Lamborghini Murcielago LP640 Versace

Auteur: , 55 Reacties

Versace kleedt niet alleen dames (en heren) aan, maar tegenwoordig ook Lamborghini's. Dit keer giet hijzij zijn design-sausje over de Lamborghini Murcielago LP640 in de immer nog hippe witte kleur.

De prestaties van de 6.5 liter v12 blijven hetzelfde met 640 pk en 660 nm. De LP640 sprint naar de 100km/h in slechts 3.4 seconden en heeft een topsnelheid van 340km/h.

Lamborghini Murcielago LP640 Versace
Lamborghini Murcielago LP640 Versace
Lamborghini Murcielago LP640 Versace
Lamborghini Murcielago LP640 Versace
Lamborghini Murcielago LP640 Versace
Lamborghini Murcielago LP640 Versace
Lamborghini Murcielago LP640 Versace
Lamborghini Murcielago LP640 Versace55 reacties

Ik geloof dat de foto’s niet echt voor de LP40 bedoeld waren maar voor de dame(s) ;)
Ja dat dacht ik ook al! ;) Ziet er leuk uit moet ik zeggen…
wat een kutkop heeft die ene met het zwarte jurkje…. ;-) Verder mooie andere vrouw en auto
mooi, heb je ook 1 van de wagen? :lol:
mmm ni knap vind ik…
de vrouwen dan he
Zo, die dame op foto´s 3 en 4, die heeft een groot gat tussen haar benen! :)
mooie wagen, versace heeft wel smaak!

“dit keer giet HIJ zijn design-sausje…….” Naar mijn weten is (Donatella) Versace nog altijd een vrouw…
En Versace heeft ook al een keer een mini onder handen genomen: http://www.seriouswheels.com/pics-2005/2005-Mini-Cabriolet-Versace-Donatella-1024×768.jpg
die graten-chicks daar maak je mij niet blij mee…. en wat is er nou anders aan die uitvoering? Ik zie het niet.
Die auto gaat best hard. Maar het voordeel als ie stilstaat is dat zij erop gaan zitten.
Krijg nou tietjes (eeewww ik heb ze al! :) )
Maar zie ik dat nou goed? Delen de murci en de R8 nou dezelfde achterlichten?
@rick “krijg nou tietjes” is wel een sterke opmerking, da’s nou net wat ik dacht toen ik die meiden zag…………..
Die wagens worden er echt niet beter op met al die meisjes er altijd bij…
Hup, weg, ik hoef die meisjes er niet bij! Dan kan ik in die mooie lambo rijden.
Haha jij ook al! ;)
Nou… Bij mag toch wel die dame met dat witte jurkje naast me komen zitten als ik daar in ga rijden! En ja hoor…. Weer al wit! Maar zoals gezegd. ZIet er wel gelikt uit met zwarte velgen en zwart gaaswerk! :)
De achterlichten van deze zijn wel heel anders dan die van de R8 hoor, bij deze heeft het licht de vorm van een soort ster, en bij de R8 zijn het juist vierkantjes.
@Franqie
Maar op hoofdlijnen ben je het dus met me eens?
supermooi.. maar wat is het verschil
@ Autoblog, Gianni Versace is dood, vermoord door een of andere wuppie in zijn huis in Florida. Zuslief doet nu de hele meuk. De verlepte theezak genaamd Donatella. Het moet derhalve ‘zij’ zijn ipv hij.
Sorry dat ik meteen nog een keer post, maar de enige overeenkomst is dat er bij allebei een zwart rooster onder zit (en dat ze rood zijn ;) ), maar dat hebben wel meer auto’s…
Nou ik zie toch echt meer overeenkomsten. Bij de Murci is ie wat hoekiger om in lijn te blijven met het design en bij de R8 wat afgeronder om ook weer in lijn te blijven met het design.
Kantel de achterlichten van de murci maar eens totdat ze van onder horizontaal liggen, een beetje afvlakken et voila!
Maar die van de R8 zijn bijna rechthoekig (met afgeronde kanten) terwijl die van de Lambo veel sterker naar elkaar toe lopen.
Nee als je naar de bovenkant kijkt, van de lichten van de R8, lopen ze van buiten naar binnen ook naar boven toe.
Ik hoop dat ik het zo goed uitleg…. :)
@ ejay

Dit had ik in het begin ook al vermeld, maar blijk baar wil autoblogger niet luisteren ;)
Zooo die in het wit is echt netjes ! (sorry ik bedoel niet de auto :D )
@ Rick dos: Ik zeg tog ook bijna ;) Je ziet het zelf ook wel, maar laten we er maar over ophouden, we zullen t waarschijnlijk nooit eens worden.
@Franqie
Is goed kerel! Maar ik heb wel gelijk! ;) :)
@ Rick dos

Volgens mij heb je ongelijk.
De achterlichten lijken inderdaad op elkaar, maar toch zie je duidelijk dat het niet de zelfde zijn.
@slk55 amg
Dat ze niet precies hetzelfde zijn dat geef ik toe. Alleen heeft Audi zich heel veel moeite bespaart met het ontwerpen van deze lichten. Door die van de Murci te pakken en een beetje bij te schaven. Dat is naar mijn mening niet tonen van veel fantasie. Maja dat hebben ze wel op meer punten bij de R8 gedaan. Jullie zien er zeker ook geen Gallardo elementen in terug?
Rick dos…
Ik ben het wel met je eens! Zeker als je die foto’s onder elkaar ziet, zie je duidelijk dat ze van elkaar afgeleid zijn! Dat neemt niet weg dat ik het geen slap aftreksel vind! Ik vind de R8 een heel erg mooie auto geworden! Zeker als je op die site van de R8 kijkt waar je hem kan samenstellen kijkt en hem dan geheel in zwart maakt! Heel erg mooi!
(Maar Rick… jij zou zeker liever een M6 hebben! van BMW natuurlijk! :) )

Maar over deze Lambo kunnen we kort zijn natuurlijk!: Prachtig!
Wat een enorm nuttige post!! Spuit een LP640 wit en hij is ‘designed by versace’, of is er nog meer gedaan aan deze lambo, wat niet informatief genoeg is om te posten ofzo??
Martin…

Het lijkt hier op de foto’s er ook op dat het interieur is aangepakt! Normaal zit op de LP640 in een ruit gestikt leer! Deze stoelen zijn voor zover ik het kan zien iets anders!
Waarschijnelijk zal het alleen om die kleine interieur en kleurwijzigingen gaan!
Idd zit er witte leren bekleding in (voor zover ik kan zien)
@mvagusta
Oh thank god ik dacht al dat ik gek aan het worden was! :)

Ik vind het een slap aftreksel omdat men een supercar voor 10 cent heeft gemaakt (figuurlijk gesproken natuurlijk!). Kijk ontwikkelingskosten van 28 milj is niks om een auto te maken. Audi had zo´n grote kans om eens een keer echt iets op de markt te zetten. Wat hebben ze gedaan? Ze hebben een Gallardo gepakt en het een beetje in de style van Audi gemaakt. Om dan te kunnen zeggen; kijk eens onze supercar! Ik krijg er zo´n gevoel bij van zal ik me nu bukken of moet ik bukken als ik het geld heb overgemaakt? :)
Het is een mooie auto hoor begrijp me niet verkeerd! Het had alleen zoveel keer mooier geweest als dit ook een echte originele auto was geweest.

Weet je dat ik bijna de M5 had gekocht! Ik heb er toch maar van afgezien. Ik wacht nog een jaartje tegen die tijd woon ik in Spanje en dan wil ik een leuke Ferrari of Lambo voor mijn deur hebben staan of in mijn garage. :)

Voordat men gaat reageren! Dit is geen Audi bashen dit zijn gewoon de feiten zoals ik ze zie.
Minder vrouwen, méér auto’s op autoblog!

Voor wie chickies wil spotten zijn er andere sites, me dunkt!
zon mooie auto he;)

die uitlaat is egt geweldig =D

die in dat witte jurkie trouwens ook:P
Ach joh… Dan kijk je toch alleen naar de auto’s?
Waarvoor zitten die vrouwen er op? Nieuw soort aerodynamica?
@ tomrs6

Die vrouwen zijn anders ook best aerodynamisch :D!
is dit nog een autoblog? Als ik vrouwen wil zien surf ik naar andere sites, hoor.
Ik snap het ook niet, dat meisje stond er telkens voor…
@Rick Dos: is uw bezwaar een kwestie van peekaa, of moeten er vleugeldeuren en spoilers op zitten of zoiets?

Er volg een R10, met een V10, eens de Gallardo een upgrade naar 550pk heeft gekregen. Er rijd ook al een tijdje een Gallardo rond met een V12 TDI, die waarschijnlijk voor een R8 (R12?) TDI zal dienen. Audi is een RS6 aan het testen met een V10 Turbo (als het Le Mans Concept), die dan misschien ook een thuis zal vinden in een R8 chassis.
De R8 is een 911 concurrent. Met de Turbo en de GT2 heeft Porsche superwagens, maar de basis 911 is een zeer succesvolle Gran Tourismo met een relatief bescheiden peekaa-nummertje.

In zijn huidige vorm zal de R8 niet veel trager zijn dan de Gallardo. Zijn peekaa nummertje is lager, maar RS4 motor produceerd een veel vettere koppel curve. Meer koppel onderin, en het blijft duwen tot 8250t/min. Jeremy Clarkson zei dat het misschien wel de beste motor ooit is, terwijl hij met 2000kg aan RS4 rondreed. En hij heeft er al veel onder zijn voet gehad. De voordelen van droge olie smering (zwaartepunt), en het Magnetic ride systeem moeten ook niet onderschat worden. Een V10 R8 op dit moment zou de Gallardo te kakken hebben gezet. Eerst moet de ‘oude’ Lambo de technologische ontwikkeling inhalen, voor er een snellere R8 kan komen.

Ik vind dat Audi er net goed heeft aan gedaan om een nuchtere sportwagen te produceren, i.p.v. een wilde superwagen. Lamborghini valt onder Audi, dus hebben ze al een wild merk. Het is ook iets dat totaal niet past bij het merk. Tussen het agressieve BMW en het decadente Mercedes is Audi de stille kracht. De R8 moet het merk vertegenwoordigen. Het moet een Audi zijn. Nuchtere en effecient.

Porsche is het financieel gezondste autobedrijf in de wereld door wagens net als de R8 te produceren. Dat is de markt voor de R8. Niet de groep mensen die wagen(s) kopen als een hobby, maar de groep mensen die een mooie sportwagen willen die ze elke dag zonder miserie kunnen gebruiken. Audi heeft van in het begin gezegd dat de 911 hun doel is. Het is nooit de bedoeling geweest om de zoveelste superwagen op de verzadigde markt te gooien. Porsche heeft ook zijn wilde superwagen geproduceerd, en heeft vroegtijdig de productie moeten zitleggen wegens te weinig vraag. Het is met de ‘zwakke aftreksels’ dat Porsche zijn boterham verdient. Zelf het peekaa nummertje van de Turbo is kleiner dan meeste concurrenten. Maar als investering is het voor de gemiddelde bedrijfsleider veel interresanter dan de Ferrari F430, Gallardo, … En er is altijd de GT2 voor die kleine groep die een superwagen willen, i.p.v. een sportwagen.

Het is de traditie bij alle fabrikanten dat eerst het basis model word voorgesteld. De M5 was toch ook niet de eerste uitvoering van de nieuwste 5serie. Voor een basisversie kan je moeilijk klagen met 430Nm tot 8250t/min. Moeilijk, maar blijkbaar lukt het sommigen toch. :p
Klassiekerrally
Niet ontworpen door Jan de Bouvier?
Man man man… Die ontwerpers zijn geniaal.
Maar dan niet als ontwerper. Meer als marketing-genie.
Jan de Bouvier verkoopt witte vierkantjes en Versace z’n/haar naam.
Als design-statement spuiten we de Lambo wit. Briljant…
@Pieter-Jan
Mijn bezwaar is dat er bijna niet tot geen fantasie is gebruikt bij het design van deze auto. Je ziet duidelijk de Gallardo er in terug. Als je ze allebei van de zijkant ziet dan moet je maar eens opletten naar de overhang bij de voorwielen, het schuin aflopen van de achterkant, de grote koelgeuf van de deurportier overgaand in het achterwerk, de welving boven het achterwiel en ze hebben zelfs niet eens de moeite genomen om de deurgreep anders te plaatsen of te designen. En zo heb je ook van die Gallardo kenmerken aan de achterkant en voorkant. Dan blijf ik met de vraag zitten, Waarom zou ik 150.000 + (ja ik weet dat ie 146 kost maar er zal ook nog wel een optielijst zijn) voor een Audi, die wezenlijk een Gallardo is, betalen?! Terwijl ik voor wat meer of minder geld een Lambo, Ferrari, Aston Martin of Porsche kan rijden?

Waarom is deze auto een concurrent voor Porsche 911? Porsche 911 Carrera S is maar liefst 20000,-!!! euro goedkoper zelfs de cabrio uitvoering ervan is 5000!!,- goedkoper. Dan heb je én een Porsche én je steekt ook nog geld in je zak. En laten we eerlijk zijn we weten allemaal dat zo´n auto bijna elke concurrent de baas is.
De echte concurrent uit de 911 reeks is de 911 GT3. Qua prijs, qua vermogen etc. Tja dan hoef ik in ieder geval niet lang over na te denken welke auto ik zou kiezen.

Audi kan wel zoveel zeggen (dat ze Porsche als doel hebben) Alleen heeft Audi 1 grote zwakheid en dat is image. De meeste mensen die een Porsche kopen doen het voor aanzien (ja we wonen echt in zo´n oppervlakkige wereld) en dan zegt men liever “ik heb een Porsche” dan dat men zegt “ik heb een Audi.”
De Porsche-brand spreek nou eenmaal meer tot de verbeelding dan Audi-brand.

Begrijp me goed in 1e instantie zullen ze goed verkopen omdat alles nog nieuw is en het is apart. Echter voor de lange termijn als men 3000 p/j bouwt en iedereen heeft het wel gezien zal dit ook ophouden. Wellicht dat ze er beter aan doen om een beperkte oplage er van te maken?

Laat ik het maar gaan afronden want ik kan er wel pagina´s vol van schrijven wat er allemaal verkeerd aan is maar dat doen we maar niet. Waarom slappe aftreksel? De design van de Gallardo ziet er gewoon beter uit! Image van Lambo is beter en ja ook de motor van de Lambo is beter. Oke ze lepelen er misschien wel een V10 van Gallardo erin. Echter dan heb je pas echt een Gallardo alleen staan er 4 ringen op de voorkant en achterkant.
Rick….

Vergeet niet dat de Gallardo eigenlijk een Audi is, dus dat Audi zijn eigen ontwerp hergebruikt voor een eigen model! :)
Toch denk ik dat ik liever deze Audi R8 zal rijden als de Gallardo! De Gallardo is naar mijn zin super mooi! Maar ook heel erg opvallend en patserig! Deze Audi vind ik ook heel erg mooi! Maar wel meer ingetogen dat ik ook nog redelijk rustig mijn wijk in kan rijden, zonder dat heel de buurt wakker ligt en/of iedereen staat te kwijlen op mijn auto!
@mvagusta
Nee natuurlijk niet maar dat kan je ook niet vergeten als je naar het middenconsole van de Gallardo kijkt!

Ik begrijp wat je zegt voor mij hoef het ook niet een schreeuwerige design te zijn. Kijk als men het platform had laten delenmet elkaar dan had ik er al veel minder moeite mee gehad. Zoals ik al eerder in een reageersel naar jou toe had aangegeven.
Ze hebben zich er wel heeeeel makkelijk mee afgedaan om een sportauto te maken!
Ontopic :P?

Ik vind wit wel een vette kleur voor zo’n ding, vooral parelmoerwit/wit metallic is vet, zoals op deze Gallardo Spyder:

http://www.autogespot.com/viewimages.php?id=a214748364816092006171006

Supervette kleur!

Die dames hadden van mij niet gehoeven, daarvoor ga ik niet naar een autotentoonstelling/autoblog.nl. Daarvoor ga ik wel naar andere sies die daar veel beter mee zijn :P
cuore sportivo de tweede
op elke autoshow komen tegenwoordig de mooiste dingen in het wit…………..
:p
Nog even wat tekst en uitleg over de verschillen met de normale LP640:


Hoe duurder de kleding, hoe groter het logo. Het werkt net zo met de Lamborghini Murciélago LP 640 Versace, een speciale uitvoering die de sportwagenfabrikant samen met het Italiaanse modehuis heeft gemaakt ter gelegenheid van de Milan Fashion Week.

Aan de buitenkant zie je wellicht niet veel af aan de speciale editie van Lamborghini’s topsporter, die als Versace-uitvoering enkel in zwart of wit te bestellen valt. Slechts tien stuks worden er van de auto vervaardigd, die aan de buitenzijde te herkennen valt de gitzwarte lichtmetalen wielen en een subtiele striping op de portieren. Saillant detail is dat die striping, in de vorm van het kenmerkende Griekse motief van Versace, niet te zien is op bijgaande foto’s maar wel op de auto die Lamborghini onthulde tijdens de Autosalon van Parijs. De ware mode-aard van het beest schuilt aan de binnenzijde, waar de onderkant van het dashboard met leer is bekleed (wederom getooid met het Versace-embleem) en je op de middenconsole én de portieren plakkaten van het Italiaanse modehuis aantreft met het formaat van een pocketboek. Ze ogen als een buitenmaats logo op een spijkerbroek. Met de Murciélago Versace koop je overigens niet alleen een sportwagen, maar ook een volledige garderobe. Fabrikant en kledinggigant leveren de auto compleet met kofferset, rij-handschoenen, polshorloge en kalfslederen schoeisel. Een prijs is vooralsnog niet bekend gemaakt.


(gewoon copy paste van autovisie, hoor! :) )
@Rick
misschien is het zo dat als je die lambo koopt ze met de winst een borstvergroting gaan uitvoeren ;)
Video van de Murcielago LP640 Versace
http://www.youtube.com/watch?v=r-suM-_11cA

Rick, ik geef je helemaal gelijk. Die audi gasten zetten er prcies dezelfde motor in als die in de gallardo met een klein aanpassinkje waardoor hij iets sneller zou moeten gaan(een van de enigste dingen waar audi zelf over na heeft moeten denken)en verder zijn ze evenlang(mischien een paar centimeter verschil) en hebben ze precies dezelfde velgen!!!!! het enigste waar audi een beetje moeite voor heeft moeten doen is om de bumper te bedenken(die toch nog verdacht veel op die van de A6 lijkt. en dan nog ff over die agter lichten: het zijn dieven!!!!! ze zien een leuke auto (in dit geval de gallardo), kijken wat ze in hun eigen auto kunnen gebruiken, veranderen het een klein beetje zodat ze niet al te veel op elkaar lijken, en voila een heel simpel in elkaar gezet autotje. waar ze die 28 miljoen kosten vandaan hebben gehaalt weet ik niet (ik denk van de hamburgers en milkshakes die ze hebben gekocht tijdens het nadenken over wat ze nog meer van de gallardo zouden kunnen jatten)
Lamborghini valt onder Audi dus jatten is het niet…
Ik mis foto’s van de binnenkant. Zeker ook veel wit?
Ik let niet op de vrouwen


Ik zou zeggen:ehhh wat een mooie auto

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).