De Mercedes CL63 AMG in Parijs

Auteur: , 33 Reacties

Speciaal voor mensen die van grote coupes houden en ook van sportiviteit, heeft Mercedes zojuist de CL63 AMG gelanceerd.

De CL heeft het nieuwe 6.3 V8 AMG blok met 525 pk en 630 nm koppel. Goed voor een sprintje naar de 100 in 4,6 seconden.

Mercedes CL63 AMG
Mercedes CL63 AMG
Mercedes CL63 AMG
Mercedes CL63 AMG
Mercedes CL63 AMG
Mercedes CL63 AMG
Mercedes CL63 AMG33 reacties

Gaaf!! Die remklauwen op de voorwielen zijn niet mis trouwens.
zalige wagen. mss dat ik dit weekend ook even gaan kijken in parijs. waneer gaan we hem in de showroom tegen komen??
wat moet ik hier nog op zeggen….in 1 woord: super
Had niet gedacht dat Mercedes de vorige CL kon overtreffen maar deze is toch wel erg mooi. Doe er maar een strik om.
Heel mooi, maar er is iets raar met de voorste wielkast?Het lijkt wel of er een bult te veel is.
ohhhw ik val volgens mij flauw…..WAT EEN PRACHT EXEMPLAAR! wat een prachtige como van kleur, velgen en wagen! de kleur lijkt bijna of chroom, erg mooi!
Ik snap wat je bedoelt met die ‘extra bult’ ik zie het (nu) ook, ziet er inderdaad uit alsof hij daar niet hoort te zitten. Misschien is de bestuurder wel ergens van de zijkant tegenaan gereden? die spatborden zijn ook zo breed ;)
Mooie wielkasten
Een mooie wagen, maar wat doen die sleuven net voor de voorwielen? Krijgen ze daar nog een fatsoenlijke radiator tussen gepropt? Knap hoor :). Het design is wel ietsje overdone met die uitgeklopte wielkasten en lijn van voor naar achter, maar over het algemeen: mooi
Inderdaad geweldig mooi! Ik zie alleen het nut van deze motorvariant niet. De grootte en gewicht van de auto maken dit niet bepaald een bochtenridder, dus de CL600 (met (ook) 517pk, maar 830Nm/1900!!!) is sneller op de Autobahn!
Gaaf, maar voor de mensen die van grote coupes houden en toch sportiviteit willen is er de DB9.
Very Very nice dudes!
Wat een ouderwets dikke mercedes zeg :) Alles ziet er helemaal goed uit, alleen de achterkant. Die heeft het net net…. niet.
Schitterend, eindelijk weer eens een mercedes die niet van die al bijna standaard 4 ronde koplampen heeft.

Ik vind deze exemplaren er toch een stuk moderner en sportiever uit zien!
Tering GAAF, ALLES IS IN PERFECTE HARMONIE bij deze wagen, en dat maakt mercedes toch de een van de beste! de lijnen zijn prachtig, dikke wielen,velgen.. alles is gewoon perfect! wanneer in de showroom te verw8en??
Alles is mooi behalve achterlichten…
en dit overtreft in mijn menig niet de oudere cl zeker niet…
wow…kan niet wachten om dat regelmatig op straat tegen te komen…die neus is gewoon kolosaal perfect…

greetingz,
Zijn deze foto’s ook in wallpaperformaat?
Hip ding weer. Alleen waarom nou weer van die reppersvelgen erop?
dat is een auto waar je met een open mond naar staat te kijken, zie die dikke uitlaten en die bodie kit alleen jammer van die 525 pk van mij mocht die wel de s65 blok hebben
Die voorkant is vooral bruut hmmm
heeft iets van een opel en jaguar lolz klinkt raar maar ik zie t zo
zalige, schoone en stoere auto auto
Huh? Wat een saai lomp ding. ’t Verbaast me dat er zoveel lovende reacties op deze zoveelste Mercedes coupe komen. Ach ja, vastgoedcriminelen zullen er vast blij mee zijn.
wald en asma tunen beter dan amg het lijkt wel een mietjes auto eerste yupie die hem ziet gaat zeker op de motorkep springen net als chappel look what ay got e amg by de hoodrich benzo wiht spinners on it
@ pyscho

Als je ASMA beter vind tunen dan amg, dan, dan………….dan ben je gewoon gek! Heb je je naam niet fout gespeld? bedoelde je niet PSYCHOpaat. letterlijke betekenis: iemand met een abnormale persoonlijkheid en crimineel, acociale aanleg.
Mercedes CL63 AMG In Paris - German Car Scene
[…] [Source: Autoblog.nl] […]
………………………………………….
sorry moest even bijkomen, WAT EEN AUTO…
Autotelegraaf heeft een videootje staan van deze auto op de beurs…
http://www.telegraaf.nl/anptelevideo/autotelegraaf/article51367511.ece
ik gewoon zot op do upto en ben zzer verliefdt maar probleem is ik geen geld
Ford GT Freak
ziet er mooi uit hoor
zet hem maar voor mijn deur
Persoonlijk vindt ik zowel de optische als de motorische tuning van AMG over het algemeen vrij zwak, en is estetisch gezien al zéker geen kunstwerk. Alleen de velgen trekken min of meer op iets.

Ik begrijp eigenlijk niet goed waarom Mercedes-Benz niet in zee gegaan is met ‘Brabus’ op motorisch vlak, en met ‘Carat-Duchatelet’ op interieur vlak, vermits het middenoosten bijvoorbeeld daar verzot op is, en kwestie van optische exterieur tuning, voldoet echt geen enkel tuningsfirma in mijn opinie.

Het is anderzijds wel duidelijk dat de designers van Mercedes-Benz het hebben ingezien dat de automobielen die zij ontwerpen en ontwikkelen van meet-af-aan een tijdloos design moeten hebben. Hetgeen de huidige tuners doen is daar dus een ferme inbreuk op, wellicht speelt hun winstcoherentie hier parten.

Anderzijds begrijp ik ook niet goed waarom Mercedes-Benz geen afdoend marktonderzoek doet naar die klanten die echt alleen het allerbeste willen.

Met de Maybach bijvoorbeeld, komen ze al dicht in de buurt van wat de klant echt wil, maar dan nog blijven ze steken door een AMG versie te ontwikkelen, een versie die ik persoonlijk gezien al zeker niét wil als ondernemer in Dubai.

Wanneer gaan die gasten nu eens eindelijk met gezond ‘Boerenverstand’ aan tafel zitten om tot een sluitend zéér interessant kunstzinnig & commercieel idee te komen ! ?
Nog even een klein detail, uitgezonderd de velgen van AMG zijn de ‘Uitlaaten’ wel goed ontworpen. Vergeten te melden in mijn vorige briefing.
whaah echt cool!

alleen het vermogen is aan de krappe kant;p
effe serieus als iemand dit leest en een cl63 amg heeft!
mag ik hem lenen dit weekend?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).