Suzuki Splash concept in Parijs

Auteur: , 16 Reacties

Suzuki had in Parijs ook het lieve Splash concept karretje bij zich. Tot nu toe hadden we alleen nog maar een schets gezien, maar nu in het echt kan ik concluderen dat het absoluut een grappig boodschappenautootje is, waar moeders zich zeker niet voor hoeft te schamen.

Sterker nog, de Splash concept staat op dikke 18 inch sloffen. Zie je mams al gaan? De dikke velgen staan in redelijk contrast tot de motor, want met een 1,2 liter 4 pitter, hoeven we niet bang te zijn dat de kleine op de achterbank, al teveel G-krachten te verwerken krijgt. De Splash zou bijvoorbeeld weleens een Citroën C1 killer kunnen worden.

Suzuki Splash concept

Suzuki Splash concept16 reacties

Een jaar lang je auto voltanken met korting Bepaal zelf wat je betaalt!.
Klassiekerrally
Suzuki met een Audi look van voren en een Nissan look van achteren.
Die 18″ velgen vullen de wielkasten maar net, zal er dus afzichtelijk uitzien met standaard 14″-jes bij het productiemodel.
mijn moeder zou ze er wel voor schamen, dikke nep audi
is dat een autoo!?
ziet er mooi uit, hij oogt vrij robuust mede door de (te) grote koplampen en de grote velgen. maar de slogan van suzuki is toch “wanna play?” nou dat zal wel lukken met dit autotje.
tering waar gaat t toch heen mensen, wat is dat voor neus zeg komop dit kunnen ze niet menen suzuki.. als dit innovatie moet zijn laten ze dan vooral niet innovatief gaan doen maar lekker bij het oude houden, wat ook al niet al te veel voorstelt.
Maar dit slaat toch wel heel erg veel!!!
Ahh die onslagen ontwerper van die lelijke Subaru voorkanten werkt nu bij Suzuki. Leuke auto maar dat front klopt gewoon niet.
ziet er smal uit
@bmw: Het wordt geloof ik de opvolger van de WagonR+, dat is ook zo’n smal aziatisch hok.
Deze is best oké, maar hij ziet er inderdaad smal uit.
wat een stomme naam splash
ze zeggen dat hij het blokkendoosje de wagon r moet vervangen en nee die r staat niet voor race
Ik welke eeuw leef jij? Wagon R een blokkendoosje? Dacht het niet! En met een 1.2 motor trekt hij een beetje kleine (ander merk) auto eruit! (80pk, 0-100km in 13.2 sec.)
Een hele opluchting! Als Wagon R+ rijder en -bewonderaar ga ik voor de opvolger, maar dat concept van Parijs is tè erg, dat zal ‘m dus nooit worden. De foto’s hierboven echter laten een conservatiever model zien en ziet er ook mooi uit. Prima!
ik snap niet wat er niet goed uit ziet aan een concept. een concept is om te laten zien wat ze nieuw gemaakt hebben iets wat je oog gelijk oppikt.
het consept-s(eerste nieuwe swift) zag er ook heel anders uit dan het productiemodel.
en ik vind het heel goed dat suzuki dingen aandurft kwa look’s.
en de splash is voor mij ook echt een mooi model onder de nieuwemodellen zo als de swift,sx4,grande vitara.
en tja het is een nieuwe tijdperk voor de autointusrtie.
dus de oude model als de alto swift en baleno’s is voorbij.
jan de bouvrie
Zeer geslaagt concept die Splash, zeker als je de jaloerse opmerkingen leest hierboven van die wellicht kamperige Mercedesfan, slkfan en al die andere duitse financieringsapen.
Ga zo door, kan Audi nog wat van leren.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).