Audi R8 in Parijs

Auteur: , 67 Reacties

Na de gelikte persfoto's van de Audi R8 die woensdag werden vrijgegeven, geven we jullie vandaag een fijne collectie met foto's live uit Parijs. Daar word de Audi R8 voor het eerst aan het publiek getoond.

De persfoto’s kun je hier in hoge resolutie bekijken.

Audi R8
Audi R8
Audi R8
Audi R8
Audi R8
Audi R8
Audi R8
Audi R867 reacties

Ik ben verliefd……
mooie koplampen
mr. ilovemorethan600hp
issie mooi of issie mooi jammer van de v8 ik had graag die v10 van de lambo gezien
ziet er mooi uit, wit wit wit, wit word echt het nieuwe zwart. het is een stuk mooier als die rare ‘balk’ op de zijkant in de zelfde kleur is als de caroserie kleur, dan valt hij tenminste niet zo op.
lekker kontje
Weet iemand hoeveel we er straks voor moeten neerleggen?
@ Rob een dikke 146.000 euro
Schitterend!!!!!!
Het schijnt zeker te zijn dat er een R10 volgt met een V10, eens de Gallardo een upgrade heeft gekregen. En misschien zelfs een versie met de V12 TDI.
Maar voor die dikke 146.000 krijg je wel een hele dikke auto!…

Tenminste.. Waarschijnelijk zullen er vele dure opties op de lijst staan die erg intressant zijn! Zo zal de meegespoten ‘zijbalk’ waarschijnelijk een dure optie worden en zal je voor de LED koplampen moeten bijtellen en zo zullen er nog wel heel veel opties zijn!
Wel erg mooi zo helemaal in één kleur!
@ slk 55 amg: Rare balk aan de zijkant? Waar?
dan zou ik gewoon een lambo kopen, hoewel zo’n audi best mooi is
de zijkant klopt in mijn ogen van geen kant….het cockpit gedeelte is te hoog in verhouding tot de lage aflopende achterkant…. kijk maar (foto via autoweek)

http://img226.imageshack.us/img226/4030/autoweekr8zijkantag4.jpg
Deze zal kwalitatief waarschijnelijk wel een lat hoger liggen als de lambo!
Ik denk dat dit wel een toegankelijkere auto is om in te rijden! Je bent hier wel de flits mee, maar niet zo erg als in een Lambo! Ik denk ook dat dat precies is wat Audi wil!

Frangie: Achter de achterdeuren zit een verticaal ‘scherm’ waar ook de tankdop op zit! Die is bij voorgaande foto’s vaak in een afwijkende kleur gespot! Die bedoelt slk55amg,, Toch?
@Franqui: zie de foto (kijk en huiver!)
Hebben hebben hebben hebben hebben
@ franqui en mvagusta

die balk of dat ‘scherm’ bedoelde ik inderdaad. Als je de foto van woody ziet dan lijken het net twee aanelkaar geplakte auto’s (zeker met die ‘balk’) in het zwart.
@ franqui en mvagusta

die balk of dat ‘scherm’ bedoelde ik inderdaad. Als je de foto van woody ziet dan lijken het net twee aanelkaar geplakte auto’s (zeker met die ‘balk’) in het zwart.
@ WoOody: dat is het dakspoilertje met het derde remlicht erin verwerkt ;)
en verder is dat paneel aan de zijkant geen raar paneel waarvoor je meer moet dokken om het in dezelfde kleur te krijgen als de carosserie, zoals te zien op de R8 site kun je em ook in carbonfiber kopen of in een lichte of donkere kleur. Is juist vet, zorgt voor wat afwisseling
eentje van die reacties mag wel weg.

Wat heb ik toch een f$#% trage computer, als ik een reactie wil sturen dan moet ik minstens 1 a 2 minuten wachten, nou lijkt dit niet heel lang, maar houd maar eens 2 min. je adem in, dan merk je hoe lang dat 2 min. is.
@SLK55amg, ik weet uit betrouwbare bron dat de enorme drukte meespeelt in de performance van Autoblog. Aangezien Autoblog één van de weinige sites is met mensen ter plaatse die gedurende de dag nieuws publiceren zullen de bezoekersaantallen “door het dak” gaan vandaag en morgen.
http://www.audi.com/R8 druk daarna op ‘audi r8’ en daarna op ‘Seite öffnen’

Dit is de speciale site van de audi r8! heel mooi gedaan…
je kan je eigen r8 van de buitenkant samenstellen..(carroserie..velgen en ook kun je die zijpaneel in verschillende kleuren krijgen!)
@slk55amg:

Die van jou ja, oei oei je hebt een trage computer, wheeehh!!
En moet je eens een keer 1 nacht 2 minuten slapen, dan merk
je hoe kort dat is. Man, als je vergelijkingen gaat gebruiken moeten
ze wel ergens op slaan aub.
Ik zal het nogmaals zeggen slappe aftreksel van een Gallardo.
Wat een beest! Iedereen die zat te zeiken over die spyshots hoe lelijk de auto wel niet was, is nu gewoon uitgeluld. Geweldige auto. :D
@mr. ilovemorethan600hp
die zal er zeker wel inkomen ;)
@w0o0dy
ik denk dat als je er binnenin zit je best blij zal zijn dat de daklijn hoog is ;)
Audi is top.punt
Jammer dat het open gewerkte model niet vanaf de open kant is geschoten. Ik ben wel benieuwt of Audi de versnellingsbak uit de Porsche GT heeft gebruikt.

Ik heb op Google 30 pagina`s foto`s bekeken ,maar hij staat er niet tussen.
Zou mooi zijn als die schermen op de zijkant openklappen bij hard remmen als AIRBRAKE.
Zou mooi zijn als die schermen op de zijkant openklappen bij hard remmen als AIRBRAKE.
jammiee
Best een mooie auto, wel wat overstyled. Apart dat ze voor 146.000 euro moeten gaan concurreren met een 911. Die is in de basis goedkoper, al heeft de Audi natuurlijk een veel sterkere motor. Ik verwacht ook een behoorlijk goede rijdynamiek door het middenmotorconcept en de vierwielaandrijving. Ben benieuwd naar de eerste rijtesten..
@WoOody: Ik zat nog ff goed naar die foto van jou te kijken, en ik denk niet dat het dak te hoog is, maar de voorkant is te klein. De neus is te laag en de onderkant is niet ‘dik’ genoeg, beetje moeilijk om uit te leggen, maar ik denk dat hij er daarom zo raar uit ziet.
Vind de LED koplampen wel geil !
Veelbesproken balk is inderdaad vreemd. Ben er nog niet helemaal uit.
slk55amg….

Deze R8 komt toch ook als spyder? Is dat dan geen optie voor jou? Moet je hem eens bekijken geheel in het zwart! Dan is het echt een schoonheid!!!
Je had toch ook een nieuwe A6 allroad? Past deze wel erg goed naast, hoor! Beter als de Aston! ( ja oke, de 8c is nog ietsje pietsje beter, maar deze is waarschijnelijk meer waardevast en kwalitatief beter)
Een geluk dat je de R8 ook zonder “band in een andere kleur” kan krijgen!

Minder geluk heb ik, want ik kan me in de verste verte geen R8 permitteren :)
@ mvagusta

Ik had het hier in een vorig topic inderdaad ook al over. Die spider zou inderdaad wel wat voor mij zijn, mits hij een vast uitneem baar dak heeft (targa). want een softtop zie ik niet zitten. De auto is voor woon-wek verkeer en ik moet hem dus alle dagen in het jaar kunnen gebruiken. En ik heb inderdaad net een nieuwe a6 allroad (de passat w8 is nu weg). Die r8 zou er inderdaad mooi bijpassen. Toch weet ik het nog niet of ik wel zoveel geld aan een auto uitwilgeven, die in mijn ogen niet perfect is. Zo vind ik de veelbesproken ‘zijbalk’ en de uitlaten niet mooi. maar gelukkig heb ik tijd zat om erover na te denken.
@SLK: misschien een idee als de 8C aan je neus voorbij gaat…..maar idd de auto is zeker niet perfect en volgens mij is er wel iets leukers voor 150k te krijgen.
zo als de (perfecte) aston martin v8…..
de nieuwe Maserati GT bijvoorbeeld (met dezelfde motor als in de 8C maar misschien nog wel meer vermogen)?
lelijk, en had er een ander logo opgezeten waren de reacties heel anders geweest
hé wooody dat is inderdaad helemaal geen slecht idee! de nieuwe maserati word toch ook een cc, net als mijn slk? Ik heb al een keer een 3200Gt gehad (1999-2001) deze is mij zeer goed bevallen. De nieuwe maserati GT is snel, luxe, italiaans, stijlvol, coupe/cabriolet, en bijzonder, kortom perfect! Weet je ook wanneer hij komt? In ieder geval bedankt voor deze (super) tip!
ziet er stoer uit
Als het de nieuwe GT wordt dan wil ik natuurlijk wel een review doen ;-)

trouwens een rare oudsider die sommigen goed bevalt
http://www.leftlanenews.com/2006/09/06/cadillac-xlr-v-puts-all-other-vehicles-made-in-us-to-shame/
@ slk55 amg

Jij bent in staat jezelf regelmatig te trakteren op bijzonder dure auto’s.
Graag had ik geweten waarmee jij je kost verdient, zodat ik kan veranderen van studierichting :)
spyshots van de (zwaar gecamoufleerde) testauto. De auto staat qua onthulling gepland voor Geneve in het voorjaar van 2007

http://news.windingroad.com/?p=1191 en
http://www.worldcarfans.com/spyphotos.cfm/country/ecf/spyphotoID/6060823.002/maserati/spy-photos-maserati-gt-coupe
@ tombnolz

Ten eerste kom ik uit een redelijk welvarende Familie, Ik ben ooit begonnen als accountant en doe dit nog steeds met veel plezier en succes, maar in de loop der jaren heb ik ook behoorlijk wat huizen gekocht, ik zit dus ook in het vastgoed. Mijn vrouw brengt ook nog wat geld in het laadje, zij is binnnen-huisarchitecte.
Even voor de duidelijk heid, het lijkt op de site misschien zo dat ik heel veel auto’s bezit omdat ik het vaak over auto’s voor me zelf heb, op dit moment heb ik alleen een Audi a6 allroad, een mercedes slk55 amg en een motor, een Ducati.
Ik vind het leuk om ongeveer om het jaar van auto te wisselen, maar denk wel dat ik, als ik een nieuwe auto koop, veel geld terug krijg voor de auto die ik ervoor inruil.

@ wooody
Bedankt voor de foto’s (al kan ik er natuurlijk niet zoveel uit aflijden). Er stond ook een impressie op autokampioen.nl: http://www.autokampioen.nl/published/akm/content/afbeeldingen/toekomst/0511masecc-
Ik vind deze impressie er zeer veel belovend uit zien. Ik kan niet wachten tot 2007! maar tot die tijd hoe ik het nog wel vol met mijn slk.
6 oktober naar Parijs!! Dat wordt smullen dus!
o ja, en wooody nog even over die cadillac, Ik heb er een proefrit in gemaakt voordat ik de slk ging kopen, ik was gewoon benieuwd naar hoe zo’n amerikaan reed. Ik kan je vertellen dat hij verrassent goed reed, alleen vind ik hem absoluut niet mooi, hij is veel te hoekig. Ik hou meer van ronde vormen (ja, ook bij vrouwen ;) ) zoals de alfa 8c, de maserati GT en mijn slk.
@ slk55 amg

Ik kan alleen maar blij zijn voor je. Ook ik zou graag om het jaar een nieuwe sportwagen voor de deur kunnen rijden.

Echter ik zou ook wel een paar oldtimers willen hebben die ik dan onder geen enkele voorwaarde van de hand doe.
Voor mij is audi flink weer bezig, m’n eigenlijke honda (crx) kan hier niet aan tippen, alleen is dit ook een andere prijsklasse natuurlijk. alleen heb ik nog een oltimer van 79 staan, die ook wat aandacht nodig heeft eigenlijk. Die is niet te koop.
HeadlightInYourMirror
Deze auto heeft toch verdacht veel weg van zo’n vis die je per ongeluk uit de diepzee naar boven hebt gehaald. De serie Blue planet van de BBC heeft daar wat mooie voorbeelden van. Wellicht dat de ontwerpverantwoordelijke van dit bakkie daar goed naar heeft gekeken. De TT is al niks (sorry dameskappers), dit is een waardige voortzetting.
Dit vod is niet om aan te gluren.
Ben geen audi-fan maar dit is toch echt wel prachtig, alleen spijtig dat hij er binnenin uitziet als een grote TT
Valt toch erg tegen, het profiel aan de zijkant is gewoon niet in balans. Verder vind ik het logo op de neus niet mooi ipv in de grille.

Ennuh, de achterkant lijkt op een gallardo, maar de rest echt totaal niet. Een gallardo is een uitgebalanceerd ontwerp, dit absoluut niet. Jammer, want ben een audi liefhebber, maar kan hier toch niet enthousiast van worden.
Volgens Auto motor und sport kost deze Audi rond de 100.000 €. En ik vind hem mooier met zijn golvende lijnen dan de Gallardo.
@WOoOdy:

Er klopt inderdaad nix van de verhoudingen, aan alle kanten. De neus is te kort, de koplampen zitten te laag, de achterkant is te lang, de daklijn knikt gek en het ding heeft een bodemspeling van een 4×4 :-)

http://static.flickr.com/95/255537404_9970207f42.jpg?v=0
mooi hè, alles?
Jongens…. Al die vergelijkingen met Lamborghini is natuurlijk niet zo gek, toch! Walter de Silva(of zo iets) die is toch de ontwerper van de Lambo’s, maar ook deze Audi! Logisch dat hij er iets van weg heeft! Maar is het erg ofm iets zeeer goeds gedeeltijk over te nemen? Kijk naar de XK, die lijkt ook op de Aston… Rara.. ook de zelfde ontwerper!

En peter… Hoe kom jij er bij dat die lijn die jij getekent hebt de perfecte ideale lijn is???
@WOoOdy:
Ik vind er alles mooi aan, behalve de Audi R8 :-)
ff offtopic, naar een ander merk de bmw m3 zou toch onthult worden in parijs of niet?
Ken Speed Fan
Nu ben ik het zat.
Die debielen die lullen dat dit een Gallardo-kloon is moeten hun mond houden.
de R8 is afgeleid van de Le mans concept ( die is stukken ouder dan de Gallardo ).
Ja oke er zitten Gallardo trekken in ( Bentley heeft ook trekjes van VW :P ).
Ik vindt het niet erg hoor dat hij op een Lambo lijkt ( is toch een + punt ).

Geef hem maar aan mij :)

PS : AUTOBLOG laat mijn reactie effe door
Ik moet bekennen dat het wel een aardige auto is geworden. Nu maar hopen dat die moffen er geen nagelende TDI in proppen.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).