen vind ik.
precies zo’n zelfde actie als bij de Indy – Porsche met “Finish” 8-ichtige dingen op die auto geplakt, ja, zo kom ik ook wel aan m’n nieuwe modellen als ik bij Rinspeed ontwerper was…….erg fantasieloos
Rare foto’s, ziet eruit als een speelgoedautootje … tja, dat is het ook natuurlijk
Ja die dus, eindelijk een lekker GayMan.
@///M: Heb je je toevallig wel ’s verdiept in wat Rinspeed allemaal gemaakt heeft to nu toe? kijk voor de grap ’s op de website, of zoek hier op autoblog ’s naar de zaZen. Vind ’t vrij innovatieve gasten eigenlijk. Neemt niet weg dat ze hier niet bijzonder veel gedaan hebben, maar dat zal ook wel niet de bedoeling zijn geweest.
Nou als ik eerlijk ben vind ik de cayman het mooiste in zilvergrijs. De wielen zijn zo groot en steken zo af tegen de auto dat eigenlijk deze kleur het beste past.
Wel even de stikkers er af halen, want dat breekt de hele auto af.
@ Onehp

idd, bij het bekijken van de foto’s zie ik een schaalmodel !!!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).