Alfa Romeo 8C Competizione + girls

Auteur: , 89 Reacties

Een van de mooiste primeurs in Parijs moet haast wel de Alfa Romeo 8C Competizione zijn (de R8 doet uiteraard ook aardig mee). Gelukkig vond Alfa Romeo dat ook, dus werd 8C in een klein kamertje gezet.

Bovendien sprong er tijdens het maken van de foto’s telkens een beursbabe voor de camera. Oprechte excuses van Sacha dus voor deze lage kwaliteit foto’s, maar we wilden ze jullie toch niet onthouden.

UPDATE: Dennis had ook foto’s!

Alfa Romeo 8C Competizione en lekker wijf
Alfa Romeo 8C Competizione en lekker wijf
Alfa Romeo 8C Competizione en lekker wijf
Alfa Romeo 8C Competizione en lekker wijf
Alfa Romeo 8C Competizione
Alfa Romeo 8C Competizione
Alfa Romeo 8C Competizione
Alfa Romeo 8C Competizione
Alfa Romeo 8C Competizione
Alfa Romeo 8C Competizione89 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
LekkerDing! en nu heb ik het over die auto he.
Wow! De auto ook trouwens ;-) Nice one Sacha, beter dan al die SL’s ;-)
hoop trouwens wel dat er nog meer (high res) foto’s van de 8C komen!!
mmm lekker.
Wat een wijf .. euh wagen
Heren: wat voor een motor ligt er in de 8c? meer info? specs? Leuk hoor zo’n lekker mokkel, maar het gaat wel over auto’s hier hè? ;-)
o ik zat al te wachten tot hij voorbij kwam, wat is het dus een mooie wagen (Ik heb helaas nog niks gehoord van de alfa romeo NL of ik een van de gelukkigen ben :( ). dit is denk ik één van de mooiste vrou..uhh auto die ik ooit heb gezien. zeker in combinatie met die prachtige rode kleur, en die mooie velgen.
o ja, je kan trouwens ook nog wat bagage mee nemen: http://static.blogo.it/autoblog/alfa_8c_competizione_p_08.jpg
@slk55 amg
Wat moet die kar ongeveer gaan kosten dan?
Mijn velgenkeuze zou anders zijn, maar voor de rest een schitterende auto! Wel vreemd, je moet echt langdurig naar die foto’s kijken voordat je de auto ziet :s
tussen de 1,5 en 2 ton, maar ik denk dat het door de geringe oplage van 500 stuks een collectersitem gaat worden, dus ik denk dat hij redelijk waardevast is.
Het is een rib uit mijn lijf (als de koop doorgaat), maat je krijgt er wel iets hééél moois voor terug.
@slk55 amg
Ik hoop voor je dat de koop doorgaat.
Normaal krijg je een bosje bloemen bij de ontvangst van de sleutels van je nieuwe auto.
Maar voor dat geld moet je die “chick” op de foto er ook bij krijgen. Mag ik die dan van je? ahhh please……

On topic: Gruwelijk sexy autootje hoor.
@ [email protected]

haha, ja hoor, ze is (dan) helemaal voor jou.
Ik ben namelijk al gelukkig getrouwd.
Ik zit er nu al een tijd naar te kijken…….ja ook naar die auto. Ik denk dat ik wel kan zeggen dat deze auto voor mij op dezelfde plaats staat als de DB9 qua design. Gewoon perfect!
Kijk Audi als je dan iets doet, doe het dan goed en origineel zoals dit!
wel leuk dat het dash in allu is ipv plastick zoals de brera
ferrari interieur.. nice :-)
jaak de straffe
Damn!!!! wa ne ketel. Eat this Merc, Aston, Ferrari, Lambo, Maserati, enz….
Zo moet ne auto der uit zien
lekker geil moet ik zeggen…
@slk55 amg

Kom je em dan een x showen :D ?
@slk55 amg

Kom je em dan een x showen :D ?

(die auto mét chick)
Belachlijk gewoon!!!….

Veel te mooie auto en veel te mooie dame ernaast! Hier droomt toch iedere man van? :)
Mooiste vrouw hier op de site ooit en misschien ook wel één van de mooiste auto’s!

slk55amg… Ik ga echt vor je duimen!
Doe mij deze maar, veel meer stijl dan de R8.

Wel zonder babe graag, leuke/mooie vrouw zoek ik zelf wel uit.
nu de elektronica fouten er nog uit en hij rijdt mss …
bij de vrouw mag er ook iets uit …
(ze’s een beetje te veel mannewijf als je’t mij vraagt)
@ dekster

wie zoiets durft zeggen zou voor mijn part een jaar in den bak mogen gaan zitten! shame on you!
recht op vrije meningsuiting ;)
voor mij moet een vrouw VROUWELIJK zijn. deze heeft manne schouders en spieren etc. niet echt wat ik mooi vind ;)
Weer een meisje erbij… Dat is vreselijk lastig, want dan kun je de wagen niet goed zien. Je kunt er trouwens ook van uitgaan dat het meisje niet met de wagen gaat rijden, want anders had ze wel schoenen aangedaan zonder hakken!
YES! dat rare vlakje is vervangen door een roostertje. Perfecte wagen nu. Hebben, hebben, hebben!
Doe allebei maar. 8c blijft een mooie auto. Daar valt niets meer aan toe te voegen.
Heeeeele mooie auto. Mooie lijnen. Mooie ronde vormen.
Shit, ik vind de auto mooier dan de dame. Moet geloof ik ff met mijn plasje naar de dokter.

slk55 amg, als je nog eens wilt genieten van een Mondeo ben ik wel bereid om een weekendje te ruilen !
het is toch de 4,7 met 450pk!!
Check the text van de 8c site (thanx nvd ;-) )
http://static.autoblog.nl/images/wp/Alfa8Cengine.jpg
vind het een super mooi auto , alleen andere velgen mogen er van mij wel op.
stuur lijkt wel van ferrari.
en ook ff een plaatje van de motor (is het geen plaatje? ;-) )

http://img354.imageshack.us/img354/3815/alfa8cengine2lz6.jpg
Jawel het is wel een plaatje! Zie je er staat een motor op! :)

Maar dat ziet er inderdaad heel mooi uit! Hebben we er toevallig ook al geluid bij?
Mooie video.

Wat een auto, adembenemend.
Stapt zij ook uit zoals paris hilton?? ;) Hoe langer ik naar die auto kijk hoe mooier die word :)
Hier had je Hammond nog mee kunnen reanimeren indien het slecht afgelopen zou zijn.

Fucking hell wat een auto.
Wat een lelijke radio !!
@Stephan

Zal wel een duitse zijn.
Die dame heeft idd een “wat brede” schouderpartij :p

Maar die 8C….. _0_
Man wat een pracht van een wagen zeg!
En idd die radio, wat een afzichtelijk ding zeg dat had ik toch anders gedaan :P
@w0o0dy: we proberen zoveel mogelijk beelden van de beursvloer te tonen, voor de specs moet je dus even doorklikken naar de eerdere berichten;)
ik zie er nog steeds een Z4 coupe in ;)
@henk

Hij heeft ook wat weg van de Manta.
Babe + Car of the Show.

Period
Fact
Point

Whatever…
Mooie bumpers.
Kwijl kwijl
Prachtig natuurlijk, maar wat mij betreft had het zelfs minder gemogen (just kidding), een Alfa met V8 en rwd kàn gewoon niet anders zijn dan sex op wielen.

@nvd
Kewl, bedankt voor de link.

@Beire
Electronica fouten? Heb je er al ervaring mee dan, zo’n 8c die nog niet eens aan z’n eerste klant geleverd is? Als je niks zinniger weet te vertellen…
Ken Speed Fan
Hele mooie auto ja.
Maar ik vindt de neus alleen heel erg debiel , met die zielige mistlampen erop.
Je kunt zien : het mag niet te veel kosten-imago is hier ook weer van de partij , kijk maar naar dat goedkoop interieur en die jaren 90-radio.

Veel succes SLK55 AMG met je 8C ( die waarschijnlijk toch niet leverbaar zal zijn in nederland ).
@ ken speed fan

het interieur is gelijk aan dat van elk huidig ferrari model..
goedkoop interieur!?!
die dame is mooier dan die auto
Sorry hoor.. maar die dame overtreft de auto toch echt!
Prachtig…..

Deze auto zal nooit meer vergeten worden, echt tijdloos.
Ken Speed Fan
@ mareno

Dat is het um juist , ik vind het ferrari interieur van tegenwoordig goedkoop aanvoelen.

Maar smaken verschillen he.
mooi vrouwke
de auto daarintegen is een lelijk gedrocht
Mooiste auto van de laatste jaren IMO.

Ik lees hier en daar verschillende verhalen over de prijzen in het buitenland, maar weet iemand hoeveel ie hier gaat kosten? Volgens (italiaspeed.com) Baravalle (alfa romeo) is sedert de presentatie het orderboekje open. Dus zullen er ook wel prijzen bekend zijn.

slk55 amg weet jij al iets over de prijs en ofdat je een van de gelukkigen bent?
De mooiste auto sinds de 33 Stradale, waarom moet Alfa het altijd doen?
Forza Alfa ! Met deze 8C staan ze weer bovenaan op de menukaart voor mooie en snelle auto´s………………
en daar horen ook bloedmooie babes bij. Dat heeft Alfa ook al wat langer begrepen dan de rest………………….
Jeremy Clarkson: The Alfa Romeo 8C is one of the greatest achievements in automotive history.
schitterende auto met een prachtige dame erin…
zou dit duo wel bij mij op de oprit willen aantreffen hoor, zou ik wel een leuk ritje mee kunnen maken ;-)

oke, zelfs als zij zou rijden ja…
nieuws over de prijs:
De 8c gaat 134.000 euro kosten zonder belastingen. Je mag dus verwachten dat de prijs op bijna 220.000 euro uit komt (60k aan BPM en 25K aan BTW).

Er wordt overigens niet een aantal auto’s per land toegewezen. Wie er snel bij is (de eerste 500 dus) en aan de voorwaarden voldoet (en een contract aangaat met de verplichting de auto een minimale periode te houden) kan in principe een auto kopen.
@ Ilquadrifoglio:

Heeft ‘ie het in jouw citaat over de 8C Competizione of over de 8C’s van weleer?
@ rjb

Nee, er is nog geen nieuws over of ik een van de gelukkigen ben, ik heb AR NL vandaag gebelt, maar ze konden nog niks zeggen. Ik heb zoals wooody zegt, een formulier moeten invullen, met allemaal dingen die ze van mij moesten weten, dit ging over de rede dat ik de auto wou kopen, tot de vraag welke alfa’s ik in mijn verleden allemaal heb gehad. De prijs ligt volgens alfa romeo NL rond de 200.000, en dat word nu bevestigt door wooody. Als ik meer nieuws heb laat ik het zeker horen.
@slk55 amg: spannend, de 8C is echt fantastische geworden. Ik hoop voor je dat je er een kan en mag kopen. Hoe meer 8C’s in Nederlang hoe beter.

“De verkoop van de 8C Competizione geschiedt via de importeur. Het lokale hoofdkantoor heeft één persoon benoemd die verantwoordelijk is voor de verkoop en after sales van de bolide. Volgens deze Account Manager, Han Akersloot, hebben zich verschillende Nederlanders aangemeld om een exclusieve 8C Competizione te bemachtigen.” volgens autotelegraaf

http://autotelegraaf.nl/vanonzeredactie/?id=42129

En inderdaad: hou ons op de hoogte: mocht je hem ooit krijgen dan zou ik hem graag eens in het echt komen bekijken :-) p.s. zou je al weten welke kleur je zou willen?
Oeps, nog een toevoeging aan mijn vorige bericht: Je moet blijkbaar dus bij Han Akersloot zijn.
Maar dat wist je waarschijnlijk al :-)
Ik heb inderdaad met Mr. Akersloot gesproken. en jij vroeg me welke kleur….rood natuurlijk, dat is dè kleur voor deze alfa.

bedankt voor je interesse, en nu maar duimen dat ik een van de gelukkigen word.
Hey!

Ik had me al een maand geleden laten inschrijven (in belgie) en ik heb geen bericht gehad!
@slk55 amg: ik duim met je meer :-)

Over de kleur; er zijn voor het exterieur vier mogelijkheden en als je voor rood kiest, zijn er twee opties (volgens mij) Rosso 8C (concept kleur?) & Rosso Alfa. Ik denk dat Rosso 8C echt heel goed bij de auto past, op welke kleur doelde jij?

Voor interieur zijn er ook vier opties;
http://www.alfa-news.ch/galerie/Paris%20-%208C%20Competizione/8CCP06042.JPG

Welke kleur zou je daarvoor kiezen?

Groeten, René
Ik ben er nog niet uit, ik welke van de rode kleuren ik ga nemen. Ik nijg op dit moment naar de rosso 8c (concept kleur), met een zwart lederen interieur, met rode stiknaden. lijkt dat je wat?
Waar ik ook aan heb zitten twijfelen, om hem parelmoer wit te laten spuiten (zoals de gallardo spider ook heeft) en dan de velgen donker grijs (ook àllá gallardo). De binnenkant zou dan zwart leder met witte stiknaden worden.
Die witte kleur, en die grijze velgen zijn overigensniet leverbaar op de 8c, ik zou dit dus naderhand moeten laten doen door een bedrijf.
Het blijft natuurlijk een neetje dromen, want het is niet zeker dat ik een 8c mag kopen. maar een beetje fantaseren kan geen kwaad.

hier is een plaatje van de gallardo, met de perfecte kleuren combi tussen velgen, lak, en interieur kleur: http://news.caradisiac.com/IMG/jpg/Lamborghini-Gallardo-Spyder-4.jpg
Ik geef toe dat dat erg mooi staat op de Gallardo, alhoewel ik niet zo’n Gallardo fan ben. Persoonlijk zou ik kiezen voor concept kleur met of zwart leer (met misschien (donker) rode stiknaden) of naturel leer; lekkere klassieke combinatie. Volgens mij kan Alfa elke kleur spuiten die je wilt alleen moeten ze dan kijken of deze kleur ook op het carbon koetswerk blijft zitten: (volgens autotelegraaf)

“De 8C Competizione is verkrijgbaar in vier standaardkleuren, twee maal rood, een keer geel en zwart. Daarnaast kan de koper zelf een tint aandragen, maar niet alle kleuren zijn mogelijk. De bolide heeft namelijk een carbon fibre-koetwerk. Alfa Romeo bekijkt eerst of de lak aan het ultralichte materiaal kan hechten. Dat je kunt kiezen voor elke kleur maakt onderdeel uit van een personaliaseringsprogramma dat Alfa Romeo biedt.

Naast een exclusieve tint kan de klant ook kiezen voor een specifieke aankleding van het interieur en een op maat gemaakte kofferset voor achter de voorstoelen.”

Alfa heeft natuurlijk zelf een parelmoer witte kleur in zijn assortiment zitten, die leverbaar was op bijvoorbeeld de 147 GTA. Naderhand laten doen zou ik mee oppassen; tevens zonde van zo’n unieke auto. Mocht je toch een witte overwegen dan zou ik gaan voor het rode of zwarte interieur zonder witte stiknaden en misschien rode op bij het zwarte interieur.
Even toevoegen aan mijn vorige reactie: hoe lang denk je de auto in je bezit te houden? Wit is nu in de mode, maar hoe lang blijft dat mooi? Ik geef toe, momenteel vind ik veel auto’s mooi in het wit en vroeger was dit niet zo.
rjb, bedankt voor de info, ik had het er nog niet met AR NL over gehad. Ik weet niet precies hoelang ik de auto wil houden, dat zie ik later wel. Ik heb wel het idee dat de 8c een collecters item wordt, en dat hij misschien later meer waard word dan dat hij nu kost. als je er één rijd dan rij je wel iets heel bijzonders. Ik zal hem niet voor dagelijks gebruik gaan gebruiken, daar is hij veel te bijzonder voor. Ik denk dus dat ik hem redelijk lang in mijn bezit zal hebben, en dan is wit misschien inderddad niet zo’n verstandige keus.
vraagje aan de mannen die in parijs geweest zijn.. is het rode interieur een heel andere kleur rood dan de lak aan de buitenkant? op de foto’s lijkt het namelijk veel feller rood, wil weten of dat door de flits komt.
Even voor de duidelijkheid: ik ben niet in Parijs geweest.

Volgens mij zijn de zetels echt rood, en is het exterieur meer donkerrood.
Was trouwens de Spider 8C wel Rosso Alfa?

@Mareno: al met de belgische importeur gesproken?
heb volgende week een afspraak om de formulieren in te gaan vullen, tot die tijd zullen zij uitzoeken of het nog mogelijk is een 8c te bestellen, ze zeiden dat ze vorige week namelijk al een bestelling voor iemand geplaatst hadden en dat dat toen al erg moeilijk was.

fingers crossed
@ mareno

ik duim met je mee! duim je dan ook voor mij mee? please… ;)
Jammer dat zilvergrijs niet leverbaar zal zijn, want ik denk dat de klassieke combinatie zilvergrijs met rood leer de 8C Competizione ook zeer mooi zou staan. Zilvergrijs zou tevens de achterlichten fraai doen uitkomen, aangezien dat beter contrasteert dan bij een rood exterieur. Toch vind ik de kleurstelling zoals de auto in Parijs staat ook ronduit schitterend.

Sterkte, heren!
ik duim met je mee slk55amg :-)

dacht ook origineel na over parelwit met rode bekleding, omdat ik al een tijd zeg dat mijn volgende auto wit word, maar nu ik de officiele fotos heb gezien van alfa kun je echt niet meer om de rode lak heen.. en aangezien de binnenbekleding met rood dan feller is is dat niet mooi en moet je hem eigenlijk wel met zwarte bekleding nemen.

anyway nog steeds fingers crossed
Hey Mareno en slk55amg!

Ik ben jaloers! :) Hopelijk krijgen jullie hem allebei!
Wit lijkt mij ook echt een supermooie kleur! Ideaal, alleen wel twijfelachtig vor de restwaarde!
Ik zag net trouwens een filmpje op youtube van de Afla;

http://www.youtube.com/watch?v=2x4YMl9YNY0

Echt supermooi!
PIEPPPPPPP… Waarom doen die stomme ***** links het niet! :(
In ieder geval staat er op yourube een klein filmpje, moet je maar ff checken, weet niet of die nieuw is.
barthezzzzzzzzzzzzzzz
ik wil er mee trouwen (met de auto)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).