Kia Cee’d familie in Parijs

Auteur: , 20 Reacties

Kia heeft zojuist de C'eed familie gelanceerd op de autoshow van Parijs. Dit is geen supercargeweld, maar het zijn best aardige middenklassers, wat we niet van Kia gewend zijn.

Kia heeft overigens veel vertrouwen in het eigen product, want ze bieden maar liefst 7 jaar garantie (met een maximum van 150.000 km). Een ANWB of Routemobiel abbonnementje lijkt dus overbodig.

Kia Pro ceed
Kia ceed
Kia ceed
Kia ceed
Kia ceed20 reacties

De laatste brandstofpas van 3.500 euro wordt nu geveild Bepaal zelf wat je betaalt!.
Een stuk minder spectaculair dan de concept (as usual). Helaas is het nu niet meer dan een vrij anonieme auto.
Zie ik daar een goudkleurige middenconsole? How kitsch can you go!
@JLJ: als je op had gelet is dat de lakkleur van de gehele auto. als je ‘m in mooi silverstone grijs bestelt heb je dus ’n chique interieur

zou je dan om ’n houten middenconsole te krijgen ‘m in houtmotief laten spuiten?
mja, een doordeweekse doodgewone wagen ..
@Sgt. Stevil
Als je had opgelet had je gezien dat de deur van de auto gewoon donkergrijs is, en de middenconsole dus kitsch-goud is ongeacht de carrosseriekleur.
Ik denk dat de productie versie van de c’eed 3-deurs echt niet zo extreem word als de concept, ik denk eerder dat het (weer) een saai aftreksel word van de 5-deurs. Op autoweek staat een impressie:

http://i62.photobucket.com/albums/h112/Porsche-Power/KiaCeed3dr.jpg

deze ziet er een stuk realistiser uit.

@sgt. stevil
eerst goed kijken voordat je iemand commentaar geeft hè ;)
He dat stuur kon je vroeger ook bij BMW bestellen. Ik heb het nog op mijn vorige E39 met M pakket gehad namelijk.
Waarom is iedereen BMW aan het kopieren?! Oh ja natuurlijk! Je kopieert alleen van het beste natuurlijk!
WAAROM zie ik er Volvo achterlichten in ?!
Het mag dan miss zo zijn dat ze wat zaken hebben gekopieerd, maar dit is in ieder geval wel een Europese auto. Dat zie je Kia in niet zo vaak presteren, dus wat dat betreft vind ik dat knap. Niet dat ik ooit een Kia ga kopen, maar daar gaat het niet om:P
Zei iemand hier Ford Mondeo/Iosis concept?
@tuning beats: het is in princiepe een beetje als concurent bedoeld voor de volvo v50
dat mocht toch duidelijk wezen…
Dit is echt een vreselijke auto. De naam slaat nergens op. De bekleding is tenenkrommend lelijk en voor de rest is alles gejat. Ik zie Volvo V50 achterzijde. C-stijlen van de 407SW en zo kunnen we nog even doorgaan. Om met TopGear Magazine te spreken: “deport it”.
Hmm, beetje groot. Excuus!
Een tip nav de foto van Mark: als je een foto wil plaatsen, dan graag maximaal 450 pixels breed. Als je de grootte van een plaatje wil aanpassen (en voor nog wat andere dingen) dan kun je goed Irfanview gebruiken. (download via http://www.irfanview.com/main_download_engl.htm)
Zien jullie ook een Toyota Corolla in de voorkant?
Ik vind het weer een saaie bak, echt een beginnende Aziaat. Maar ja, door dat stadium moeten ze heen om ooit bij mooie auto’s te komen.
Het zal in ieder geval veel goedkoper zijn dan een Volvo en 7 jaar garantie en daar gaat het em om …
Kia is een merk dat zeer snel aan het opkomen is. Geef het een paar jaar om de Europese normen en waarden in het merkt te krijgen en je zal zien dat ook KIA een gerespecteerd merk zal worden. Inruilprijzen van de nieuwe modellen zijn nu op die paar jaar tijd, al hoger dan europese wagens met hetzelfde bouwjaar.
Kijk naar Seat een paar jaar terug was maar slechts een afkooksel van VW. In deze tijd is een Seat Leon al even duur al een VW golf en daar tel je al snel 20 000 € voor neer als je een standaard pakketje wil !

Nu krijg je 7 jaar waarborg en een zekerheid die je geen enkel merk kan bieden. Kijk naar het succes van de SORENTO en SPORTAGE, deze overtreffen alle concurenten in het zelfde segment. OK , het zijn geen dreamcars of musclecars maar voor het dagelijks leven, lijkt mij dit een goede investering in de toekomst.

En dit gezegd door een BMW rijder ;-)
Sorry, ik ben een echte autogek, en ik vind dit dus gewoon 3 supervette bakken! We hebben het hier over een aziaat. En deze kia is alles behalve wansmaak. Liever 1 kia cee’d, dan 10 gratis lada’s of skoda’s. Deze laatste is nu familie van VW, en kan nog steeds geen mooie auto maken!
geef me deze KIA maar, als je ‘m straks in een beetje redelijke uitvoering ziet, en dus niet de instapper, denk ik dat je nog zal staan te kijken.

Kia bravo! Dit merk komt er wel!
Volgende week bestel ik mijne C’eed SW. Een plezier is het om met te rijden in tegenstelling tot de ford focus die ik ook getest heb.
7 jaar garantie op motor en bak stelden mij in elk geval gerust over de kwaliteit onder de motorkap. Ook de vele standardopties voor een degelijke prijs konden mij bekoren. Nu is de twijfel nog enkel welke uitvoering ;-)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).